hahaha pa sta je ovde nepravda? covek radi svoj posao, trudi se da naplati sto vise moze, da bi sto bolje zaradio. a ti bato, ako ti se ne dopada ili nemas pare, pa nemoj da ides u bioskop. uostalom, po bioskopima nema sta ni da se vidi, svi su dobri filmovi snimljeni odavno.
a za te cene koje navodite, 150 din voda, pa to je vrlo jeftino.
odvedem letos dete u bioskop strumfovi 3d, aj dobro. i pita me dete pred ulazak u bioskop da li imam pare i za kokice. imam, normalno. za 5 minuta ponovo pita da li imam pare za kokice? pa imam sigurno. kad me treci put pitalo isto, ja vec mislim da me zeza. i kupimo karte mislim oko $7-8 po osobi. to su oni bioskopi sa vise sala, jedno 7-8. idu filmovi 24h i mozes da sedis i gledas do pakla i nazad, tako da je cena karte prihvatljiva.
i sad dete odmah trk ka kokicama. odabere najvecu kesu, ono mu dodje vise dzak nego kesa, kad racun $18. ej bre da li je moguce. i tad sam shvatio sta me dete pitalo 3x. pazi kokice. ja sam mislio da kokice u bioskopu kostaju, sta ja znam, 50 centi, mozda 75 centi. ma nisam ni razmisljao koliko kostaju kokice, ta cena ne bi treblo ni da bude bilo kakva stavka. ali $18?????? mozda su uracunate i dopune te kesetine, tj neke kutije sta je bre ono. ali i sa svim tim neogranicenim dopunama, pa te kokice su ipak samo kukuruz, dobro, aj namazane malo nekim puterom i za $18 treba da mozes da kupis 100kg kukuruza.
u to stignu i prijatelji sa decom koji su kasnili i taman pridju k kokicama, te deca hoce lizalice, pa neke tamo sta je ono specijalne sokice, jedno drugo i prijateljo sta li su vec sebi porucil, virsle, sta li, ja nisam nista jer te kokice i onako ne jedem: ode skoro stotka. pazi sto dolara kao nista, za kokice i gluposti.
deca su naravno isprosipala one kokice po celoj sali, pocela su da menjaju mesta u polupraznoj sali, i ono 3d zeza krizu efekti su jezivi kad strumfovi lete pogotovo kad ti kao dolece iza ledja, sav sam se isprepadao. em nosis one naocare, sve ti se vrti u glavi vec od samih naocara. tad su deca otvoreno pocela da trce po sali i sedaju gde hoce, sa kraja na kraj sale. ali ne smes dete da pustis samo, cak i ako je mala sala, jer nikad ne znas koga sve tamo ima i ko u mraku sedi: da li roditelj sa detetom ili pedofil i manijak.
tad je problem bioskopa sa vise sala posebno dosao do izrazaja, jer sta ces ako ti dete pobegne u neku od tih ostalih 7-8 sala? gde posle da ga nadjes u onom mraku, gde iz jedne sale napadaju vanzemaljci kauboje i ni ne znam koji su sve filmovi tamo uopste i bili prikazivani. zato: trk za decom. srecom pa smo se prijatelji i organizovali na vojnom principu, jedan se ukopa, a drugi ide u patrole za decom, treci u osmatranja i izvidnice u poteri za decom, dok su ostali roditelji (ili pedofili-manijaci - ko zna koji su u onom mraku nista se ne vidi) isto trcali za svojom decom po sali. tako da je u sali bio haos. moko nije ni gledao film. a kokica na svakom sedistu.
srecom pa nismo morali da ostajemo do kraja filma, ali su deca ponovo htela nove kokice, i ako one vec kupljene nisu pojeli. nego aj sladoled, pa jedva nekako kuci.
tako da tih 150 kinti za vodu nije ni strasno, ovde je voda u bioskopu verovatno $5-6, mozda i vise, ko zna. a repertoar: 0.