"BioBajden": Zaharova otkrila "đavolski plan" Amerike u Ukrajini

Ne razumijem čemu bi se Rusi brinuli oko potencijalnog biološkog oružja u Ukrajini. Sve što moraju napraviti je ne biti u Ukrajini i onda nikako ne mogu biti izloženi takvom čemu, ukoliko takvo što uopće postoji. Rusija je druga država i Ukrajinci ne namjeravaju napadati Rusiju i bacati na nju biološki otrov.
I Slepi Miš krenuo oz Vuhana
Mislim Kina je jako daleko od nas.
Nemoguće da dodje.

Чекају како ће моделација да се постави...

Нешто их не брани моделаски нато шилд .. па су се утртали

.. а ти би реко Захи .. 'ма немам намеру да те пресалдумим ... '
Zaha :heart:
Ovoga je kolega Komšiju najviše puta pominjo na forumu.
Mora da ga je dobro karrao cim mu ostao u secanju.

I Slepi Miš krenuo oz Vuhana
Mislim Kina je jako daleko od nas.
Nemoguće da dodje.
Nisu Ukrajinci bili ti koji su pokušali zataškati nuklearnu opasnost u Černobilu, već Moskva koja je cijeloj Europi pokušala zatajiti što se dogodilo, tako da kada spominješ "igranje" s opasnim tvarima radije usmjeri pogled prema Kremlju.

Nisu Ukrajinci bili ti koji su pokušali zataškati nuklearnu opasnost u Černobilu, već Moskva koja je cijeloj Europi pokušala zatajiti što se dogodilo, tako da kada spominješ "igranje" s opasnim tvarima radije usmjeri pogled prema Kremlju.
Pričaš o drugoj državi.
Partija je pokušala da zataška.

A inače da su jteli ne bi lepše kontaminirali Evropu
Svaka čast!

Veća koncentracija je u SLO i HR nego u SRB
Tek tu svaka čast!

A to je Madlen Olbrajt Fondacija.
Trebalo bi da maknete Srbina Bana Jelačića te da stavite Bolesnu Bedeviju na trg u Zagrebu.
Sem za Kosovo, organizovala vam je i Oluju.
Tudjman je samo figurista.
Jelačić nije Srbin. Ne znam otkud ti ta pomisao. :kafa:

Oluju su organizirali sami hrvatski generali. Znam da ti je krivo što smo vas vojno zeznuli i napravili plan kakvog niste očekivali, ali to je rat. Ne traži nitko od tebe da zaboraviš poraz, ali ne moraš stalno kmečati oko toga.

Jelačić nije Srbin. Ne znam otkud ti ta pomisao. :kafa:

Oluju su organizirali sami hrvatski generali. Znam da ti je krivo što smo vas vojno zeznuli i napravili plan kakvog niste očekivali, ali to je rat. Ne traži nitko od tebe da zaboraviš poraz, ali ne moraš stalno kmečati oko toga.
Jel prijatelju, iz koliko pokušaja utrefiš svoj stan u zgradi kad pogodiš koja je?
Baš me živo zanima... :think:

Back