Bilo je vise ljudi nego na Gazimestanu

Koliko je po vašoj proceni ljudi na ovoj slici?

Pogledajte prilog 1699843
I ti da ne otvoriš temu sa tim pitanjem ?
Pa to stvarno je svako očekivao od tebe.

a, na slici je oko 250.000 ljudi ( a pored mene su još oko 100.000 ljudi prošli (prema autokomandi - ulicom ( Bulevar JNA se ranije zvala) prema Autokomandi, tj odlazili sa protesta.. dok je padala kiša. Ja sam u autu punio mobitel, ( cca od 16h do 17h )
a išao sam na mnoge Zvezdine spektakl utakmici, pa imam malo iskustva sa brojkama i gužvama u toj ulici ;) .
Jedna slika (ni snimak) ne govori dovoljno, koliko je tog dana ljudi bilo, da iskaže protest. Bilo ih je najmanje pola miliona.
Mi smo bili na protestu od 7 ujutru do 20h uveće... a neki su bili i sat-dva.

Poslednja izmena:
Najveci protest u istoriji Srbije, cak je bilo vise ljudi nego na Gazimestanu koji je organizovala Sluzba, kada je Slobu cuvao Naser Oric npr.

Zasto Aleksandar Vucic, policija, bezbedonosne Sluzbe i udbaski mediji prljavo lazu o broju ljudi koji su izali na ulice Beograda, kao protest protiv ovog diktatorskog i mafijaskog rezima?
Najveći miting u istoriji Balkana.

Na primer u mnogoljudnijoj Grčkoj održan je 4. februara 2018. godine u Atini, kada se procenjuje da se više od 140.000 ljudi okupilo na trgu Sintagma

Tvoje pitanje ZAŠTO je manje više besmisleno.

Zapadni mediji govore o 100 000 prisutnih.Kakav motiv bi mogli imati za obmanu konzumenata njihovih informacija?
Ko stoji iza te zavere ? MaNsoni,Ljudi - Gušteri,DD ?
Тако је за 15.март 325000 људи без сендвича, превоза, врло уплашених. По ме и се зезнуо са овим прилично.

Najveci protest u istoriji Srbije, cak je bilo vise ljudi nego na Gazimestanu koji je organizovala Sluzba, kada je Slobu cuvao Naser Oric npr.

Zasto Aleksandar Vucic, policija, bezbedonosne Sluzbe i udbaski mediji prljavo lazu o broju ljudi koji su izali na ulice Beograda, kao protest protiv ovog diktatorskog i mafijaskog rezima?
Примедба, ограничити дневно број нешковских тема

Цобе и Насер Орић су увек били најбољи другари.

V0Xk9kqTURBXy80ZDRkNWViYjMwMmFjNWZhNjdjMGJiNGJhOTg3ZjJkMi5qcGVnkZMCzQMWAN4AAaEwBQ

Ovo juce je bila saka jada.

Severina bi u Srbiji sakupila duplo vise ljudi od ove SNS sramote sinoc, i to bi ljudi placali da je gledaju, a ovo SNS placao da dodju njih da gledaju :hahaha1:
Šaka koja i danas stoji u redovima za pljesku, pepsi, pismo predsedniku, pristup pokretu (sve nešto na p)
Na platou "Lach Matto" u blizini Ćacilenda

Beograd postao...

Nušić bi riknuo od muke da vidi ovo

Back