BIKOVI NE PODNOSE

• Začetnik teme Začetnik teme liliere
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ti bas cvrsto stojis na zemlji8-)
ja sam lav:wink:...mozda nam zbog podznaka ne leze rakovi:-D
Meni ne leze zene Rakovi,ne volim nesposobne zene koje samo kukaju nad svojom sudbinom,izigravaju bespomocne dame u nevolji i ocekuju uvek od drugih da im resavaju probleme,bar su takve Racice koje ja znam.A ne znam puno muskaraca Rakova pa necu da gresim dusu...Znam jednog koji mi se maaaalo dopada :D Hm,ima devojku...tako da...ma i muskarci Rakovi su bezveze :D

a ne podnosim ni ljude koji se tako brzo i lako vredjaju,za svaku sitnicu:roll:i sto mnoge stvari shvataju licno a pritom se to nesto uopste na njih ni ne odnosi........i koji misle da druziti se znaci samo ici u grad i ludovati:?
i tako...

Bikovi ne podnose napadne ljude ustanju su da ih pogledom samo oteraju od sebe,vole iskrene i ljude koji se ne foliraju...jesmo posesivni, ali to je zato sto kada volimo volimo svim srcem..nista polovicno..u vezi sa njima samo strpljivo....u flertu vole da to bude originalno,sve ostalo ih smara...taktika uzas!!!!:-)

bikovi cesto postuju pogresne osobe.u stanju su pogotovo bikice zene da budu u vezama cisto navike radi.to je najneiskvareniji znak u horoskopu mada ih svako moze prevariti.valjda polaze od sebe pa vjeruju svima.ja sam jarac-strijelac i najvise volim zene bikove.volio bi imati vise jednu bikicu nego 10 zena koje pripadaju nekom drugom znaku.

bikovi cesto postuju pogresne osobe.u stanju su pogotovo bikice zene da budu u vezama cisto navike radi.to je najneiskvareniji znak u horoskopu mada ih svako moze prevariti.valjda polaze od sebe pa vjeruju svima.ja sam jarac-strijelac i najvise volim zene bikove.volio bi imati vise jednu bikicu nego 10 zena koje pripadaju nekom drugom znaku.

hm... ne znam bas da li bih mogla da se slozim sa ovim da su bikice naivne i neiskvarene... pre bih rekla naprotiv.. tacno je da su cesto u vezama navike radi, ali niposto nisu naivne, (znaju one dosta toga :) ali daju se poneti romantikom... no, opet ne bih uopstavala :)
ovo su samo moja licna iskustva sa nekim bliskim mi bikicama...

Meni je mesec u strelcu, i zbog toga jako volim svoju slobodu i ne volim preterano ljubomorne osobe jer me onda guse i ja bezim od njih... zbog tog meseca ne mogu da se smirim,..sve sto sam straija sve bi vise i vise da dozivljavam neke avanture, pustolovine, da dišem!

Ajoj... Isto tako Samantha.. Tradicionalni i lenji Bik i otkaceni Strelac u jednoj osobi. Ponekad ni ja sebe ne razumm, a kako li ke tek ostalima? :-D I.. sto sam starija - sve sam ludja! Mada, gledam na to i ovako: sve sto je Bik hteo, a nije smeo - Strelac ga gura da radi! ;-)
Ne volim kad neko kasni i kad ne stoji cvrsto iza onoga sto je rekao ili uradio.

Ajoj... Isto tako Samantha.. Tradicionalni i lenji Bik i otkaceni Strelac u jednoj osobi. Ponekad ni ja sebe ne razumm, a kako li ke tek ostalima? :-D I.. sto sam starija - sve sam ludja! Mada, gledam na to i ovako: sve sto je Bik hteo, a nije smeo - Strelac ga gura da radi! ;-)
Ne volim kad neko kasni i kad ne stoji cvrsto iza onoga sto je rekao ili uradio.

E ovo si lepo rekla,....Ali ja Strelca kod sebe posmatram kao nesto negativno,..jer me on tera na nesto sto BIK ne bih nikada smeo a ni pomislio da uradi,...
Otisla sam sama na more bez ikoga 10 dana i bilo mi fenomenalno, pobegla sam od kuce sa 13godina, nikada me nije bilo briga sta ce roditelji da mi kazu i ostali za moj zivot.....

Ja sam Bikica!Bik-Rak ustvari.
Pa sve ste rekli sto se mene tice:
ne volim napadne tipove
mrzim neukus, prostakluk, klisee, suvise "slobodno" ponasanje
stidljiva sam (iako non-stop pricam neke gluposti,ne mozes prste jedne ruke da popunis osobama koje znaju sta mi se za to vreme mota po glavi)
mnogo sam realna,previse rekla bih-svakog ko mi obecava nesto sto teoretski ne moze da ispuni oteram dodjavola
verujem svima sve dok se ne dokaze suprotno.A kad se dokaze suprotno, onda sam gadna!Bas.
u principu isteram sama sve sto hocu kao pravi bik, ali vise volim da imam neku zastitu kojoj ce zvanicno da se pripise to sto sam isterala (racja nesigurnost)-mnogo losa i protivrecna osobina.
nikad nista ne bih menjala,jako sam staticna,kad se zalepim za nekog,nema mu spasa,hehe
i umem ponekad da izigravam mamu vise nego sto bi trebalo

A sto se tice bikova u krevetu-meni ova Samanta Jouns deluje kao pravi expert.
Mada, to joj garant zbog tog Strelca u podznaku zbog kog je i bezala od kuce.

A sto se tice bikova u krevetu-meni ova Samanta Jouns deluje kao pravi expert.
Mada, to joj garant zbog tog Strelca u podznaku zbog kog je i bezala od kuce.

Pa znas kako ja nisam tipican BIK ja sam u podnzaku Vodolija mesec u Strelcu, venera u Biku a mars mislim u skorpiji.....

Ali i zbog podznaka i zbog tog meseca u Strelcu mi se svasta desava,...

Meni je astrolo rekao da sam ja jako komplikovana licnost...pa sad ti vidi :D

Back