Khal Drogo
Elita
- Poruka
- 17.113
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da ne mogu da ga proglase za nepoželjnu osobu, a i šta će im to?Vucic dolazi u Banjaluku da podrzi osudjenika Dodika protiv federalne drzave i bosnjacki politicari ce to mirno gledati jer ce moci da plase i zbijaju redove svojih glasaca . Pretpostavljam da federalna Bosna ne moze zabraniti Vucicu odlazak u Banjaluku ali makar bi mogli da ga odmah proglase za nepozeljnu osobu u federaciji i da upute zalbe medjunarodnoj zajednici. Naravno da nista nece uraditi jer su svi oni vec uigran tim kontrole svojih masa.
da na federalnom nivou Svakako ne mogu ali entitet federacije Svakako moze makar i deklarativno da stavi do znanja da je on neprijatelj Bosne i kao takav nema mu pristupa. Naravno federalni politicari to nece uraditi jer su na istom radnom spisku. Ko jos ne shvaca da je Vucic vrsta igraca Amerike koji drzi Srbiju daleko od Rusije na jedini moguci nacin pa su ovoj Bagri od federalnih politicara ruke vezane jer su i oni prljavi !?Mislim da ne mogu da ga proglase za nepoželjnu osobu, a i šta će im to?
Ukidanjem Daytonskog sporazuma, B i H se vraća na postavke od prije Daytona a to je Republika B i H međunarodno priznata ,clanica UN, sa zastavom koja se vihorila na IstRiveru. Čak i u Dajtonu je usvojeno da: B i H nastavlja svoj kontinuitet, i teritorijalni integritet u međunarodnim priznatim granicama, tako da vaše želje će ipak ostati samo želje....Ukidanjem Dejtonskog sporazuma od strane evropske zajednice ukida nakaradnu državu BiH, nastalu na tom dogovoru. Znači njihov predstavnik je ukinuo sporazum i pošto se znaju granice entiteta, bolje da se razdvoje granicom nego da se šamaraju.
Ne vidim u čemu je problem kod razdvajanja osim ako ***** ne žele da legalizuju pljačku komšije....
Крепала ти је та RBiH мој ти још '94, ако ниси палио телевизор ХерцегБосна + RBiH = еФБиХ.Ukidanjem Daytonskog sporazuma, B i H se vraća na postavke od prije Daytona a to je Republika B i H međunarodno priznata ,clanica UN, sa zastavom koja se vihorila na IstRiveru. Čak i u Dajtonu je usvojeno da: B i H nastavlja svoj kontinuitet, i teritorijalni integritet u međunarodnim priznatim granicama, tako da vaše želje će ipak ostati samo želje....![]()
Šta si još sanjao?Ukidanjem Daytonskog sporazuma, B i H se vraća na postavke od prije Daytona a to je Republika B i H međunarodno priznata ,clanica UN, sa zastavom koja se vihorila na IstRiveru. Čak i u Dajtonu je usvojeno da: B i H nastavlja svoj kontinuitet, i teritorijalni integritet u međunarodnim priznatim granicama, tako da vaše želje će ipak ostati samo želje....
Срећан рођендан, пуно дугих летаsporazum između Republike Bosne i Hercegovine i Hrvatske Republike Herceg-Bosne prvobitno potpisan 18. marta 1994
I gdje ti je danas ta "herceg Bosna", ima li slučano predcjednika. Doduše postoji jedno privredno preduzeće sa tim imenom, i čini mi se jedno KUD! To čeka i Rs, u budućnosti.....
Ma to on samo da si olakša bijeg.......Додик: Српска ће формирати граничну полицију у складу са Дејтонским споразумом - https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=593171
Нема Херцег Босне укинута заједно саI gdje ti je danas ta "herceg Bosna", ima li slučano predcjednika. Doduše postoji jedno privredno preduzeće sa tim imenom, i čini mi se jedno KUD! To čeka i Rs, u budućnosti.....
Може бити да је из тих разлога министар вањских послова започео комуникацију.Ma to on samo da si olakša bijeg.......
I gdje ti je danas ta "herceg Bosna", ima li slučano predcjednika. Doduše postoji jedno privredno preduzeće sa tim imenom, i čini mi se jedno KUD! To čeka i Rs, u budućnosti.....
Kakva nepoželjna osoba! Koga briga za to?Mislim da ne mogu da ga proglase za nepoželjnu osobu, a i šta će im to?
Na jednom forumu. Prešli svi tamo, žulja ih kamen.I gdje ti je danas ta "herceg Bosna", ima li slučano predcjednika. Doduše postoji jedno privredno preduzeće sa tim imenom, i čini mi se jedno KUD! To čeka i Rs, u budućnosti.....
па ти објасни то двозубим тастатурашима (газијама)Нема Херцег Босне укинута заједно саРепубликомRepublikom BiH![]()