N
nema_imena
Gost
Papa test mi je u redu, II grupa, ali grlic ne izgleda sjajno pa je radjena biopsija. Cekam rezultate i nerviram se. Kolika je mogucnost da je nalaz los ako je Papa bio u redu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja sestra je nedavno imala slicnu sitaciju i sve je bilo u redu. Nadam se da je isti slucaj.nema_imena:Papa test mi je u redu, II grupa, ali grlic ne izgleda sjajno pa je radjena biopsija. Cekam rezultate i nerviram se. Kolika je mogucnost da je nalaz los ako je Papa bio u redu?
Mala je verovatnoca,moguce je da postoji promena koja ukazuje na hronicni cervicitis(hronicna iritacija usled pojacanog sekreta)pa je to dovelo do izmene epitela koja se vidi kao ranica,bez obzira na nalaz pape sasvim je ok uraditi biopsiju kako bi bili sigurni da se nista lose ne krije iza te promene.nema_imena:Papa test mi je u redu, II grupa, ali grlic ne izgleda sjajno pa je radjena biopsija. Cekam rezultate i nerviram se. Kolika je mogucnost da je nalaz los ako je Papa bio u redu?