Bijonse je cetnikusa kazu Hrvati

AlexandarNS

Domaćin
Poruka
3.703
Hrvati proglasili Bijonse "četnikušom" zbog srpske zastave!

383167_513335848702863_2135765383_n.jpg

Popularna pevačica Bijonse održala je koncert za pamćenje u Kombank areni i mediji širom sveta stalno izveštavaju o njenom spektakularnom nastupu. Međutim, iako danas treba da nastupi u Hrvatskoj, već su osvanuli besni komentari zbog uzimanja srpske zastave na našem koncertu.

Na sajtu zagrebačkog Jutarnjeg lista, u tekstu pod naslovom „Spektakularni nastup bijonse u Beogradu“ kaže se da je muzička diva uzela tokom nastupa zastavu Srbije koju joj je dao posetilac iz prvog reda“

"Puj četnikuša jedna, iskopaće joj Ruža oči sam nek se pojavi u Zagrebu, Bolje da sad ne dolazi u Hrvatsku, četnikuša jedna!!!, Fuuuuj, mamicu ti tvoju četničko-velikosrbijansko-krajišničko-komunističku j***m!!!!!!!, Bas da vidim sto ce se desiti kad sutra u Zagrebu uzme zastavu Srbije", samo su neki od komentara koji su pisali na portalu.

Taman kad pomislim da su hrvati jadni i bedni uvek me iznende jos vise....:D

http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/269581/hrvati-proglasili-bijonse-cetnikusom-zbog-srpske-zastave.html

Poslednja izmena:
Kažu Hrvati!

Hahaha, a to je zaključeno iz nekog anonimnog komentara na sajtu Jutarnjeg lista!

:hahaha:
Genijalno!

Ajmo ovako:

I Madona je četnikuša, i Tina Turner!
Četnikuše!

Sada s pravom očekujem da www.pressonline.rs objavi članak s naslovom

Kažu Hrvati da su Madona i Tina Turner četnikuše!

Jel imam pravo da me taj genijalan sajt citira?
Ja bi rekao da imam, sigurno više od onog komentatora!

- - - - - - - - - -

Neki anonimus je ostavio komentar ispod teksta i to je sada vest ? Vecu glupost odvano nisam procitao.

Mogli bi Hrvati da uzmu neki od komentara sa ovog foruma pa da objave udarnu vest tipa "Srbi objavili rat Juznoj koreji" jer eto tako pise neki nepoznati pojedinac na nekom srpskom forumu.

Taman napisao svoj post i vidim da si napisao istu priču... :ok:

Ne stvarno... taj sto je ostavio takav post sad sigurno nocima ne spava jer tripuje da je ova okacila cetnicku zastavu iznad kreveta i da ce vremenom, gledajuci u nju, poceti da se krsti s desna na levo a onda i zatraziti srpski pasos, sto je od pocetka i bio plan SANU i SPC. Koncert u ZG ce provesti u strahu da ova svakog trenutka ne zapeva "Spremte se, spremte" :lol:

Taman kad pomislim da su hrvati jadni i bedni uvek me iznende jos vise....:D

Taman kad pomislim da su se postavljači tema uozbiljili, uvijek me iznenade svojom duhovitom paranojom :D

- - - - - - - - - -

Ne stvarno... taj sto je ostavio takav post sad sigurno nocima ne spava jer tripuje da je ova okacila cetnicku zastavu iznad kreveta i da ce vremenom, gledajuci u nju, poceti da se krsti s desna na levo a onda i zatraziti srpski pasos, sto je od pocetka i bio plan SANU i SPC. Koncert u ZG ce provesti u strahu da ova svakog trenutka ne zapeva "Spremte se, spremte" :lol:

Koncert u ZG-u će biti odgođen jer će horde povampirenih ustaša krenuti da se obračunaju s četnikušom!

Back