Bijete li žene?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam samo jednom u zivotu udario zenu.

Bila je debelo zasluzila i ne kajem se zbog toga.

Ali sam protiv nasilja nad zenama.

- - - - - - - - - -

Muskarcu koji udari zenu treba automatski odseci jajca, tuki, i po tri prsta sa svake ruke, ostaviti mu samo da moze kasiku da drzi, nista drugo.
I to za prvi udarac.
Za drugi - na veshala!

Ne mozes tako da gledas.

Ima slucajeva koji su veoma specificni i nemoguce je uopstavati..

Nasilje ne sme da bude dozvoljeno ni tolerisano, ni pod kojim uslovima. Ako ti zena ne valja - oteras je, izbacis napolje, i kraj price! A da je udaras, ne smes. Ni u kom slucaju, osim ako ti je zivot ugrozen, pa radis to u samoodbrani.

Nasilje ne sme da bude dozvoljeno ni tolerisano, ni pod kojim uslovima. Ako ti zena ne valja - oteras je, izbacis napolje, i kraj price! A da je udaras, ne smes. Ni u kom slucaju, osim ako ti je zivot ugrozen, pa radis to u samoodbrani.

Ne ide to tako kume....To je TEORIJA...

I ubistvo je dozvoljeno pod odredjenim okolnostima, a ne udarac....

Ima situacija u zivotu kakve je tesko i da zamsilis.

Postoje razne vrste nasilja, ne samo fizicko

Da.

Uglavnom se sve odnosi ma MUSKO FIZICKO NASILJE.

Zensko PSIHICKO NASILJE (ono moze da bude gore ods fizickog!) se totalno minimizuje i mustarci to moraju da istrpe, nekada godinama..

Ali zene samo jedan samar ne mora da istrpi vec moze da se zali.

To je jedna od pravnih anomalija, SVESNO TAKO UOBLICENO iz iste torbe odakle izlazi i homoseksualizam i emencipacija...)

U slucajevima nasilja muskarac i zena NISU ISTI PRED ZAKONOM i to NIJE NORMALNO.

Muskarcu koji udari zenu treba automatski odseci jajca, tuki, i po tri prsta sa svake ruke, ostaviti mu samo da moze kasiku da drzi, nista drugo.
I to za prvi udarac.
Za drugi - na veshala!

Pogresno razmisljas...
Znas li da uopste nisu retke situacije gde neke fufice namestaju tuce momcima u periodu od 20-30, a i kasnije, zavisi u kakvom se ko drustvu krece?

Evo situacije...
Da bi napakostila devojci na koju je ljubomorna krene da zavodi njenog momka koji je fin momak, i onda nakon sto je on odbije ona pozove 5 dzankija da ga prebiju i ljudi bi danas rekli:"Ma to se bije stoka, cobani budale...".

A uopste ne mora da bude tako. A da taj fini momak uzme i pretuce tu fuficu koja mu je namestila tucu ti bi njemu seko jaja...

I svi bi se zgrazavali takve situacije... Jao strasno bije zenu..., a realnost uopste ne mora da bude takva...

A realno, da mi neka rospija nesto takvo napakosti i uradi stvarno ne bih razmisljao u stilu "ne smes da udaris zensko".

Ili da me neka nepoznata zena ponizava i izdire se na meni pa ne bih to trpeo sto ne znaci da bih krenuo da je tucem.

Takvo tvoje razmisljanje povlaci dosta negativnih stvari.

Treba drugacije postaviti celu tu problematiku.

Poslednja izmena:
Ne ide to tako kume....To je TEORIJA...

I ubistvo je dozvoljeno pod odredjenim okolnostima, a ne udarac....

Ima situacija u zivotu kakve je tesko i da zamsilis.

Ima situacija, slazem se, ali predupredi situaciju, budi frajer.
I nije teorija, kod mene je praksa - kad mi je bilo doslo da udarim jednu svoju bivsu devojku, koja mozda i jeste bila to zasluzila, zadrzao sam se, i samo joj otvorio vrata i dreknuo da leti napolje, i izletela je, preplasena za zivot, a stvari sam joj pobacao kroz prozor.
Nemas pojma kako sam se dobro osecao, sto puta bolje nego da sam je tresnuo, a ona je dobila sto puta bolju lekciju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back