alexn96
Domaćin
- Poruka
- 4.239
O tome Alija nije razmisljao u svojoj Islamskoj deklaracijiTako funkcioniše da ja evo cijeli dan razmatram, analiziram i razmišljam gdje preseliti. Švedska, Njemačka ili Italija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O tome Alija nije razmisljao u svojoj Islamskoj deklaracijiTako funkcioniše da ja evo cijeli dan razmatram, analiziram i razmišljam gdje preseliti. Švedska, Njemačka ili Italija.
Pa šta? Nama su ostale zastave!Додик има и екстра гајбу у БеГе.
A ono jes, a i RS prepuna mladihO tome Alija nije razmisljao u svojoj Islamskoj deklaraciji![]()
Da ali Srpska nije htela da bude sa Federacijom. Mi to nigde nismo planirali, znali smo da ce biti ovakoA ono jes, a i RS prepuna mladih![]()
Nego šta, mladih, lijepih i zdravih. I imaju više zuba, nego ,,neki tamo,,!A ono jes, a i RS prepuna mladih![]()
nebitan lik...zna se to je glavni pljen13:02 - Miloš Lukić oslobođen optužbi.
Pa normalno. Obični talac.13:02 - Miloš Lukić oslobođen optužbi.
Ne znam kako će mi poslodavci reagovati ako te poslušati.Nego šta, mladih, lijepih i zdravih. I imaju više zuba, nego ,,neki tamo,,!
Ćero, prilegni sada malo, poslije ćeš...
Danas se rješava sudbina BiH.
Da li će je Sena sahraniti?
Niko ne može da predvidi šta će se desiti, slijedi blokada institucija i opšti haos u BiH.Дакле, да навијамо да осуде Додару,
да би се Српска отцепила а БиХ пропала?
Осудите Додару, осудите Додару!!!
Jesam rekla da će dobiti samo godinu![]()

Ваља још до другостепене остати у винклу...интересује ме висина казне.Niko ne može da predvidi šta će se desiti, slijedi blokada institucija i opšti haos u BiH.
Zašto bi se išta dogodilo, ovo je nepravomoćna presuda?Niko ne može da predvidi šta će se desiti, slijedi blokada institucija i opšti haos u BiH.
Sud BiH odlučio: Miloradu Dodiku godina zatvora i šest godina zabrane političkog djelovanja