Bin Laden je mrtav?

Da li verujete u zvaničnu verziju Bin Ladenovog ubistva?

• Da

• Ne

• Americka prevara!

• Jos nse nisat ne zna

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Uzeli su DNK, rezultati za par dana, tako glasi vest...

Ali baciti telo najtrazenijeg coveka na planeti u more jednostavno ne pije vodu ( :lol: )

Бемлига, и ја и моји укућани с којима сам гледала вести (РТС, Б92), сви смо чули да ДНК није узета! :eek:

Да л' је могуће да смо сви оманули (у слуху, пажњи, чега ли већ)? :eek:

Бемлига, и ја и моји укућани с којима сам гледала вести (РТС, Б92), сви смо чули да ДНК није узета! :eek:

Да л' је могуће да смо сви оманули (у слуху, пажњи, чега ли већ)? :eek:

http://www.dailymail.co.uk/news/art...ll-terror-chief-near-Islamabad-Paskistan.html

Experts used facial recognition techniques to identify the slain terrorist and performed DNA tests,
which are said to be 99.9 per cent certain man killed WAS Bin Laden.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/art...f-near-Islamabad-Paskistan.html#ixzz1LD2xjf88

Inace Usama Bin Laden nije bio kao Hitler i to je nesto sto muslimani dobijaju reci jer muslimani nisu imali i niti ce ikada imati svoga Hitlera.usama Bin Laden je bio covjek koji je smatrao da se borbom i Dezihadom moze nesto postici i nije mario pri tom ubiti muslimane u dzamiji i nije volio dio muslimana WSiite tako da je on na neki nacin skrenuo ali daleko od toga da je on drugi Hitler jer on nije bio Hitler i on je bio musliman koji je trebao biti propisno sahranjen u zemlju prema muslimanskim obicajima jer bez ozbira na sve djelo Usame Bin Ladena ce biti uklesano i u svjetsku historiju zato sto je on bio jedan od najvecih neprijatelja Amerike.

110502068.jpg

Foto: ITN

Vijesti iz svijeta
Hamas osudio ubistvo "svetog ratnika" Bin Ladena

(FENA)

Takav sveti ratnik ima vojsku 12-godišnjaka koji misle da ce samo malo boljeti i da ce otic u raj ako naprave samobombaški napad među ljudima .

Ма, ОК, видим и ја сад по сајтовима да тврде да су узели ДНК, али у самим вестима у 16:00, на РТС-у или Б92 (нисам сигурна на којим, јер смо одмах после РТС-а окренули Вести Б92 у 16:00), ми смо чули да ДНК није узета. :eek:

Ево, још једном сам их питала да ли су сигурни да су чули исто као ја - јесу! :eek:

Meni je okrutno to sto su Schwarzeneger i Lady Gaga slavili ubistvo Osame Bin Ladena jer nije lijepo slaviti neciju smrt.Ja sam se pomolio za osamu Bin Ladena da mu Allah oprosti grijehe jer to je jedna paznja da se koliko toliko pokojnik prepusti Allahovom sudu.

..a možda je samo folirao da je muhamedanac ( političko propagandni imiđž ) ... možda je samo amerikanac .. kažu da je lični prijatelj matorog Buša, koji ga je školovao i obučavao za borbu protivu ruskog komunizma ----- treba se setiti nekih stvari ......onda se ti đ'aba klanjaš za njega.... mislim njegova duša ode onda drugom na ispovest !

Ма, ОК, видим и ја сад по сајтовима да тврде да су узели ДНК, али у самим вестима у 16:00, на РТС-у или Б92 (нисам сигурна на којим, јер смо одмах после РТС-а окренули Вести Б92 у 16:00), ми смо чули да ДНК није узета. :eek:

Ево, још једном сам их питала да ли су сигурни да су чули исто као ја - јесу! :eek:

Ja nase kad su u pitanju vesti iz sveta ne slusam uopste jer ti je to ko da se igras gluvih telefona, sve sto nasi mediji kazu culi su od nekog drugog, zato im se uvek i dogodi da pogrese...

Ja nase kad su u pitanju vesti iz sveta ne slusam uopste jer ti je to ko da se igras gluvih telefona, sve sto nasi mediji kazu culi su od nekog drugog, zato im se uvek i dogodi da pogrese...

То је тачно, одахнух сад... :huh: ...ј6т, већ сам помислила да смо доживели неку масовну хистерију овде код мене у кући... :eek::lol:

Sve smrti Osame bin Ladena

Evo i danas je, po deveti put Osama bin Laden proglašen mrtvim, što u prevodu znači da je rat protiv terorizma završen, i da se Ameri i njihovi kučići povlače iz Afganistana, Iraka, Pakistana, Libije, itd….. kako da ne -.-

26. decembar 2001. – Fox News je izvestio da su Talibani ranije tog meseca sahranili Osamu bin Ladena u neobeleženom grobu po sunitskim običajima.

18. januar 2002. – pakistanski predsednik Pervez Mušaraf je objavio: “Ja mislim, iskreno, da je on mrtav”.

17. jul 2002. – direktor FBI sektora za protivterorizam Dejl Votson je izjavio: “Mislim da on više nije sa nama, ali nemam dokaze koji to potvrđuju”.

oktobar 2002. – afganistanski predsednik Hamid Karzai je rekao CNN-u: “Mislim da je verovatno mrtav”.

novembar 2005. – senator Hari Rid je izjavio da mu je rečeno da je Osama bin Laden možda poginuo u zemljotresu u Pakistanu, u oktobru te godine.

septembar 2006. – izveštaj francuske obaveštajne agencije koji ukazuje da je bin Laden umro u Pakistanu.

2. novembar 2007. – bivša pakistanska premijerka Benazir Buto je izjavila na Al-Džaziri da je Omar Šejk ubio bin Ladena.

mart 2009. – profesor međunarodnih odnosa na bostonskom univerzitetu i bivši američki obaveštajac Anđelo Kodevilja je izjavio: “Svi dokazi ukazuju na to da je Elvis Prisli danas više živ nego Osama bin Laden”.

maj 2009. – pakistanski predsednik Asif Ali Zardari je rekao da njegovi saradnici u američkim obaveštajnim agencijama nisu čuli ništa o bin Ladenu sedam godina i kako misli da je mrtav.

17:14 Bela kuća razmatra da li da objavi slike mrtvog Bin Ladena

TV stanica Ej-Bi-Si njuz je prenela da Bela kuća još razmatra da li da objavi slike mrtvog Bin Ladena.

- Nema sumnje da se radi o njemu - rekao je Ej-Bi-Siju jedan američki zvaničnik koji je video fotografije i koji navodi da se visina ubijenog muškarca (193 centimetra) poklapa sa visinom Bin Ladena.

S jedne strane, Bela kuća smatra da bi slike trebalo objaviti jer bi se tako javnosti van svake razumne sumnje potvrdilo da je vođa Al-kaide mrtav. S druge strane, slike su, kako je rečeno Ej-Bi-Siju, "jezive". Bin Laden ima ogromnu ranu na glavi iznad levog oka, gde ga je pogodio metak, a vidljivi su tragovi krvi i ostaci rasutog mozga.

Američka TV stanica podseća da su vlasti SAD u leto 2003. godine objavili slike ubijenih sinova Sadama Huseina, ali ne pre nego što je tela "ulepšao" pogrebnik.

Ajde objavljujte

17:14 Bela kuća razmatra da li da objavi slike mrtvog Bin Ladena

TV stanica Ej-Bi-Si njuz je prenela da Bela kuća još razmatra da li da objavi slike mrtvog Bin Ladena.

- Nema sumnje da se radi o njemu - rekao je Ej-Bi-Siju jedan američki zvaničnik koji je video fotografije i koji navodi da se visina ubijenog muškarca (193 centimetra) poklapa sa visinom Bin Ladena.

S jedne strane, Bela kuća smatra da bi slike trebalo objaviti jer bi se tako javnosti van svake razumne sumnje potvrdilo da je vođa Al-kaide mrtav. S druge strane, slike su, kako je rečeno Ej-Bi-Siju, "jezive". Bin Laden ima ogromnu ranu na glavi iznad levog oka, gde ga je pogodio metak, a vidljivi su tragovi krvi i ostaci rasutog mozga.

Američka TV stanica podseća da su vlasti SAD u leto 2003. godine objavili slike ubijenih sinova Sadama Huseina, ali ne pre nego što je tela "ulepšao" pogrebnik.

Ajde objavljujte

Dali otkaz prvom PhotoShop majstoru, trazi se drugi :D

Back