Bikovi *Istrazivanje

Zbog toga sto sam na astro.com nasla samo to, zbog toga pitam. Na jednoj karti je ta Algoa u Biku, na 27'03'', na drugoj je u Vodoliji na 11'06'', na trecoj karti u Devici na 17'12''... A posto ste napisali da je Algol u Biku negde oko 26', to bi trebalo da znaci da nije to?
A sta je uopste ta Algoa? A kako da nadjem Algol? :)

Kad sam vec kod te Algoe, znam da sam vise dosadna sa tim Velikim trigonima, i izvinjavam se, ali u jednoj od karti sam nasla nesto sto mi lici na Veliki zemljani trigon sa Algoom, pa me interesuje da li je to moguce, s obzirom da je Algoa asteroid:
Jarac- Sunce 26'07''
Bik- Algoa 27'03''
Devica-Saturn 26'56''
:oops:

Nasla sam Algol, hvala :)

Ko o čemu ... :lol: (ti o velikim trigonima).

NE. Nije veliki trigon. Mislim, fizički jeste, ali ne bi se uzimao u neko ozbiljnije razmatranje - pretpostavljam da si to pitala. ;)

Algol je bitan u horoskopu ako je u konjunkciji malog orbisa sa nekim važnim tačkama ili ličnim planetama u horoskopu, jedino tada. To mislim da sam već rekla, ali eto, da ponovim. ;)

Pamtim, draga Elle, sve sto mi kazes, ali samo kada shvatim sta zelis da mi kazes ;)
Samo me je interesovalo sta je ta Algoa, jer Algoa nije Algol koliko sam shvatila. Ali nema veze, ako nije bitna, imam vaznijih stvari koje moram da shvatim pre nje.
Naletela sam na puno Velikih trigona na ovim kartama koje sam pokupila od bliskih ljudi, pa ih gledam i pokusavam da shvatim. Zato pitam. :confused:

Pamtim, draga Elle, sve sto mi kazes, ali samo kada shvatim sta zelis da mi kazes ;)
Samo me je interesovalo sta je ta Algoa, jer Algoa nije Algol koliko sam shvatila. Ali nema veze, ako nije bitna, imam vaznijih stvari koje moram da shvatim pre nje.
Naletela sam na puno Velikih trigona na ovim kartama koje sam pokupila od bliskih ljudi, pa ih gledam i pokusavam da shvatim. Zato pitam. :confused:

Pa svako mora da ima negde nesto sto mu malo olaksava zivot i teret koji nosi, zato sluze trigoni i sekstili, no inspirativno covek uci i nauci nesto samo kada koristi opozicije i kvadrate..:wink:

Da, to je suština ... :wink:

Nego, ILO, ja nigde nisam "naletela" ni na šta slično toj Algo-i, Algol je Algol svuda. Možda je neka greška, ili u stvari ni ja ne znam šta je :confused: Gde si to pročitala ?

Svesna sam svega toga što ste ti i Vip rekle kada su u pitanju Veliki trigoni, da oni predstavljaju samo potencijal, tako i ovi Veliki trigoni na koje sam ja naišla, predstavljaju potencijal koji nije iskorišćen zbog ovog ili onog razloga. Zbog toga su mi i fascinantni ti Veliki trigoni, jer mi do sada nikada nije bilo jasno, kada sam posmatrala te ljude iz svoje okoline (one koje imaju Velike trigone), znam da vrede, da su sposobni, ali da ne umeju te sposobnosti da iskoriste, ne umeju da se fokusiraju, odrede svoje ciljeve, itd.

Angoa- što se tiče nje, našla sam je na astro.com, extended charts, kada sam ušla u onu opciju dole pri dnu strane gde piše Asteroid name/number list with 13889 names

Ja ne znam da postavim natalnu kartu, ali bila bih zahvalna ako neko moze da mi je postavi... rodjena sam 7.12.1987. u 14:15, zrenjanin... podznak bik... prosla godina mi je bila katastrofalna sto se tice zdravlja, a i svega ostalog... molim vas ako neko moze neko da mi protumaci... hvala

KAKO da ja pronadjem sebitu..Algol..u mojoj natalnoj ceo sam razgovor pratila ali nisam samo ukapirala kako je pronaci jer je ja nevidim u svojoj natalnoj i zasto je ona tolko,,jaka-ili uticajna...i posto je imamo svi..objasnite mi kako da je nadjem.!:confused:jel je to izrazeno samo kod osoba sa podznakom Bika .ili ne i to me zanima jer ,,znam,, jebnog bika u biku.. pa bih volela znati ..PRVI PUT CUJEM OVAKO NESTO,,

OK ja sam pronasla meni je to u biku...ali neznam na kolko stepeni,,tu je i mesec na 29.step.i ? A sta to sada znaci i kako da vidim dali je to lose po mene i kada ce biti lose? ili koje ona ima znacenje na mene ..ocogledno da ima kada je u biku -i u3 kuci i . ..ILI GRESIM ZBUNJENA SAM POJASNITE MI MOLIM VAS..!!!I INTERESUJE.. KOLKO je .kod mene to vazno ,,jer sam procitala da je ona uvek na 25,28 stepenu Bika. i sta sada?nije mi na ASC.

ufff ...nisam baš najbolja u ovome:lol: pokušavam da skapiram šta ste sve pisali:)..

sve u svemu rado bih doprinela istraživanjima vezana za bikove, pošto sam i sama bik i prošla sam kroz jedan užasan period prošle godine (držao me sigurno od početka 2006. a vrhunac imao sredinom 2007. kad sam bila operisana) i čini mi se da još uvek nije skroz prošao...
e sad meni asc nije u biku..hmm možda ću sad biti diskvalifikovana iz istraživanja kao loša varijabla;)..ja sam bik/vaga i kako gledam onu extended chart taj algol (ako sam potrefila dobro) mi se nalazi u biku na 26 stepenu...

ako sam ok slučaj za ovo istraživanje pitajte šta vas interesuje (možda i ja nešto novo spoznam o sebi) a ja ću vam rado reći kroz šta sam sve prolazila u tom periodu, inače imam koliko su mi rekli težak chart sa mnogo aspekata ne baš prijatnih..savršena za posmatranje i duboku analizu;)...eto duhovitost me nikad ne napušta:lol:

veliki pozdrav svima:)

Back