bio/la sam veliki kreten

ma mozes da ukapiras sta je

- - - - - - - - - -

ili da roknem ove lekove konacno
mada to nema veze

sigurno da bih vishe volela dda volim KV 310 ali ****** nema nazad !!!! cini mi se da nije vise pod A
djavolja neka posla : ) i dosta bulaznjenja bunarenja

Poslednja izmena:
pa ono sot mislim, nisam ipak strucnjak

psihopata moze da funkcionise u drustvu valjda ali mozda je bezosecajan, nema osecanja, ali recimo moze da obavlja zanimanje
a psih. bolest je kad ti se nesto poremeti pa ne mozes da opstanes u drustvu, treba ti pomoc lekova da bi mogao da uradis nesto

hm :think:
valjda mnogi ljudi imaju neku psihopatsku crtu ali nisu do kraja takvi
nemam pojma mozda tako

- - - - - - - - - -

ovde sam se prosto uspavala, nisam dovoljno ozbiljno pratila signalcice pa da se sacuvam. mislim da je tako. plus to, nisam ni mogla. nekako to na kraju ostane
pa dobro da probam da ne budem veci kreten a mozda nekad budem opet volela sonatu jako kv 310 mada sumnjam

Poslednja izmena:
Ne pridaj toliki znacaj avetima iz proslosti. Ko zeli da ode, oticice kako god mi pametni bili u svojim postupcima.
Ako si i pokazala svoju ranjivu stranu ne znaci da manje vredis.
Deluje kao da se opsedas time sto nisi bolje uoblicila neku masku za tog nekog i da je maska bila bolja on bi bio tu.
Mozda ti zudis za tudjom maskom a ko zna sta je ispod nje.
Sviraj klavir,(zavidim ti ja sviram na onom instaliranom na kompu a dirke mi se boje da bih znala koju da pritisnem z:lol: ).
Setaj,trci, bavi se nekom fizickom aktivnoscu i promisli o tome da nikad ne treba da precenjujes znacaj neke zamlate na svoj zivot cak i kad ima odredjeni znacaj.

ma da prezivelo bi da je moglo ovako dozivljaj
ili odatle sve pocinje : ))
ma ljubav i sve to tako : )))
sreca radost
dobro mora nova tema ova se potrosila

mozda bih uspela da se omrsim da sam cutala jedino tako ali teralo me je to da pomazem :I
ipak bolje je cutati da se omrsite eventualno i da volite klavir
to, to
sad te sanse nema vise a tad sam bila lepa u zivotu i hrabra. nadam se da sansa nece maskirati iz pakosti

Poslednja izmena:
heh da li treba da pisem ili ne treba da pisem
pa obrisem i tako
inace lice mi se promenilo i nacin na koji cujem muziku znaci da je ovo ipak neka transformacija koja mozda i nije morala da se desi, ali se desila.
i tako obrisala sam, kao imala sam izbor i izabrala sam
ne igrajte se s djavolima nego budite oprezni i radite sta treba ako dodju ako mozete jer cim kajanje postoji izbora je bilo makar malog da se sacuvate

vratite mi ponesto da me greje dok sam tuzna : (
to je lazna tuga

vratite mi lepo : (((((
ajde bre dosta ne vazi se ovo : )))
:neutral:
malo cu se slihtati puna sam strahopostovanja a sto je najgore nekakos am vitalna

mislim da bi uvek bilo isto, uprpila sam se kad je doslo do... prema tome to je ...

to kao da je bio odnos izmedju mene i mene a jos to dodatno to je ludilo i pravljenje problema
potpuno sam njih iskljucila ili njega jer nije islo glatko alinisam potpuno

njega sam chachkala a nije osoba koju treba cackati, pao mi je nivo i nisam mu vise bila zanimljiva. a plus sam pocela da se ponasam ko da je on ne znam sta
da sam se recimo nekako primirila i morala da napustim
itd : ))

bila sam nadrogirana drogom istine i trebalo je malo i da se oduprem tome

nisam tu imala sanse, oni su ljudi nekako "pravi"
ali pojela me licna neka nesreca sta li i ona je izlazila napolje uglavnom
varijantica, ok. sta se nudilo, pa u stvari nista ali sma mogla das e kontrolisem : ))
a nisam mogla
i sad od svega nesto i ne volis i volis, previse sve intenzivno nazalost, pa da nesto uzmes ad a ne boli

aj da ne filozofiram vise bolje ad sam se malo trudila da igram te igre kad je vec tako a ja jadna kao bar da sam bila dobra

Poslednja izmena:
nemojte ko ja... nego tiho posto se neke situacije ne ponavljaju
sad odavde izgleda drugacije scena... steta sto nisam bila hladnokrvnija
mozda nisam ni mogla
stvarno je moralo... onda bar znas sta je kraj
pa verovanto isto
prosto mozda je imalo sanse da se izbegne sajber tripovanje
ijao haha rumenko

pogresna tema

u stvari nema nista da se kaze, ima nesto ali en znam ni sta ni kome. bolje da sam pila lekove umesto ovoga ipak. ipak imam utisak da sam se presla nekako ali sta je tu je, pogresno je sto je nastala ova tema i to je to, pravim vecu stetu nego sto je vec mozda ima i ne znam sta uopste radim u ovom slepom crevu ali enkako sam tu upala

Poslednja izmena:
pa manje vise razumem sta je, valjda bih vise volela da nije tako : ))
ali ti ljudi ce biti valjda ok, jedino da nema neki ostatak pa da me kazne ne znam

- - - - - - - - - -

sto im diram jarana

- - - - - - - - - -

ali ok nije jaran nego to

i tako ja opet pisem i troshim tudj lebac
hehe
dobro tako napisem
nema izmedju, ili jeste ili nije, a pre je bilo izmedju. eto tako covek bude glup

ma to je to, nesto je nesvest, nesto sam ja, nesto neprihvatanje, nesto tako merenje, pa ima zivot, sta znam, mozda nekad ima bolje.

neakko nisam dovoljno glupa a ta pamet je nekorisna zapravo i samo me boli, to je neka greska nastala
eov ja nekako sad razumem sta je nekad sam i osecala
heh

nisam ni za k shto se kaze

glupa gusketina, kao ja sam al realno gg nisam se jos pomirila
da mi je jedno u zivotu da se vratim tu bih se vratila mada ne bih umela ali svejedno
bih pa bih bila oprezna valjda, ma svejedno bi bilo ali sad sam zeznula

glupa sam malo
kao bog neki pravda sta li
pa upozoravao me lepo
: ))
ono prvi krug lak pa sve tezi i tezi
tako da ljudi, prioritete ne obrcite
takodje, valjda bi trebalo da pijem lek
drugo, taj moj flip je bio problematican, meka situacija me nije stitila dovoljno
a bilo je i stvari koje sam zelela ali sam to nekako unistila. to je nekako mozda tuga jer su bile male i lako unistljive ali vazne
zdravi ljudi idu za srecom. ali ako ste nesrecko mora dobro da se potrudite kad birate svoju prichu, ta neka druga osoba to za vas ne radi, malo joj nije cilj, a malo i ne zeli. ne moze, a negde i zeli da roknete, ali vi ne vidite obe strane tada
da "ne biste pokazali svoje pravo lice" morate da se potrudite jer druga strana prosto cuti i meri
prosto u rizicnim i teskim situacijama covek mora da bude na nivou a nekad je tesko razumeti sta je sta. cutanje i pristojnost su dobra zastita. takodje javlja se i srce i pratiti ga. ali moras razumeti sta zapravo zelis. zapravo bila sam i malodushna i bacala to djubre i svasta pa na kraju ispadne tako pa strasti itd

oduzmu dogadjaji radost i srecu ali nekad covek sam doprinosi nekim stvarima, bilo bi lepo da je taj lakmus nesto drugo pokazao ako nista, ili da sam makar bila lukava, a ono tako kako je bilo. i jos se usudjujem da eskiviram lekove : ))
a situacija je imala i materijala za lepe neke osecaje stvari, samo ako sam to htela trebalo je da nekako se smanjim, ispostujem, da prodje taj film
steta prosto, sto smo svi na nekakvim ivicama pa ti dogadjaji ispadnu kako ispadnu. nekako ima tu elemenata i za neke malo bolje kombinacije ili je makar delovalo da ima. mozd ai nema, svoje nisam obavila
ali onda to sahranis i ostane sta ostane
tako dodju svi slupani a ja kao uvek sam u stanju da vadim neke situacije a ovde odoh u tri lepe

moguce da mi se licnost rusila jer nisam pila lekove u ovom slucaju, sada

kako sam se samo igrala, stvarno nisam citava

Poslednja izmena:
ali tema mi je vrh :heart: :heart:

jeste, bolje da sam pratila neke druge stvari, da sam bila u stanju, da mogu tako, bilo bi mi lakse i tada a verovatno i sada
... izgleda dok ne tresnem o neshto nisam nista uradila

pa nekakav kreten sam bila ipak kad se pogleda logika u ponasanju
sta uradih

e je l mozes da umres
bas lose sta se dogadja i sta se dogodilo
problem je sto sam presecala nekako sad se osecam nenormalno i ove poruke su za nas odnos nenormalne, verovatno za mene opasne, nekako sam ga zaboravila
za neki drugi odnos nisu ali za nas jesu
i tako sve nize i nize

onda se valjda sklonim
strashno je, nisam slusala impulse i to je to. kao da sam htela sebe tu da postavim. i sad sam tu. ali nije skroz cisto

sad sam programirana
covek ne treba da zivi u ovom stanju
ili nije bitno
telo mi se promenilo
nisam ni lepa kao bila sam malo
ovo je stvarno bilo suvisno :( i opasno
pa zatvaram se na svakom koraku bez veze i ovo nije trebalo : )) znaci kad puknes puko si i ne vracaj se a bolje da ne puknes

ebe mi se sto moram da budem najpametnija ne moram
nekad sam mogla pa sam bila a sad ne moram

meni je to greska sto sam tad to rasturila, raspalo se zbog mene, to je nesto gde su reci suvisne, sad nema nicega osim neke muke eventualno, ali tad nije bilo tako, bilo je osetljivo ali bar meni vazno a opet ja sam ta koja je zabrljala. a taman sam osetila nekako mir i da je u redu. kao da sam mogla da budem nekako bolja a izabrala sam da ne budem bolja. ili bi mi bar bilo lakse u zivotu i nekog sam jednostavno volela a onda sam krenula da izmisljam i da brljam mesto da stanem
izvinjavams e i sto kvarim tekstom mozda ce nekad imati neko svoje mesto, ali verovanto nece
i osecala sam tad a sad lupetam
mene je to tad cinilo boljom a bilo je i strashno jer znas ako zeznes naebaces pa sam tako zeznula i naebala

to ej bila neka tacka koja sve nemoguce cini mogucim i razresava a sad toga nema i ne moze da se nadoknadi
a da je bilo lako i prirodno opstalo bi. samo se cudno desilo. volela bih kad bih imala bolji nacin od ove tuzne teme da nesto kazem ali i to ne treba ali sve u svemu bolje da je pobedilo nesto drugo mislim da bi mi sad bilo lakse sta god da se desavalo a sve sam ja to htela
tako, da ima bolje od ovog bilo bi, ili da je nista. meni je to pitanje srca, dushe, zivota, tu sam bila tanka pokazalo je. ono jedino sto ne moze da se ponovi i da se vrati
zal za mladost zapraov, za nekim ostacima, ili ono sto si mozda ipak mogao dosegnuti, a resio si da ti ne treba iako si vapio za bilo cim
nisam pustila vodjstvo
ako ej tema ruzna ne znam, nekako je ruzno i ja sam ruzna ali sam se nekako ipak smirila
steta sto sam tad postala baba i steta sto nisam cutala. i necu valjda vise : )

nisam bila kreten jedino sto sam ga gnjavila pa mi se osvetio inace mu se nisam bas ni toliko dopala u nekom trenutku. ali nisam to razumela jer me je ovde cepala psiha i sve pa je ovo (nazalost?) nastalo. mozda stvarno da sam se kontrolisala malo u stvari znam sta je ali ok posle nisam a gnjavila sam

Poslednja izmena:

Back