bio/la sam veliki kreten

hirajgoagain

Zaslužan član
Poruka
127.152
ovde mozete opisati situaciju kad ste u ljis zivotu ispali ili se ponasali kao veliki kreten. a mozda je bilo vazno, mozda bi vam zivot licio na nesto da niste.

edit: ovako je pocelo, al se zavrsilo mojim (poucnim) trabunjanjem. al opet mozete mozda napisati situaciju :think:

Poslednja izmena:
pa...ne tako
bilo je momenata al da nisam ne bi mi zivot bio bolji samo bez sitne blamaze
ja sam oprezan coek

dobro je sto si oprezan :III
ja nisam bila oprezna pa sam sje.bala sebi neke performanse, sposobnosti, to je islo dotle
:(
ali dobro mozete vi
mozda nisu ni bile neke sposobnosti cim sam ih sje.bala al postojale su makar ko trip pa su otisle

bolje da cutim da ne zbunjujem :confused:

dobro bolje vi pishite mozda cu nekad

Poslednja izmena:
ma necu jos jedna tema koja se pretvori u moje prichanje... nek pisu drugi
a ja sam otishla u pm odnosno bilo je bolje tada pa je sada gore, nije evoluiralo ono sto je trebalo, sto sam zelela. tj evoluiralo je ono sto je nekako trebalo al bolje da je nesto drugo.

nekad ne treba da ispalish bude jos gore : ))
ok lamentiranje moje je ovde suvishno da mi se ne spale ostale akcije
i tako
napisem mozda nekad sta je, ko nije dobro ispratio temu ONI da bude upucen sta da radi u zivotu da ne naebe
: )))
naravno ne pomazu tu saveti neki ali mogu rezimirati jos jednom

unela sam se u ovu temu i postacu strucnjak, zvace me na tv da objasnim, mozda da otvorim neki sajt
smesno je a malo i tuzno

osecam se malo ko sektashki vodja. ali dobro mozda neko isprati temu da zavezem za sad

Poslednja izmena:
titanija molim te uleti vaginalno

- - - - - - - - - -

ok da ne remetimo realno stanje stvari
ajd, valjda mozete da se ispoljite josh uvek na ovoj temi

- - - - - - - - - -

zaljubila sam se u titaniju?? :confused:

uf nemojte jos jedan moj monolog mada izgleda da ce tako biti ili nece biti nicega :confused:

heh nesto ne valja ovo samo pravim frku : )

eh

dobro ****** valjda moze bukvalno tema al ne na krsti : ))

da pomalo sam psiho i sve vise idem ka tome :(
pa nema sta da kazem :(
prokleto : ))
nema sta da kazem, samo cu da kazem da mi je 2012 bilo ok iako sam kukala a sad je strashno. da li bi mi svejedno bilo strashno ne znam ali sam otisla u pizdu materinu na neki nacin.
u stvari ni tad nije bilo ok ali nekako gledam deluje da je bilo dobro, mada sam zanemarila neke stavke iz realnosti, ko sam, neke ljude sam zanemarila i sve mi je to prijalo, dok nije otislo u vrazju mater pa se sad prisecam ostatka zivota

joj bojle da ne pisem nista sta god da napisem ne valja tako da nishta nemojte sebe ispaljivati nepotrebno registrujte takve momente. mada opet se valjda ispaljujem

Poslednja izmena:
ovde mozete opisati situaciju kad ste u ljis zivotu ispali ili se ponasali kao veliki kreten. a mozda je bilo vazno, mozda bi vam zivot licio na nesto da niste.

edit: ovako je pocelo, al se zavrsilo mojim (poucnim) trabunjanjem. al opet mozete mozda napisati situaciju :think:

samo cu da citiram svoj post od pre neki dan...:confused:

ma zasluzene djavola...prema najgorem prema meni ja sam bila najbolja..i obratno...a u kurr ja sam kreten :(

Zavisi, nekome ispadoh bezosecajni kreten kada rekoh da necu da radim neke stvari koje ne zelim, koje mi ne prijaju. I mozda je bilo sebicno, ostro, mozda sam tad razocarao, povredio debelo, jer neko drugi (vecina njih) bi na sve to olako pristao ali ja nisam neko drugi.
Uradio sam ono sto sam zeleo da uradim, odbio da popustim i radim ono sto ne zelim, i sto mi ne prija, iako je mozda to bilo sebicno sa moje strane.

Zavisi, nekome ispadoh bezosecajni kreten kada rekoh da necu da radim neke stvari koje ne zelim, koje mi ne prijaju. I mozda je bilo sebicno, ostro, mozda sam tad razocarao, povredio debelo, jer neko drugi (vecina njih) bi na sve to olako pristao ali ja nisam neko drugi.
Uradio sam ono sto sam zeleo da uradim, odbio da popustim i radim ono sto ne zelim, i sto mi ne prija, iako je mozda to bilo sebicno sa moje strane.

pa pazi gledaj da u zivotu ne budesh tetka. nekad je covek kao iskusan pa se ponasa ko mrcina ali veruje u neku svoju psihicku snagu. ok je to, al kad dodje ispit ni za zivu glavu ne pokazuj tetka osobine, a opet mora da budes malko igrac. tako da nije lako ali moras da znas da se to desava
a nekad ne znas.
kad ne znas jedino imas nesto u sebi sto valja i mora to da te vodi a ne raspali delovi licnosti, nikog ne zanima sto si pametan
mozda je ovo vise za zene

hahaha da napisem neki kindle book : )

- - - - - - - - - -

nekad postanete tetka pa morate to biti, ali dok ne postanete, gledajte da tezite tome da ne budete tetka mnogo je lepse i bolje i moze lepo da se slusa muzika
!!!
a mozda i da se svira da se programira
ah ta mala pticica u nama koja nam unosi mir al kad je ishutiramo postane sve jedna velika katastrofa : )
onda mora da nadjes neku novu pticicu i to su mozda lekovi a ako nisu lekovi opet neki surogat a secas se sebe kao bio si pametan kul
nemam pojma pazljjivo s tripovima

Ako ti ne prija, a postupio si tada tako, mora da si bio mnogo svojeglav tada, ili uvek.

A ja .... ja mislim da sam postupala ok, možda bila isuviše slaba ponekad, ono, kad nemaš stav, i to.
I u takvim situacijama popustiš, ideš linijom manjeg otpora, neki kažu tolerancija je to, ne bih rekla baš.
Treba biti svoj ipak, a da ne povrediš, e sad ne može baš tako.

nemojte brljati

volite sebe, nekad je to stvarno jako tesko. ali nekad nije, volite sebe i tada
ne zatvarajte se u kavez
to su licne stvari, to ne moze niko za vas, a ja bih mogla da zavezem. : )

heh

valjda nisam bila kreten nego je to neko realno stanje stvari mislim izbegavajte to dok kod mozete ebite sistem u glavu dok god moze ali ne na svoju stetu
mislim i sa cim mozete, ako moze malo, malo. eto dosta od mene filozofije za danas :zper:

Poslednja izmena:
nemojte brljati

volite sebe, nekad je to stvarno jako tesko. ali nekad nije, volite sebe i tada
ne zatvarajte se u kavez
to su licne stvari, to ne moze niko za vas, a ja bih mogla da zavezem. : )

heh

valjda nisam bila kreten nego je to neko realno stanje stvari mislim izbegavajte to dok kod mozete ebite sistem u glavu dok god moze ali ne na svoju stetu
mislim i sa cim mozete, ako moze malo, malo. eto dosta od mene filozofije za danas :zper:

A onda kažu sebičan/na, sujetan/a? i sl. ... ma nema šablona, jednostavno, samo po nekom svom ličnom nahođenju ...

pa nek kazu ima kad te ne dotiche ali dok mozes da teras da nisi tetka teraj, a i lepo je imati uredjen forum a ne probleme
nemam pojma najbolje je kad je covek najplemenitiji moguc u datom trenutku ali evo sad nisam

Poslednja izmena:

Back