- Poruka
- 2.737
Napravio ga je žutiNe koristi nego ceo svet zna da je bill olos napravio virus
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napravio ga je žutiNe koristi nego ceo svet zna da je bill olos napravio virus
neeeeee, COVID postoji, a ako vec moze da se na vakcini zaradi, sto da ne.Radi se o najunosnijem poslu od kad svet postoji , posao, vredan objave o 3 miliona "zarazenih".............a narodu ce istina vec da se kaze, kao sto je to i ucinila austrijska vlada.ti oces da kazes da je i vakcina i kovid projekat iz iste glave..ne bi se slozila jer u ratu ucestvuju dve strane ..
pun pogodak.Istraga u Vuhanu koju je svet pomno pratio ostala bez glavnih zaključaka i Kina to sad koristi da za čitav pakao OPTUŽI AMERIku
С обзиром да је пре икс година причао о опасностима од респираторне пандемије и да му се прича обистинила у длаку... Или је видовит или зна нешто што ми не знамо.sta oce da nam kaze..korona nije prirodni virus..
Кил Бил?Mislim da on zna (da mi znamo) da nije prirodan.
Reko bih da hoće da kaže, da će možda pustiti nešto opasnije!
Nije neophodno.Кил Бил?
![]()
Haha nesto vucica i belivukaNe koristi nego ceo svet zna da je bill olos napravio virus
to da zna vise od svih sto posto ..С обзиром да је пре икс година причао о опасностима од респираторне пандемије и да му се прича обистинила у длаку... Или је видовит или зна нешто што ми не знамо.
Сад прича о вештачком вирусу 10 пута смртоноснијем од короне... Може бити да ће му се и та предвиђања остварити... у сваком случају трњба обратити пажњу на то што прича... јер или је видовит, ил зна нешто што ми не знамо.
daj boze da je profit u pitanjupun pogodak.
Upravo, ta druga strana ce profitirati .........a "prihvatanje" COVID-a je samo poslovna strategija.
Prva strana ocekuje politicki profit na ime svoje elite a druga strana poslovni profit na ime svog naroda. Mozda, neka vrsta precutnog dogovora.
Sitan je Bill Gates igrač za Rolja i ToljaNije neophodno.
On je običan magarac.
Istureni pion nekih mnogo ozbiljnijih ...
Absolutno beznačajan likSitan je Bill Gates igrač za Rolja i Tolja
Zato on poseduje kuću od 100 miliona evra u Vašingtonu, dok ti i Noj bacate ptice na KZŠ opozicijeAbsolutno beznačajan lik![]()
A ti?Zato on poseduje kuću od 100 miliona evra u Vašingtonu, dok ti i Noj bacate ptice na KZŠ opozicije
Ja posedujem stan od 4 miliona eura u Portugaliji ali nedaju mi da odem trenutno
Ti gledaj da nadješ nekog koliko-toliko normalnog momka i da se udaš, decu da imaš.Ja posedujem stan od 4 miliona eura u Portugaliji ali nedaju mi da odem trenutno
super biznis.
Neće da nam to kaže, pa nije on teoretičarAmerički milijarder i filantrop Bil Gejts, nakon brojnih kritika zbog predloga o formiranju globalnog sistema za sprečavanje novih pandemija, govorio je o glavnim pretnjama po čovečanstva nakon iskorenjivanja virusa korona.
Suosnivač „Majkrosofta“ je u intervjuu za Jutjub kanal Veritasium rekao da je reč o dvema glavnim pretnjama – klimatske promene i bioterorizam.
„Jedna su klimatske promene. Svake godine imaćemo veći broj umrlih nego što smo imali u ovoj pandemiji“, naveo je Gejts.
Prema njegovim navodima, postoji i druga pretnja o kojoj niko ne želi da govori.
„Neko ko želi da nanese štetu mogao bi da napravi virus i to znači da je šansa da se njime zarazimo više nego kod prirodno izazvane epidemije poput trenutne“, rekao je
Gejts je nedavno upozorio da svet nije spreman za sledeću pandemiju, za koju je rekao da bi mogla biti deset puta gora od trenutne koja je već odnela živote 2,2 miliona ljudi širom sveta i pokrenula ogromnu ekonomsku krizu.
https://www.krstarica.com/zivot/ziv..._source=forum.krstarica.com&utm_medium=text_l
sta oce da nam kaze..korona nije prirodni virus..
To kad bi neko bio zainteresovan za brak sa mnomTi gledaj da nadješ nekog koliko-toliko normalnog momka i da se udaš, decu da imaš.
i da zna nije lud ko assange da kazeNeće da nam to kaže, pa nije on teoretičar
Mator sam ja čovek za "Kombinacije" a i pravo da ti kažem ... nisi moj tipTo kad bi neko bio zainteresovan za brak sa mnom
Ali gledaju me samo kao Kombinaciju
Zato sam prisiljena da ostavim sve samoj sebi, jer verujem u zagrobni život