Bilijar, kuglanje, pikado ...

streljana na olimpu!
možete i da nabijete komplexe ili se ozbiljno naložite ....jer tamo dolaze šampioni.......... ja bio i šta da kažem: bolje mi ide mačevanje .......... (:
je*eš stojiš, a pucaš............hoću da ranjavam psihofizički protivnika.........do smrti....dok se ne preda......... ( :

TANDEM SKOKOVI U BEOGRADU ! ! !

Od sada svaki vikend !
2005. godine tandem skokovi su ekskluzivno promovisani samo tri dana, 2006. je potvrdjeno da ljudi zaista žele ovakavo iskustvo i to je trajalo sedam dana.

Padobranska sezona 2007 je počela ! Od sada ste u prilici da skočite tandem skok svaki naredni vikend !

Za vise informacija : www.tandemjump.co.yu

"Tandem je padobranski skok koji se izvodi sa tandem masterom"....:cool:

Ovo je ko stvoreno za mene, meni frka da skacem sama. Al' uz pravog mastera...:lol:

tandem-jump-co-yu-big.jpg

:razz:

mam zadovoljstvo da javim pucanstvu da je pre dva dana stigao u novi sad sasa jojic, jokas

na dalekom novom zelandu, sasa skace tandeme vec dugi niz godina i trenutno ima oko 15.000 skokova !!!!!!

ali prava vest za ovaj forum je da je proradio sasin wind tunel i da je uspesno isproban .........trenutno se siju odela za tunel, a zavrsava se i bezbedonosna ograda oko tunela

ogranicenja generalno ne postoje. za tandem skok najvise je potrebna volja, vreme i zelja :):)
ipak, ne bi trebalo se biti tezi od 110 kg dok lekarski pregled nije potreban.

ukoliko se odlucite da nastavite sa obukom i da skacete sami, u tom slucaju je potreban lekarski pregled koji je na nivou kao za vozacku dozvolu.....

blue sky

ovog jutra na jutarnjem programu b92 bile su gosti 4 vase sugradjanke koje su prosli vikend na lisicjem jarku potvrdile drzavni rekord u disciplini velike formacije :):)

ko je bio prosli vikend na sportskom aerodromu lisicji jarak mogao je biti svedok novog rekorda i naslutiti zasto ptice pevaju :);)

Obicno kad spomenem padobranstvo, svi kazu da i oni bas to hoce da urade i da im je to neostvaren san...
Evo onda za sve one koji se nalaze u prethodnoj recenici jedna informacija,
Vec se zna da tandem padobranski skokovi postoje u Beogradu, ali je problem vecini bio sa placanjem.

Od nedavno tandem skok se moze platiti u 6 mesecnih rata, tako da je sada vecini san bar 6 koraka blizi :)
Ja sam padobranac i znam sta znaci skok i slobodan pad, a svima koji ce to tek saznati zelim lud provod jer ce to biti
definitvno avantura njihovog zivota!

Evo i linka za one koji zele nesto vise da saznaju : Tandem skokovi

...a slika govori 1000 reci...
tandem11.jpg

Back