Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
pogotov sad kad je Ratko
izbio na prvo misto ATP ljestvice
i zločinca i dolare - dupli gušti
Pa Ratko nije glup da se krije po Avganistanu
Tamo gde je Ratko, "foke" mogu samo da popiju ruskog medveda 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pogotov sad kad je Ratko
izbio na prvo misto ATP ljestvice
i zločinca i dolare - dupli gušti
Tamo gde je Ratko, "foke" mogu samo da popiju ruskog medveda 
Bla bla bla. Ubije čika Osama. Pa šta s tim. Talibani i dalje postoje i i dalje žele američku krv. Naravno, taj mentalitet "ako ubijemo vođu, pobedili smo" ko Amerikkanaca postoji dugo, ali to neće da bude u realnosti. Jadne duše i dalje ne kapiraju da pustinjske nomade, još zadojene fantizmom ne možeš pobediti. Nikad.
Obično nam se željenje zla Americi karmički vrlo krvavo vraćalo kao 90.-tih.Zato oprezno.Mi smo u problemu ne oni.
Ma to je generalno slabost države i pojedinca ko ono radikalsko ''proklinjanje''.I što je veća kriza kletve su sve gore i primitivnije a njihv učinak nikakav...Verovanje u karmu i sudbinu je odraz mentalne nesposobnosti da se suočimo sa realnošću.

Тачно - они уопште не разумеју Ал Каиду... само праве циркус И РАДУЈУ СЕ СМРТИ као ненормални:
!
Lejdi Gaga, Arnold Švarceneger i druge američke zvezde slave smrt Bin Ladena
N.Dž. | 02. 05. 2011. - 10:26h |
Lejdi Gaga, Keti Peri, Demi Lovato, Arnold Švarceneger i druge javne ličnosti u Americi objavile su rano jutros na svojim “tviter” nalozima svoja osećanja povodom vesti o smrti Osame Bin Ladena.
Lejdi Gaga: "Ovo je istorijski momenat"
- Gledam Si-En-En. Ovo je storijski "momenat u borbi protiv mržnje - napisala je Lejdi Gaga nakon što je ovu vest čula na televiziji.
Glumica Demi Lovato je poručila putem “Tvitera”:
- USA, ja volim svoju državu... Mi danas stvaramo istoriju... Baš me briga ako se neko ne slaže, ja podržavam američke trupe. Bog blagoslovio naše trupe.
Pevačica Keti Peri takođe nije krila svoju radost, ali je istakla da oseća i neku vrstu nesigurnosti.
- Verujem u pravdu... Ali zar ne mislite da će princip "oko za oko" oslepeti celi svet]. U celini (a posle ovoga ću ponovo biti pop zvezda bez vlastitog mišljenja), ovo je veliki dan za Ameriku i ponosna sam što sam Amerikanka! - napisala je Keti Peri.
Holivudski glumac i bivši guverner Kalifornije, Arnold Švarceneger, napisao je:
- Ja sam ponosan na naše muškarce i žene u uniformi gde god da su. Želim da vam se zahvalim na hrabrosti što čuvate našu zemlju.
Reper LL Cool J je kratko napisao: "Šah-mat!", dok je glumica i pevačica Riba Mekintajer (gledali smo je u humorističkoj seriji "Riba") srećno izjavila:
- Tako sam ponosna na našeg predsednika i vojsku
Ma to je generalno slabost države i pojedinca ko ono radikalsko ''proklinjanje''.I što je veća kriza kletve su sve gore i primitivnije a njihv učinak nikakav...

Nisi dobro to shvatio ustvari shvatio si kako želiš...Ja nisam proklinjao nikoga naprotiv ukazao sam da svako proklinjanje nanosi štetu onome ko proklinje.Kolko sam primetio medju te pojedince si se i sam svrstao pozivajući se na karmu u gornjem postu.![]()
Raduju se ko blesavi ali dzabe, ovo ce samo da ojaca islamiste
Da se razumemo, ne volim al kaidu i islamiste ali ovoliko radovanje je vise nego glupo...
Nisi dobro to shvatio ustvari shvatio si kako želiš...Ja nisam proklinjao nikoga naprotiv ukazao sam da svako proklinjanje nanosi štetu onome ko proklinje.
Pa to je to kad kuneš...To nije kletva to je hrišćanstvo.Ne želi drugome ono što ne želiš sebi.Jeste ali si se u jednom od gornjih postova svesno ili ne, ipak pozvao na: "karmički krvavo vraćanje...".
e....ova vest mi izgleda tako jadno i bedno u poredjenju sa dimenzijama problema kojim se ranije predstavljala. i to bas u vreme kad obama najavljuje mere stednje, kresanje budzeta, eto sad ce "slucajno" da se stabilizuju odnosi sa pakistanom (nicim izazvano uzdrmani!), pa onda rat u libiji....izigrali su se malo,napravili jos jednu rupetinu u sred nicega, obama mora necim sebi da digne popularnost u ova teska vremena....i eto, tananana bin laden mrtav, i to sa onom jednom fotografijom niske rezolucije, u stilu pozdravi iz madam tisoaako ne izadju dobri dokazi za ovo sto se tvrdi, bojim se da moram da sumnjam u istinitost vesti. ko se seca kakva je drama i senzacionalna vest bila kad je pronadjen sadam, verovatno mu nije logicno da se ovako traljavo i nekako na brzinu prosiri ova vest, sa sve onom jadnom fotografijom.
A nema žrtava međ govedarima. 
lazna slika
![]()

Nisi dobro to shvatio ustvari shvatio si kako želiš...Ja nisam proklinjao nikoga naprotiv ukazao sam da svako proklinjanje nanosi štetu onome ko proklinje.
Vraća se.Možda to nisi primetio ali...Izvini, ali vecu glupost dugo nisam procitao.
Pa to je to kad kuneš...To nije kletva to je hrišćanstvo.Ne želi drugome ono što ne želiš sebi.
Tačno.
Ovo je toliko traljavo odrađena propaganda da mi je prosto smešno kako neko kod nas (za glupe Amere se ne čudim) može u to da poveruje. Hbt, da su ga stvarno koknuli, i da im je njegovo telo palo u ruke, kao što tvrde, ne da ga ne bi brzinski bacili u more, nego bi ga snimali, prevrtali mu leš, cerekali se pored njega, a možda bi ga čak i balzamovali i stavili u muzej da buduće generacije Amerikanaca mogu da vide američkog neprijatelja No.1.
Koga bre oni lažu. Što neko primeti, kada su pronašli Sadama, snimci se nisu skidali sa svih svetskih televizija, a hvalili su se, praveći detaljne priče o svemu, da su dosadili sa tim hvalisanjem i Bogu i narodu, a ovde kao eto, oni to objave nešto šturo, i kao neko je napravio samo jednu bezveznu, mutnu fotku. Ma, daaaaj...
Ne tvrdim ja da je on živ. Ja čak verujem da je on odavno mrtav. Ali, ne verujem da su ga se Ameri ikada domogli. A, ova šarada je sada plasirana kako bi se skrenula pažnja američke javnosti sa mnogih problema, i svetske javnosti sa zločina koje USA **** čine po svetu, pogotovo ovo prekjučerašnje ubijanje Gadafijeve porodice, što je čist čin međunarodnog terorizma.
A, verujem da je ova vest, takođe, i uvertira u neko novo sranye koje su isplanirali da učine. Sada nam predstoji da vidimo šta je to. Moguće da se sprema napad na Iran, pa sada treba Ahmadinedžada fabrikovati kao američkog neprijatelja No.1, te je zato bilo potrebno da se "istrošeni" Bin Laden skine sa te pozicije.
Sve u svemu, jedna velika gebelsovska laž. Nisu oni Bin Ladena videli, sem kao i mi svi, na tv-u.
Kaubojima opet pao helikopter "zbog mehaničke greške" a pri napadu na Osamu Bin LadenaA nema žrtava međ govedarima.
![]()