Bilijar, kuglanje, pikado ...

Znaci ko ne zna da na adi ima golf teren, nije po tebi beogradjanin? Jeli to bas golf klub sa sve automobilcicima, nosacima stapova, clanarinom i klubom, sa propisanim brojem i vrstama rupa, sa infrastrukturom za golf klub ili je neko video neke slike na internetu pa pokusava?

Mene golf interesuje na cisto amaterskom nivou, jer jos nijednom nisam ni probao, ali bih rado, ako je to organizovano kako valja. Da se "uclanim" u neki "klub" koji pobada zastavice gde nadje mesta, na pamet mi ne pada. Zbog toga sam i pitao. Jeste li vi zakupili teren, vlasnici terena ili sta? Kako da mi zabranite da ne "cvakam" za svoju dusu na tom istom mestu? Ako niste organizovani u tom smislu, sta se reklamira onda? Po kom osnovu da placam clanarinu?

I da, ja kao beogradjanin znam tacno gde su muzeji, biblioteke, galerije, skole - a ti si nabrojao toliko terena da sve idem po NBGD i pazim da me ne zvizne neka loptica od silnih golfera?
Uozbilji se malo sa tim reklamiranjem

.. samo na Adi....
misli-1.gif

...Najbolji aparati za elelktronski pikado postoje u pikado pabu KAIROS u Vuka Karadžića 12 i u istoimenom Bilijar i pikado klubu na 25.maju na samom dunavskom keju. Znam da su ti aparati korišćeni na evropskom prvenstvu u Pragu, letos. U Vuka Karadžića 12 je žeton 50 din, fensi je lokal u strogom centru. Na keju je 30 dindži a ima i pogled na Zemun sa Dorćola. Članovma kluba je besplatno do 16h! Prave se i turniri na 2 nedelje gde su nagrade po 300eur. Poludeli su mnogi za tim.

svaki dan kad je vedro vreme je pogodno za skok. istina je da je lepse skakati leti ali i skokovi po snegu imaju svoje drazi :):)

dakle, odgovor bi bio da potrazis aeroklub u svojoj blizini i sigurno ces dobiti pravu informaciju :)
u novom sadu, bbeogradu i paracinu skace se svaki dan kad ima zainteresovanih, pa izvoli doci :):)

mam zadovoljstvo da javim pucanstvu da je pre dva dana stigao u novi sad sasa jojic, jokas

na dalekom novom zelandu, sasa skace tandeme vec dugi niz godina i trenutno ima oko 15.000 skokova !!!!!!

ali prava vest za ovaj forum je da je proradio sasin wind tunel i da je uspesno isproban .........trenutno se siju odela za tunel, a zavrsava se i bezbedonosna ograda oko tunela

Znamo ko je Sasa Jojic.
Meni se uzasno svidja Sasa Jojic. Hocu sa njim da skacem. Da li je to izvodljivo?

Back