Bioskop

pre neki dan sam prvi put odgledala 3d film, besmrtnici. film je odlican, a efekti su ono...cini mi se da neki kadrovi uopste nemaju taj efekat. ne idem bas nesto jako cesto u bioskop, jer nemam vremena, iako samo na taj nacin mogu na miru pogledati film :lol:
inac zeljno iscekujem raven koji stize tek u martu nadam se...mnogo ocekujem od filma, nadam se da se necu doziveti razocarenje...

Poslednja izmena:
Bioskopi u Srbiji biće otvoreni 1. jula, prve dve nedelje karte svuda 200 dinara

biokopi.jpg

Bioskopi u Srbiji će 1. jula ponovo biti otvoreni posle tri meseca pauze, najavila je Privredna komora Srbije (PKS).

Sekcije distributera i prikazivača u Grupaciji kinematografije PKS su inicirale akciju "Povratak u bioskop" u svim gradovima Srbije do 15. jula, koju su prihvatili Filmski centar Srbije i PKS.

Tokom te akcije karte će se u svim bioskopima naplaćivati "po simboličnoj ceni od 200 dinara", piše u saopštenju.

U svim bioskopima će tokom akcije biti prikazano dvadesetak filmova iz ove i prethodne godine, koji su se izdvojili gledanošću i kvalitetom, i filmova čije prikazivanje je prikinuto usled pandemije koronavirusa.

Posle završetka akcije, od 15. jula na repertoarima bioskopa biće i prve premijere.

"Filmski centar Srbije uložio značajna sredstva i energiju u razvoj i osavremenjivanje bioskopske infrastrukture širom Srbije, i jedan od naših prioriteta je da se ova grana filmske industrije što brže oporavi, ali i poboljša, nakon perioda u kojem nije imala mogućnost da ostvari prihode. Sa zadovoljstvom se pridružujemo ovoj sjajnoj inicijativi", izjavio je direktor FCS-a Gordan Matić.

http://rs.n1info.com/Kultura/a60688...-prve-dve-nedelje-karte-svuda-200-dinara.html

Da li idete u bioskop i koji je po vašem mišljenju najbolji film koji se prikazivao u 3D? Šta jedva čekate da izađe? :bye: ( Ja ne znam više šta da radim, otkako se otvorila Arena u NS-u, nema ni dinara, sve ode na premijere... ) :rotf:

Verujem da će ovi filmovi biti odlični, jedva čekam:

Ne verujem da cu ikad vise otici nazalost i zbog losih i filmova i onih koji idu

Bioskop posetim jednom u 100 godina. Zadnja četri filma koje sam odgledao su Interstelar, Blejd Raner 2049, Mad Max Fury Road & Joker.

Najviše mi smetaju one naćos ( teleće ) brigade... kako krene film kreće mljackanje, šuštanje, miomirisi... get fak aut of hir...

Ozbiljno sam razmišljao da sledeći put ponesem tompus sa sobom, da i ja malo iritiram -

Publika se u septembru vraća u bioskope

Izvesno je da će se publika početkom septembra vratiti u bioskope u Srbiji, ali ostaje pitanje koliki će razmak biti propisan između posetilaca filmskih projekcija, kaže Igor Stanković direktor Kombank dvorane.

Stanković je naglasio da će republički Krizni štab doneti konačnu odluku o okolnostima u kojima će bioskopi ponovo biti otvoreni za publiku.

https://www.rts.rs/page/magazine/sr...37/publika-bioskop-septembar-koronavirus.html

Ja sam išla (u drugi bioskop) sa viskijem :lol: Sva sedišta prelepljena onom trakom, ko da je murder scene, i u svakom trećem redu sedi neki entuzijasta. Eto, sad se ni ne sećam koji film sam gledala, izgleda da sam se previše dezinfikovala :)

Ovo je spisak starih filmova koji se pustaju u svim bioskopima po ceni jedne karte od 100 dinara, tako da eto @Black_star mozes da pogledas i nekoliko filmova na dan ahaha

1. Ajvar

2. Spajdermen – daleko od kuće

3. Džumandži – sledeći nivo

4. Bilo jednom u Holivudu

5. Džoker

6. Gospoda

7. Paklene ulice – Hobs i Šo

8. Patrolne šape 2

9. Star Wars – Uspon Skajvokera

10. Kralj lavova

11. Kapetan Marvel

12. Aladin

13. Grdana – Gospodarica zla

14. Zaleđeno kraljevstvo 2

15. Boemska rapsodija

16. Le Man 24 hours

17. Frka

Izvor b92

Vrlo plemenita i nadasve siroka lista, blagostovani mladi gospodine, po ceni od kilo leba i 100 gr.alpske..
No Pera mi jos nije vratio pare. No dan, kakav-takav da je, tek je poceo, videcemo.:)
Nego, reci ti meni nema li na toj listi Popaja, onog starog?? :p

Back