gost 261081
Poznat
- Poruka
- 7.081
Neverovatno je to da ceo svet zna da je ubijen Bin Laden,sve svetske agencije su prenele vest i zar se nekome može činiti da bi vest mogla biti lažna???
Samo pojedinci ovde mrse mooda i prave se pametni i ne veruju u vest nego tvrde da je ovo neka ''zavera'' SAD.
Sve smrti Osame bin Ladena
26. decembar 2001. – Fox News je izvestio da su Talibani ranije tog meseca sahranili Osamu bin Ladena u neobeleženom grobu po sunitskim običajima.
18. januar 2002. – pakistanski predsednik Pervez Mušaraf je objavio: “Ja mislim, iskreno, da je on mrtav”.
17. jul 2002. – direktor FBI sektora za protivterorizam Dejl Votson je izjavio: “Mislim da on više nije sa nama, ali nemam dokaze koji to potvrđuju”.
oktobar 2002. – afganistanski predsednik Hamid Karzai je rekao CNN-u: “Mislim da je verovatno mrtav”.
novembar 2005. – senator Hari Rid je izjavio da mu je rečeno da je Osama bin Laden možda poginuo u zemljotresu u Pakistanu, u oktobru te godine.
septembar 2006. – izveštaj francuske obaveštajne agencije koji ukazuje da je bin Laden umro u Pakistanu.
2. novembar 2007. – bivša pakistanska premijerka Benazir Buto je izjavila na Al-Džaziri da je Omar Šejk ubio bin Ladena.
mart 2009. – profesor međunarodnih odnosa na bostonskom univerzitetu i bivši američki obaveštajac Anđelo Kodevilja je izjavio: “Svi dokazi ukazuju na to da je Elvis Prisli danas više živ nego Osama bin Laden”.
maj 2009. – pakistanski predsednik Asif Ali Zardari je rekao da njegovi saradnici u američkim obaveštajnim agencijama nisu čuli ništa o bin Ladenu sedam godina i kako misli da je mrtav.