Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zašto bih je grlio? u bioskop valjda idem da gledam film a ne da se grlim sa nekim O.o
procitaj jos... 8x.Konačno sam čula nešto pametno od tebe
Devojku, (zene) sa kojima ides u bioskop, ne znaju kakvu priliku propustaju pa zato i ne znas za sta ga capimZašta ga, bre, ćapiš?!
Juuu, nije valjda za onu stvar?!!!!
Jbg za sta ce drugo.Za kokice.
Bioskopi nisu vise ono sto su nekada bili, a ni ponuda filmova nije nesto bog zna kako ugodna. To mi je vise nekako za decicu.
Kod kuce imam 4K TV i varijantu kucnog bioskopa odakle gledam bluray filmove sa kvalitetnim zvukom, bilo da jedem rostilj ili da jedem pizza ili pomfrit ili stagod drugo. I onda s devojkom lepo mogu da gledam iz kreveta.
To "bioskop = date" fazoni je za one koji nisu dugo godina u vezi ili za one koji jesu, a imitiraju neko ludilo tipa reinovacija ili osvezenje veze da dobiju onaj "zaljubljenicki klinacki sarm", stagod.
Ko voli neka izvoli, naravno. Ali kao sto je net zamenio TV, tako su i bioskopi ispali iz mode osim ako ne govorimo o nekim 3D varijantama i animacijama u kojim smo i sami deo ispricane price, a toga nema bas u RS do te mere da se pravi neka konceptualizacija sindroma odlaska u bioskop s devojkom.
To je sada zamenilo takozvano "VR veche". Odes lepo s devojkom, stave ti djozle, dobijes pushkicu, i onda ubijate jedno 5.000 zombija, a ona se izvristi posto joj je to bitno, sva je ushicena, adrenalin na nivou, i onda pocne da trckara oko tebe k'o malo detence.