Bilijar, kuglanje, pikado ...

Mungoss:
...a slika govori 1000 reci...
tandem11.jpg
zaista fascinantno!
svaka cast onima koji smeju da (i)skoce...ja bih umrla :?

ako sutra uranite moci cete u svom lepom gradu da vidite ::::::

Skokovi sa zgrada bivšeg Centralnog komiteta Ušću i kule Geneks, održaće se u petak ujutru. Prvi skokovi planirani su između šest i sedam sati sa bivšeg Ce-Ka, a zatim se skakači sele na do kule Geneks gde će se skakati između osam i devet časova.

Skokovi su prvobitno planirani za sredu, ali su odloženi za zbog loših vremenskih uslova, odnosno vetra.
Učešće će uzeti petoro takmičara iz tri zemlje: Hrvatske, Nemačke i Slovenije, kojisi iza sebe imaju skokove sa najviših zgrada sveta poput kula Petronas u Maleziji i Jao Ming u Šangaju.
Ovaj ekstremni sport poznat je kao bejs džamp i važi za opasnu disciplinu i među esktremnim sportistima. Skakači osim što se bacaju u provaliju sa malih visina nemaju rezervni padobran, a u Beogradu dodatna otežavajuća okolnost može da bude činjenica da se saobraćaj neće zaustavljati.
Organizatori ovog takmičenja su Savez esktremnih sportova i sekretarijat za sport Beograda.

"Bejs džamp" u Beogradu
7. septembar 2007. | 11:01 | Izvor: B92
Beograd -- U Beogradu je još jednom izveden slobodan skok sa zidane građevine, takozvani "bejs džamp".

Posle sinoćnog skoka sa tornja visokog 130 metara na Dorćolu, pet vrhunskih skakača skočilo je sa zgrade Ušća i Geneksa. Na skok sa zgrade Ušća odlučilo se pet najhrabrijih takmičara iz tri zemlje, Hrvatske, Nemačke i Slovenije.

http://www.b92.net/info/vesti/index...7&nav_id=262541

nformacija:
U okviru humanitarne akcije" Hodanje po oblacima " ekstra popust tandem skokova sa instruktorom Naumović Ljubišom (5100 skokova i najkvalitetnijom SIGMA tandem opremom).Skokovi će se izvoditi
na Lisičijem Jarku u Beogradu u subotu 15. septembra.
Kontakt telefon 063 8 25 35 90 i 063 75 75 250
Skydive Paraćin

Pridružite nam se.

Mi volimo da čvakamo loptice na lepim travnatim terenima u Beogradu. Naučite osnove golfa i uz druženje otkrijte čari ove igre.

Svakog lepog dana na drugom mestu, u prirodi, u novom društvu, uživaće te i opustiti se jer ova igra je prvenstveno namenjena opuštanju onih koji su pod stalnim stresom.

Zahteva punu koncentraciju - znači zaboravljate na svoje brige, i napajate se lepotom prirode - zelenilom i pejzažom okoline.

Obezbeđena je oprema, dolazite kada i koliko puta možete, mesečna članarina za zaposlene 20 a za nezaposlene 10 eura.

Prilozi

• Picture1.gif
    Picture1.gif
    62,1 KB · Pregleda: 9
zogl:
Pridružite nam se.

Mi volimo da čvakamo loptice na lepim travnatim terenima u Beogradu. Naučite osnove golfa i uz druženje otkrijte čari ove igre.

Svakog lepog dana na drugom mestu, u prirodi, u novom društvu, uživaće te i opustiti se jer ova igra je prvenstveno namenjena opuštanju onih koji su pod stalnim stresom.

Zahteva punu koncentraciju - znači zaboravljate na svoje brige, i napajate se lepotom prirode - zelenilom i pejzažom okoline.

Obezbeđena je oprema, dolazite kada i koliko puta možete, mesečna članarina za zaposlene 20 a za nezaposlene 10 eura.
Jos kad bi dao neku adresu, link - bilo kakav podatak sem lepote golfa...

Evo jedne slikice sa Ušća, gde se igra na 18 rupa, na daljinama od 50 do 150 metara.

Fensi garderoba i oprema nije obavezna. Samo se podrazumeva da ste "normalna" osoba i da vas interesuje lepa aktivnost i rekreacija u prirodi. Takvo društvo vas očekuje.

Pogledajte
http://city-golf.tripod.com

pa nam se javite i priključlite!

Pozdrav svima dobronamernima,

Prilozi

• usce_GOLF_1.jpg
    usce_GOLF_1.jpg
    19,6 KB · Pregleda: 95
Koliko vidim u Beogradu ste poboli zastavice gde ste pomisliili da ima dovoljno mesta da ne polupate necije prozore... Nema tu ni G od "Golf kluba" Ipak je to malo ozbioljniji biznis nego sto mali Perica zamislja... Pa ispade da u Beogradu ima gomila golf terena a ja bednik zivim ceo zivot u BG pa nesto ne videh tolike terene. Pa samo u mom kraju si naveo dva terena a ja ne cujem zvizduk loptica za golf?

Ajde to malo razradite, prodajte ponekog bika ili kravu ili malo zemlje, ulozite u posao pa ozbiljno pocnite da se bavite time. Kupiti par zastavica i nasuti dzak peska tu i tamo, ipak to nije golf....

Ja pomislio i poradovao se da ce se moci golf igrati i u Beogradu kad ono, mali Perica na cosku prodaje slicice golfera... i tapka sa drugim Pericama

Back