момоа
Stara legenda
- Poruka
- 78.800
Pošto je ova tema aktuelna zanima me koji je odnos muškaraca koji su nekad ili više puta udarili ženu (ne mora da im bude zakonita žena, može i devojka) i onih koji nikad nisu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muskarcu koji udari zenu treba automatski odseci jajca, tuki, i po tri prsta sa svake ruke, ostaviti mu samo da moze kasiku da drzi, nista drugo.
I to za prvi udarac.
Za drugi - na veshala!
Nasilje ne sme da bude dozvoljeno ni tolerisano, ni pod kojim uslovima. Ako ti zena ne valja - oteras je, izbacis napolje, i kraj price! A da je udaras, ne smes. Ni u kom slucaju, osim ako ti je zivot ugrozen, pa radis to u samoodbrani.
Nasilje ne sme da bude dozvoljeno ni tolerisano, ni pod kojim uslovima. Ako ti zena ne valja - oteras je, izbacis napolje, i kraj price! A da je udaras, ne smes. Ni u kom slucaju, osim ako ti je zivot ugrozen, pa radis to u samoodbrani.
Postoje razne vrste nasilja, ne samo fizicko
Muskarcu koji udari zenu treba automatski odseci jajca, tuki, i po tri prsta sa svake ruke, ostaviti mu samo da moze kasiku da drzi, nista drugo.
I to za prvi udarac.
Za drugi - na veshala!
Postoje razne vrste nasilja, ne samo fizicko
Nikada u zivotu nisam digao ruku na zenu. Pre bih je sebi odsekao.
Sent from my SM-T815 using Tapatalk
Nikada u zivotu nisam digao ruku na zenu. Pre bih je sebi odsekao.
Ne ide to tako kume....To je TEORIJA...
I ubistvo je dozvoljeno pod odredjenim okolnostima, a ne udarac....
Ima situacija u zivotu kakve je tesko i da zamsilis.
Zato sto je to njihova pobeda, a poraz za muskarca. Nemoc koja se odrazava na sve aspekte zivota. Verujte pocetak propadanja.Zašto?
Vidi dete, shvatam ja tebe, ali zena NE SME da se bije.Odseci
Zato sto je to njihova pobeda, a poraz za muskarca. Nemoc koja se odrazava na sve aspekte zivota. Verujte pocetak propadanja.
Vidi dete, shvatam ja tebe, ali zena NE SME da se bije.
Zasto ne bi smela da se bije ako se zene svim silama bore da budu ravnopravne U SVEMU sa muskarcima?
Ne mislim na to. Zakon je jedno. Mislim pre svega na psihicko-emotivne posledice, narocito ako parovi imaju decu.Misliš na nejednakost pred zakonom i posledice toga po tebe?
Zasto ne bi smela da se bije ako se zene svim silama bore da budu ravnopravne U SVEMU sa muskarcima?
Ne smeju ni muskarci da se biju. Jednostavno, fizicko nasilje (pa i bilo kakvo drugo), mora biti zabranjeno i kaznjivo.