Биљна храна?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
diabetes.jpg

U dugorocnom klinickom ispitivanju objavljenom u casopisu American Journal of Clinical Nutrition, istrazivaci su otkrili da ishrana na biljnoj bazi pomaze ljudima sa dijabetesom da izgube tezinu, poboljsaju njihov nivo secera u krvi i snize nivo holesterola. Ranije objavljivanje pokazalo je da je dijeta delotvorna ali u kratkom razdoblju. Medjutim novi izvestaj pokazuje da se prednost pokazala godinu dana van prvobitnog 22-nedeljnog studijskog razdoblja.

Sledeci vegan dijetu ucesnici su poboljsali hemoglobin, kontrolu secera u krvi i snizili nivo LDL holesterola.Studija je najduza i najbolje kontrolisana studija o ishrani u vezi dijabeta do danas.

http://www.pcrm.org/search/?cid=376

trapp.jpg

koliko imas sisa 1, 2, 3? :bye:
a imas li ti sa cim il ti zakrzljalo sve :zcepanje:

posto si ocigledno dokon i imas previse vremena zasve te linkove , mi ostali zivimo zivot , druzimo se , ljubimo se a ti buljis u racunar:rtfm:

mogu ti ja naci pedeset linkova za sve pa i da je kokain dobar,
ali svako zivi svoj zivot , umerenost sport i zdrav zivot , zdravo razmisljanje je kljuc zivota , svi smo mi smrtni i oni sto jedu mesu i koji ne jedu a da mi zelja da ziviom 150 god i nije
ali takvi kao ti umru sami ispred racunara sa linkom za onaj svet:zcepanje:

a imas li ti sa cim il ti zakrzljalo sve :zcepanje:

posto si ocigledno dokon i imas previse vremena zasve te linkove , mi ostali zivimo zivot , druzimo se , ljubimo se a ti buljis u racunar:rtfm:

mogu ti ja naci pedeset linkova za sve pa i da je kokain dobar,
ali svako zivi svoj zivot , umerenost sport i zdrav zivot , zdravo razmisljanje je kljuc zivota , svi smo mi smrtni i oni sto jedu mesu i koji ne jedu a da mi zelja da ziviom 150 god i nije
ali takvi kao ti umru sami ispred racunara sa linkom za onaj svet:zcepanje:

food_fight.jpg

Ovaj program je dizajniran za svakoga ko zeli istraziti i doziveti zdravstvene prednosti veganske ishrane.

Nemasna vegan-biljna-dijeta je najlaksi nacin za smanjiti prekomernu tezinu, spreciti dijabetes, smanjiti holesterol, sniziti krvni pritisak, speciti i preokrenuti bolesti srca i smanjiti rizik od raka. Smanjuje se i emisija ugljen dioksida.

Kickstart ce vam dati lozinku i omoguciti pristup.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back