Bilo jednom davno... =)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta vi mislite o tome? =)

Ne mislim... :lol:

Secam se da smo jednom moji drugovi i ja sisli u podrum i ja vidim pribijaju se u neki mrak i vade kitone i samo odjednom pocese da se pipkaju kitama (:eek:) ja sam se tad odmaknuo i kasnije sam otisao...cak sam i tada znao da je to bolesno, a eto danas nam serviraju to kao normalno, bolest...a i dan dans mi se desi da ih zayebavam za to, a svi se izvlace... :lol:

Ali stvarno sam mozda jedini oko zgrade koji nije radio nista tako bolesno...ima jedan sto se hvalio da je dao patuljastom pincu da mu lize tuki, i isti taj i njegov brat su jednu klinku pokusali da siluju u ulazu kad su bili klinci, a ta klinka ima govornu manu pa im je bila najlaksa zrtva...stvarno zivim blizu debila...

Dok su se oni vacarili medjusobno ja sam odvodio klinke u podrum dok smo se igrali jurke i dirao ih za picic dok su mi one pricale pricu o zlom vuku u sumi (ozbiljno :rumenko:) i par puta sam preko pantalona "yebao" to je tad bio hit za sve... :lol:

uglavnom, bio sam normalan. :) Sad sam puk'o k'o zvecka.

Ne mislim... :lol:

Secam se da smo jednom moji drugovi i ja sisli u podrum i ja vidim pribijaju se u neki mrak i vade kitone i samo odjednom pocese da se pipkaju kitama (:eek:) ja sam se tad odmaknuo i kasnije sam otisao...cak sam i tada znao da je to bolesno, a eto danas nam serviraju to kao normalno, bolest...a i dan dans mi se desi da ih zayebavam za to, a svi se izvlace... :lol:

Ali stvarno sam mozda jedini oko zgrade koji nije radio nista tako bolesno...ima jedan sto se hvalio da je dao patuljastom pincu da mu lize tuki, i isti taj i njegov brat su jednu klinku pokusali da siluju u ulazu kad su bili klinci, a ta klinka ima govornu manu pa im je bila najlaksa zrtva...stvarno zivim blizu debila...

Dok su se oni vacarili medjusobno ja sam odvodio klinke u podrum dok smo se igrali jurke i dirao ih za picic dok su mi one pricale pricu o zlom vuku u sumi (ozbiljno :rumenko:) i par puta sam preko pantalona "yebao" to je tad bio hit za sve... :lol:

uglavnom, bio sam normalan. :) Sad sam puk'o k'o zvecka.

Nemoj sad ti nama te fore. priznaj sniki da im je bio veci od tvog pa su te tukli kompleksi inace bi im se pridruzio!

Pa kad sam pao sa stolice od smeha :lol: , gde se blaženog Stepinca seti ? :mrgreen: Mada moram da priznam to zajedničko drkanje i katoličko sveštenstvo i ima nekog smisla . :rumenko:

Ima smisla,kako da ne !
Ali,aluzija je bila na "pučanstvu"...!
Kad je "obdržav'o" misu u zagrebačkoj katedrali
vernici nisu ni treptali,ni disali.....
Gledali u kardinala,kao da ga je zaista sam Bog posl'o !

E,tako smo mi klinci gledali u onog kome krene "jeb".
A,taj je po pravilu bio stariji od nas po godinu - dve.......
Mi mu zavidimo,jer je on gotovo formiran muškarac....
Ima "jeb" !

Poslednja izmena:
I dan-danas ti,bajo,imaš komlekse....
To se da primetiti.
Takvim "seka-persama" smo drkavali macole po ludari....!

bruzli nisam imao ni tad, a nemam ni sad, zayebavao sam se... :lol:
Ahahaha, ovakvim seka persama su samo stariji mogli lupati macole, zato sto sam tabao sve moje vrsnjake oko zgrade, bio sam lud pomalo...sad sam miran, mada mi se i danas nekad omane...a ti mi ne izgledas bas cist, reko' bi covek da su umesto kitu oni dirali tebe kad si bio mali, a ti im nisi nista smeo pa im zato zavidis, na moci...ali sve ce to proci jednom, nemoj plakati... :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back