bas lose sta se dogadja i sta se dogodilo
problem je sto sam presecala nekako sad se osecam nenormalno i ove poruke su za nas odnos nenormalne, verovatno za mene opasne, nekako sam ga zaboravila
za neki drugi odnos nisu ali za nas jesu
i tako sve nize i nize
onda se valjda sklonim
strashno je, nisam slusala impulse i to je to. kao da sam htela sebe tu da postavim. i sad sam tu. ali nije skroz cisto
sad sam programirana
covek ne treba da zivi u ovom stanju
ili nije bitno
telo mi se promenilo
nisam ni lepa kao bila sam malo
ovo je stvarno bilo suvisno

i opasno
pa zatvaram se na svakom koraku bez veze i ovo nije trebalo : )) znaci kad puknes puko si i ne vracaj se a bolje da ne puknes
ebe mi se sto moram da budem najpametnija ne moram
nekad sam mogla pa sam bila a sad ne moram
meni je to greska sto sam tad to rasturila, raspalo se zbog mene, to je nesto gde su reci suvisne, sad nema nicega osim neke muke eventualno, ali tad nije bilo tako, bilo je osetljivo ali bar meni vazno a opet ja sam ta koja je zabrljala. a taman sam osetila nekako mir i da je u redu. kao da sam mogla da budem nekako bolja a izabrala sam da ne budem bolja. ili bi mi bar bilo lakse u zivotu i nekog sam jednostavno volela a onda sam krenula da izmisljam i da brljam mesto da stanem
izvinjavams e i sto kvarim tekstom mozda ce nekad imati neko svoje mesto, ali verovanto nece
i osecala sam tad a sad lupetam
mene je to tad cinilo boljom a bilo je i strashno jer znas ako zeznes naebaces pa sam tako zeznula i naebala
to ej bila neka tacka koja sve nemoguce cini mogucim i razresava a sad toga nema i ne moze da se nadoknadi
a da je bilo lako i prirodno opstalo bi. samo se cudno desilo. volela bih kad bih imala bolji nacin od ove tuzne teme da nesto kazem ali i to ne treba ali sve u svemu bolje da je pobedilo nesto drugo mislim da bi mi sad bilo lakse sta god da se desavalo a sve sam ja to htela
tako, da ima bolje od ovog bilo bi, ili da je nista. meni je to pitanje srca, dushe, zivota, tu sam bila tanka pokazalo je. ono jedino sto ne moze da se ponovi i da se vrati
zal za mladost zapraov, za nekim ostacima, ili ono sto si mozda ipak mogao dosegnuti, a resio si da ti ne treba iako si vapio za bilo cim
nisam pustila vodjstvo
ako ej tema ruzna ne znam, nekako je ruzno i ja sam ruzna ali sam se nekako ipak smirila
steta sto sam tad postala baba i steta sto nisam cutala. i necu valjda vise : )