Bio je u meni kad mi je saopštio da sam dobila otkaz!

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
http://informer.rs/zivot/seks-veze/53195/SOKANTNA-ISPOVEST-meni-saopstio-dobila-otkaz

ŠOKANTNA ISPOVEST: Bio je u meni kad mi je saopštio da sam dobila otkaz!

Imam uspešnu karijeru. Radim više od 20 godina na istaknutim pozicijama u velikim kompanijama. Znam šta je mobing, podmetanja, ogovaranja. Navikla sam da se, iako dama, nosim s tim pratećim pojavama u gotovo svakoj radnoj sredini

31. 01. 2016. 12:23

Shutterstock

Zbog svega gore navedenog, bila sam u šoku kad mi se desilo nedavno iskustvo. U poslednjoj kompaniji u kojoj sam radila bila sam zadužena za kadrovski menadžement. Velika kompanija podrazumeva kompanijski način ponašanja i komunikacije. Bilo je problema, ali ne onih koji vas dovode u superstresno stanje. 

ISPOVEST MASERA: Žene se stalno skidaju pred mojim očima i ovako stvarno izgledaju!

Na poslu sam upoznala nekoliko zanimljivih muškaraca. S jednim od njih je flert otišao dalje. Kako sam samostalna i bez dece, a on oženjen i sa decom, prihvatila sam da naš odnos bude čist seks i zabava. Nekoliko puta je imao potrebu da me pokaže u javnosti, da odemo zajedno na neki događaj ili film. On je radio kao potpredsednik kompanije zadužen za finansije. Naš odnos, tako bih ga najpre definisala, prekinuo se naglo, na banalan način, kao i moj radni odnos. 

ISPOVEST OSTAVLJENOG MUŠKARCA: Zbog ove četiri greške sam sada bivši muž!

Za vreme dok smo vodili ljubav saopštio mi je da od prvog oktobra nisam više zaposlena. Bio je u meni kad mi je to rekao. Nisam obraćala pažnju na to sve dok mi nije počeo navoditi tehničke detalje raskida ugovora: dužinu otkaznog roka, otpremninu u visini tri plate etc. Sve vreme je bio u meni dok je to izgovarao.  
Odgurnula sam ga i pitala da li me zeza. “Mogla si da sačekaš da svršim”, odgovorio mi je. Seli smo i razgovarali. Nisam tražila objašnjenje. Sve mi je bilo jasno. Sadistički gad je uživao da me ponizi dok me ****. 

............

Slatko sam se nasmejao. Mozda nije istina ali je dobra fora. :hahaha:

http://informer.rs/zivot/seks-veze/53195/SOKANTNA-ISPOVEST-meni-saopstio-dobila-otkaz

Imam uspešnu karijeru. Radim više od 20 godina na istaknutim pozicijama u velikim kompanijama. Znam šta je mobing, podmetanja, ogovaranja. Navikla sam da se, iako dama, nosim s tim pratećim pojavama u gotovo svakoj radnoj sredini

Shutterstock

Zbog svega gore navedenog, bila sam u šoku kad mi se desilo nedavno iskustvo. U poslednjoj kompaniji u kojoj sam radila bila sam zadužena za kadrovski menadžement. Velika kompanija podrazumeva kompanijski način ponašanja i komunikacije. Bilo je problema, ali ne onih koji vas dovode u superstresno stanje. 

ISPOVEST MASERA: Žene se stalno skidaju pred mojim očima i ovako stvarno izgledaju!

Na poslu sam upoznala nekoliko zanimljivih muškaraca. S jednim od njih je flert otišao dalje. Kako sam samostalna i bez dece, a on oženjen i sa decom, prihvatila sam da naš odnos bude čist seks i zabava. Nekoliko puta je imao potrebu da me pokaže u javnosti, da odemo zajedno na neki događaj ili film. On je radio kao potpredsednik kompanije zadužen za finansije. Naš odnos, tako bih ga najpre definisala, prekinuo se naglo, na banalan način, kao i moj radni odnos. 

Za vreme dok smo vodili ljubav saopštio mi je da od prvog oktobra nisam više zaposlena. Bio je u meni kad mi je to rekao. Nisam obraćala pažnju na to sve dok mi nije počeo navoditi tehničke detalje raskida ugovora: dužinu otkaznog roka, otpremninu u visini tri plate etc. Sve vreme je bio u meni dok je to izgovarao.  
Odgurnula sam ga i pitala da li me zeza. “Mogla si da sačekaš da svršim”, odgovorio mi je. Seli smo i razgovarali. Nisam tražila objašnjenje. Sve mi je bilo jasno. Sadistički gad je uživao da me ponizi dok me ****. 

............

ma sto vole da izmisljaju tekstove..cak se ni ne trude...

Kad bih ja pricao sta sam doziveo ili gledao kako se dogadja, mislim da bi vecina isto ovako reagovala kao na ovaj tekst...

Ambiciozne lude zene, to je sadasnjost...
I desavaju se totalno nenormalne situacije....na obe strane...i onog ko je normalan i na strani one koja je luda....

Ovakva prica uopste nije nemoguca i stvar je nategnutih odnosa u vezi (koju pretvaraju da je emotivna a vise je seksualna)....
Bipolarni poremecaji kod zena su cesti, ali su prisutni i kod muskaraca i to im daje draz, zene pozitivno reaguju na njihovu bipolarnost, ko zna zbog cega...kad je blaga...
Doduse, razmazena pekveza, slicno se ponasa histericno i narcisoidno i vrlo lako uvredi druge i to do srzi....

Kod kombinacije glup muskarac, glupa zena je najlepse....tu nema mogucnosti za ovakve situacije...jer je sve u 4,5 mogucih pozicija i kombinacija ponasanja..

Hajde pitanje da li mislite da je moguce da zena HR direktor dok jase izjavi ovo o davanju otkaza onome koga jase?????

Ja znam coveka kome je to uradjeno....znaci usred seksa je dobio obavestenje da je dobio otkaz....mislim tik pred njeno svrsavanje.....naravno .....mogao je da meri stotinkama brzinu padanja alata....sto je naravno dovelo do komentara da ni tu nije nizasta iako je bila svrsila...i iskreno mi je bilo zao coveka...a ona nije to uradila iz neke posebne zlobe prema njemu, nego voli da se oseti mocno , nekad pokaze zlobnost, tu joj se izgleda ucinilo zanimljivo, valjda paralela onom muskom pokusaju da bude duhovit u nekad neprihvatljivim situacijama....

Sad se samo postavlja pitanje, da li je prica nemoguca zato sto je on onaj koji daje otkaz kao muskarci su finiji ili je prica nemoguca zbog toga sto vi ne verujete da je HR direktorka dala otkaz jasuci na jadnom zaposlenom...usput, htela je i kasnije da bude seksa sa njim....njoj je sve jedno ko je alatnicar kad joj treba seks....to je valjda danas trend kod zena...
Pricaju o nekoj privlacnosti, ali u praksi ja vidim daj sta das za danas, sutra cu da drzim kriterijume....

Shutterstock

............

sto mu nije rekla iako nije svrsio da je trudna da sprema alimentaciju

Back