goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ti ko da me poznaješ milion godinaIznad svega me raduje što se polako vraćaš na put pravilnog rezonvanja i razumevanja.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti ko da me poznaješ milion godinaIznad svega me raduje što se polako vraćaš na put pravilnog rezonvanja i razumevanja.![]()

Jel?
A Englezi kazu da je pao jer su ga spicili telohranitelji Osame
"Amerikanci su izgubili jedan od četiri helikoptera zbog tehničkog kvara, ljudskih žrtava među civilima i na američkoj strani nije bilo, potvrdio je Obama. "
Ovo kaže novi U92 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=05&dd=02&nav_id=509617
Ako nije mrtav onda ce sigurno Bin Laden to demantovati novom video kasetom.
Jos samo ovaj nas Osama da odapne i pobedili smo!

Nije bio mehanički već tehnički kvar

Tacno!Ne podrzavam terorizam,naravno,i mislim da im je glupavo delovanje ubijanjem neduznih civila,vec mi je zao sto svoje snage nije usmerio da unisti direkt Belu kucu,koja je vece zlo za celi svet,od bilo koje teroristicke organizacije!
Vraća se.Možda to nisi primetio ali...

U glavu
Svakako vest za proslavu. Konacno je odrubljena glava islamskim teroristima.

Ovde ebe lud zbunjenog.
Pa Ratko nije glup da se krije po AvganistanuTamo gde je Ratko, "foke" mogu samo da popiju ruskog medveda
![]()
Ovo je nevidjen, brzoplet a ponajvise smesan fotosopovan HOAX![]()
DNA analizom potvrđen njegov identitethttp://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-13256676
Sta mislite, je l' ovo istina? Vise mi deluje kao propaganda da bi se podigao moral Amerikancima, ali videcemo...
To je jedna dobra vijest ako je tacna.Nek mu Allah oprosti grijehe ali njegova smrt ce znatno utjecati da se raspadne Al Kaida i da se muslimani smire jer zbog njega je bila velika huka i buka tako da se nadam da ce biti lakse za muslimane i da Al Kaida nece ciniti zlocine.Mislim da je ovo veoma vazna vijest jer mnogi muslimani su se vezivali za nujega i samo zelim reci da se treba pronaci njegovo tijelo i da se jasno vidi da li je to on i da se bude siguran da je Osama Bin Laden preselio na onaj svijet i nek mu Allah oprosti grijehe a Allah je najbolji sudac tako da zelim se pomoliti za sve muslimane da ih Allah blagoslovi.Amin.

DNA analizom potvrđen njegov identitet