>NiNa<
Poznat
- Poruka
- 9.784
Devica.Ti?bas tako:razz:...a sta si ti u podznaku?
:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devica.Ti?bas tako:razz:...a sta si ti u podznaku?
:wink:
Devica.Ti?
Meni ne leze zene Rakovi,ne volim nesposobne zene koje samo kukaju nad svojom sudbinom,izigravaju bespomocne dame u nevolji i ocekuju uvek od drugih da im resavaju probleme,bar su takve Racice koje ja znam.A ne znam puno muskaraca Rakova pa necu da gresim dusu...Znam jednog koji mi se maaaalo dopadati bas cvrsto stojis na zemlji8-)
ja sam lav:wink:...mozda nam zbog podznaka ne leze rakovi:-D
Sad sam pogledala,rodjene smo istog danati bas cvrsto stojis na zemlji8-)
ja sam lav:wink:...mozda nam zbog podznaka ne leze rakovi:-D
Sad sam pogledala,rodjene smo istog dana![]()
Bikovi ne podnose napadne ljude ustanju su da ih pogledom samo oteraju od sebe,vole iskrene i ljude koji se ne foliraju...jesmo posesivni, ali to je zato sto kada volimo volimo svim srcem..nista polovicno..u vezi sa njima samo strpljivo....u flertu vole da to bude originalno,sve ostalo ih smara...taktika uzas!!!!:-)
bikovi cesto postuju pogresne osobe.u stanju su pogotovo bikice zene da budu u vezama cisto navike radi.to je najneiskvareniji znak u horoskopu mada ih svako moze prevariti.valjda polaze od sebe pa vjeruju svima.ja sam jarac-strijelac i najvise volim zene bikove.volio bi imati vise jednu bikicu nego 10 zena koje pripadaju nekom drugom znaku.
a ne podnosim ni ljude koji se tako brzo i lako vredjaju,za svaku sitnicui sto mnoge stvari shvataju licno a pritom se to nesto uopste na njih ni ne odnosi........i koji misle da druziti se znaci samo ici u grad i ludovati:?
i tako...
Hehehe...sluchajno poznajem bash takvog Bika...zapravo,nekoliko,kad bolje razmislim...
kako to mislis? poznajes bikove koji ne vole ovo gore nabrojano,kao ni ja sto ne volim?
ili bikove koji se bas tako ponasaju:rolleyes:?
Ajoj... Isto tako Samantha.. Tradicionalni i lenji Bik i otkaceni Strelac u jednoj osobi. Ponekad ni ja sebe ne razumm, a kako li ke tek ostalima? :-D I.. sto sam starija - sve sam ludja! Mada, gledam na to i ovako: sve sto je Bik hteo, a nije smeo - Strelac ga gura da radi! ;-)
Ne volim kad neko kasni i kad ne stoji cvrsto iza onoga sto je rekao ili uradio.
A sto se tice bikova u krevetu-meni ova Samanta Jouns deluje kao pravi expert.
Mada, to joj garant zbog tog Strelca u podznaku zbog kog je i bezala od kuce.