lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 14.078
Nije baš tako rekao. Rekao je : Šta je 300 mađara? Mogu samo namještaj da mu nose.Kaže Ramo, došli da pomognu Dodiku iznijeti stvari iz kabineta![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije baš tako rekao. Rekao je : Šta je 300 mađara? Mogu samo namještaj da mu nose.Kaže Ramo, došli da pomognu Dodiku iznijeti stvari iz kabineta![]()
I to bez jaja.Opet vi iz BiH zločesti, samo se svađate.
![]()
Ovo je scenario kojem se ja nadam - da je Sarajevo shvatilo da bi ovo moglo da dovede do zestokih posledica. Ako donesu neku nebitnu simbolicnu presudu koja bi se resila novcem to bi otvorilo mogucnost da im Dodik spase obraz i plati. Moze i baksis da ostavi sto se mene tice.No, bez panike, biće osuđen samo na godinu što može platiti i možda na neke nebitne zabrane bavljenja nečim.
Ovo je scenario kojem se ja nadam - da je Sarajevo shvatilo da bi ovo moglo da dovede do zestokih posledica. Ako donesu neku nebitnu simbolicnu presudu koja bi se resila novcem to bi otvorilo mogucnost da im Dodik spase obraz i plati. Moze i baksis da ostavi sto se mene tice.

Ma jok , oni kažu, dojahaće Sipa i Unprofor u Banjaluku da ga apse silom. Paralelni univerzum , druže moj, kad ih stvarnost udari po glavi, biće kako, zašto?Ovo je scenario kojem se ja nadam - da je Sarajevo shvatilo da bi ovo moglo da dovede do zestokih posledica.
Tebe još nisam upoznao dobro, ali ova @Kćerka Direktora Cirkusa samo smišlja kako bi mi nešto smjestila.I to bez jaja.![]()
Meni se čini da si ti pješadinac spreman?Ma jok , oni kažu, dojahaće Sipa i Unprofor u Banjaluku da ga apse silom. Paralelni univerzum , druže moj, kad ih stvarnost udari po glavi, biće kako, zašto?
Dodik nije ni trebao da ide tamo. Nadam se da je samo kupovao vreme za nesto inace mi uopste ne uliva poverenje sto se tice odbrane interesa Srpske. Jedino sto je ovde pozitivno je sto se u ovom slucaju to poklapa i sa njegovim licnim interesom jer je njegova koza u pitanju.Ma jok , oni kažu, dojahaće Sipa i Unprofor u Banjaluku da ga apse silom. Paralelni univerzum , druže moj, kad ih stvarnost udari po glavi, biće kako, zašto?
Naravno da nije trebao . Ponekad je tvrdoglav kao magarac. Al šta ćeš.Dodik nije ni trebao da ide tamo. Nadam se da je samo kupovao vreme za nesto inace mi uopste ne uliva poverenje sto se tice odbrane interesa Srpske. Jedino sto je ovde pozitivno je sto se u ovom slucaju to poklapa i sa njegovim licnim interesom jer je njegova koza u pitanju.
Ваљда, као медвед, а не као магарац?Ponekad je tvrdoglav kao magarac.
Da spasi obraz?Ovo je scenario kojem se ja nadam - da je Sarajevo shvatilo da bi ovo moglo da dovede do zestokih posledica. Ako donesu neku nebitnu simbolicnu presudu koja bi se resila novcem to bi otvorilo mogucnost da im Dodik spase obraz i plati. Moze i baksis da ostavi sto se mene tice.

Oprosti, vas zanima šta kaže Zmaj hahaSrbe u RS i Srbiji ( ogromnu većinu, svako žito ima kukolja) neopisivo zanima šta kaže Ramo .![]()
Da, da sacuvaju privid da drzavna zajednica funkcionise.Da spasi obraz?![]()
Tako funkcioniše da ja evo cijeli dan razmatram, analiziram i razmišljam gdje preseliti. Švedska, Njemačka ili Italija.Da, da sacuvaju privid da drzavna zajednica funkcionise.
Tako je!!! Bravo!RS nije Dohdik.
Klix pao, navala, đe još ima?Evo ga, počinje predstava ,,Biti ili se skriti,,!
Uživo, kao ,,Elita,,!

Evo radosne vijesti::
Kako piše Associated Press, malo je vjerovatno da će Dodik u zatvor "jer uživa punu podršku srbijanskog populističkog predsjednika Aleksandra Vučića koji mu može pružiti utočište u Beogradu".
Sretno Vam!
Ćero, budi mirna sada. Poslije ćeš...Klix pao, navala, đe još ima?
Svi se nećemuЈест узбудљиво данас у БејХа...![]()
nadaju!Ćera pije kafu umjesto da se pakujeĆero, budi mirna sada. Poslije ćeš...