Bin Laden je mrtav?

Da li verujete u zvaničnu verziju Bin Ladenovog ubistva?

• Da

• Ne

• Americka prevara!

• Jos nse nisat ne zna

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Potvrdjeno na svim svetskim TV stanicama...kada se kauboji zainate,tako i bude,dzaba atentati i sva kur.enja islamista po svetu,i svakom drugom ce doakati,ako to stvarno hoce,to vazi i za novu "patriotsku" diku sa ovog Foruma..."rokaj,snimaj brate Muamere"...i "gazi gomna pukovnice"...juce mu je bila opomena,pa on neka vidi kako ce i sta ce :rtfm: :think:

Jel tebi tata ili deda bio nesto kod firera, obozavas ubijanje, pogotovu civila i dece.:think:

Mingo, jel' ti veruješ u ovo što si napisao? Ozbiljno, ili se malo zezaš? Nema više muslimana koji su za terorizam? Bin Laden je izuzetak?
Imaš li ti TV, čitaš li novine?
A kako se to edukuju novi dečaci, da spavaju sa svojom braćom?
Znaš, ima reči koje pišeš, a nerazumljive su na ovom forumu, ovde je službeni srpski i engleski jezik.

http://www.reuters.com/article/2011/05/02/us-obama-statement-idUSTRE74107920110502

Posto vjerujem vise reutersu postavio sam link u kojima se dokazuje da je Usama Bin Laden ubijen.Sada svijet moze odahnuti a najvise muslimani mogu odahnuti jer su muslimani do sada bili predmet ispitivanja zbog svoje religijske pripadnosti tako da nadam se da ce muslimani odahnuti i da ce se Al Kaida raspasti i da ce biti sve u redu.Ipak pored smrti Usame bin Ladena Islam je ziv i on ce zivjeti i siriti se koliko moze.Radujem se sto ce Selefije naci svoje mjesto i sto ce se smiriti i sto ce siriti svoj pravac na jedan miran nacin.
Ono sto mogu reci je Allahov opropst grijeha za Osamu Bin Ladena a Allah je najbolji sudac jer on sabira sva dijela ljudi ovoga svijeta.

Njemu mora da je mnogo dosadno, a?

Mislim da ovo sto zelis nametnuti muslimanima je veoma lose Reefer.Ti si zao covjek.Vecina muslimana zeli da se skoluje u duhu Islama i da odlazi u Dzamije kako bi stekli Allahovo zadovoljstvo i da pustaju brade kako bi se identificirali sa Muhammedom s.a.v.s. i da zene budu poikrivene po Islamskom propisu.To je zelja muslimana i muslimani ne zele da imaju nista sa Bin ladeonom i Al Kaidom jer to je sada proslost i nece vise biti samoubilackih napada jer dosao je kraj Islamskom terorizmu ali ne i kraj Islamu i Islamskoj misiji.

Mislim da ovo sto zelis nametnuti muslimanima je veoma lose Reefer.Ti si zao covjek.Vecina muslimana zeli da se skoluje u duhu Islama i da odlazi u Dzamije kako bi stekli Allahovo zadovoljstvo i da pustaju brade kako bi se identificirali sa Muhammedom s.a.v.s. i da zene budu poikrivene po Islamskom propisu.To je zelja muslimana i muslimani ne zele da imaju nista sa Bin ladeonom i Al Kaidom jer to je sada proslost i nece vise biti samoubilackih napada jer dosao je kraj Islamskom terorizmu ali ne i kraj Islamu i Islamskoj misiji.

I one li da se identifikuju sa Muhamedom? :D

I one li da se identifikuju sa Muhamedom? :D

Ne nego bi da budu Bozji robovi koji ce slijediti Kur'ansku naredbu o pokrivanju zena i da slijede primjer pravednih zena kao sto je Fatima r.a. kcerka Muhammedova s.a.v.s.
Inace ovo je kraj Al Kaide i sad slobodno Amerikanci mogu sjesti u svakom kaficu u Iraku ili Afganistanu i da kao ljudi popiju po koju limenku koka kole i niko im nece nista uciniti jer Al Kaida je izgubila svoga vodju.

Gde sad nađe da sam zao? Jesam li ja samo citirao ranije napisano? Otkud ja znam, već sam ti pisao da mnogo toga ne razumem oko islama. Eto sad to sa bradom, zar su oni bez brade lošiji ljudi od onih sa bradama? Zar su pokrivene žene bolje od onih otkrivenih glava?
Koliko ja znam, svi ljudi kroz ljudsku istoriju (ne religijsku, već isključivo ljudsku) koji su doprineli nečim da nam svima bude bolje, nisu imali takve brade po liku Muhamedovom, niti su žene bile pokrivene. Svi naučnici, lekari, sportisti... U čemu je prednost brade ili pokrivenog lica? Razumem da to pišeš za one koji su posvećeni veri i shodno tome su odredili i svoj život, ali ti to namećeš svim ljudima.
Islamskom terorizmu, na žalost, nije došao kraj. Ja ti mogu reći, jer ga ima u mojoj državi, na KiM. Ima ga svuda gde ima i muslimana. To je jedan od načina koji su prihvatili. Ne svi, naravno, ali previše često i previše ekstremno.

Ne nego bi da budu Bozji robovi koji ce slijediti Kur'ansku naredbu o pokrivanju zena i da slijede primjer pravednih zena kao sto je Fatima r.a. kcerka Muhammedova s.a.v.s.
Inace ovo je kraj Al Kaide i sad slobodno Amerikanci mogu sjesti u svakom kaficu u Iraku ili Afganistanu i da kao ljudi popiju po koju limenku koka kole i niko im nece nista uciniti jer Al Kaida je izgubila svoga vodju.

Zar nije u toku demokratija? A cuo li si ti za Courvoisier V.S.O.P. ?

Ti si opterecen covjek reefer.Naravno da nema terorizma u na Kosovu i nema terorizma na Balkanu tako da mi taj tvoj stav lici na paranoju.Ti mislis da muslimanima trebaju zabraniti da se klanjaju Allahu i da nose brade i da zene budu pokrivene pa tek onda da ljudi budu sigurni od terorizma.Naravno to je kod tebe mrznja prema Islamu i muslimanima.Ubistvom Bin Ladena stavljena je tacka na sve akcije terorista i oni sada mogu slobodno otici svojim kucama jer oni nemaju vise motivaciju za nesto drugo.Muslimani ce nastaviti da nose brade i da zene budu pokrivene jer muslimani zele da zive u religijskom okruzenju i da imaju Dzamije u kojima ce se klanjati.Na primjer u Pazaru ima muslimana koji nose bradu ali oni nisu teroristi nego oni su ljudi koji vjeruju u Allaha i koji pripadaju Muhammedovom s.a.v.s. ummetu (narodu).

Ti si opterecen covjek reefer.Naravno da nema terorizma u na Kosovu i nema terorizma na Balkanu tako da mi taj tvoj stav lici na paranoju.Ti mislis da muslimanima trebaju zabraniti da se klanjaju Allahu i da nose brade i da zene budu pokrivene pa tek onda da ljudi budu sigurni od terorizma.Naravno to je kod tebe mrznja prema Islamu i muslimanima.Ubistvom Bin Ladena stavljena je tacka na sve akcije terorista i oni sada mogu slobodno otici svojim kucama jer oni nemaju vise motivaciju za nesto drugo.Muslimani ce nastaviti da nose brade i da zene budu pokrivene jer muslimani zele da zive u religijskom okruzenju i da imaju Dzamije u kojima ce se klanjati.Na primjer u Pazaru ima muslimana koji nose bradu ali oni nisu teroristi nego oni su ljudi koji vjeruju u Allaha i koji pripadaju Muhammedovom s.a.v.s. ummetu (narodu).

Onol'ko bogatstvo od naftu, a oni za brijaci da nemaju... E, sto ti je zivot...

Imaš li neki argument za tu tvrdnju oko KiM (taj deo države Srbije se ne zove Kosovo, poštuj to jer će uslediti sankcije)?
Odakle ti ideja da treba zabraniti muslimanima da se mole Alahu? Oni koji se odluče za takav život i treba da nose brade, ali običan svet, čemu to? Dobro, jedan broj će da nosi bradu kao modni detalj, ali pokrivene žene u današnje vreme, van verskih objekata ili nekih zatvorenih sredina?
Inače, samo da znaš nisu brade samo odlika muslimana. Evo na forumu nam stalno objašnjavaju kako su neki "Četnici" ustvari bradonje.

Pitanja bez odgovora

l Zašto SAD nisu objavile zvanične fotografije mrtvog Bin Ladena?
l Zašto nije objavljen snimak akcije, koju je uživo gledao i Barak Obama?
l Zašto nema fotografija i ne zna se identitet ubijenih Osaminih čuvara?
l Zašto nije objavljen snimak sahrane, koja je obavljena usred noći na otvorenom moru?
l Zašto Osama nije živ uhvaćen, ako je već imao samo četiri čuvara?

Pitanja bez odgovora

l Zašto SAD nisu objavile zvanične fotografije mrtvog Bin Ladena?
l Zašto nije objavljen snimak akcije, koju je uživo gledao i Barak Obama?
l Zašto nema fotografija i ne zna se identitet ubijenih Osaminih čuvara?
l Zašto nije objavljen snimak sahrane, koja je obavljena usred noći na otvorenom moru?
l Zašto Osama nije živ uhvaćen, ako je već imao samo četiri čuvara?

zato što su ih objavili pre tri godine nije red dva puta da ih objavljuju si zaboravio da je ekonomska kriza.:lol:

Back