Бил Гејтс каже да су се ризици од Ковида "драматично смањили", али долази нова пандемија

Ovog bi trebalo u ludnicu ili u zatvor zbog širenja panike
Skidamo insekte.

Pauk is off his drugs...

Neko da mi kaže koji linux i da ubijem i android, i na satu i na telefonu. Windows je otišao po treći put....apple izlet, linux solus, i sad nešto ne znam šta....

Belog sam hteo. A i po drugi put dobio crnog.

Prilozi

• IMG-20220220-WA0001.jpg
    IMG-20220220-WA0001.jpg
    52,1 KB · Pregleda: 12
  • IMG-20220201-WA0001.jpg
    IMG-20220201-WA0001.jpg
    59,4 KB · Pregleda: 11
Bill gates, tip koji se povezao sa cia posto je prvo prevario IBM .
Unistio mnoge firme nelegalnim i prljavim trikovima, a I programerske pokrete za besplatne softvere.
Vlasnik 99% tantijema za android telefone.
Vlasnik Microsoft koji je osim 98se sve ostalo obecavao puno godina pre isporuke I retko sta isporucio.
Kobajagi prepustio Microsoft I poceo humanitarni rad u africi sa isteklim vakcinama I lekovima.
Forsira dranje preko prestiza I monopola , odlicno za hardware firme I programere sa licencama.

Danas vlasnik 30% farmaceutskih firmi ukljucenih u covid vakcinaciju , 90% u proizvodnji pcr testova I vlasnik lanca hotela 4 seasons u 90 drzava u svetu.
Vlasnik nekoliko firmi za geneticki inzenjering , ali nema ucesce u vlasnistvu Monsanto.

https://www.cnbc.com/2022/02/18/bil...e-reduced-but-another-pandemic-will-come.html

Cnbs nije registrovan u srbiji kao javno glasilo.

Bill Gates, jedan od flasnika farmaceutskih kuca za vakcine I pcr testove izjavio da je covid proslost ali je nova pandemija pred vratima.
Pri tome ne broji rezistentne infekcije pluca.
Zna čovek, i sam je učestvovao u kreiranju ove trenutne pandemije. Uveliko se radi na novom virusu jer ovom je istekao rok trajanja. Mislim da će umesto slepog miša 🦇sada optužiti belog miša 🐁

Zna čovek, i sam je učestvovao u kreiranju ove trenutne pandemije. Uveliko se radi na novom virusu jer ovom je istekao rok trajanja. Mislim da će umesto slepog miša 🦇sada optužiti belog miša 🐁
Nisu istrebili onoliko ljudi koliko su mislili da hoce, losa procena, pa ce da nam uvali neki v2 improved edition.

Bili je sa release-ovanja verzija operativnih sistema presao na release virusa, video je gde para lezi.

51939096_305354560339483_236910700990038016_n.jpg

Када би антиваксери бар 50% своје енергије користили и када је у питању екологија, где би нам био крај.
Антиваксери честитам корона је побеђена, сада ће Срби и српска деца да умиру од загађења ваздуха, зато што ви верујете вашем АВ, да загађење долази са неба, да неки ЦИА авиЈони нас запрашују, кемтрејлс.

Нека ваш АВ довлачи стране прљаве фабрике, нека отвара нове ТЕ, нека продаје угаљ који је сада јаловина натоплљена адитивима, нека не спроводи гасификацију и нека се бори против обновљиве енергије.

Back