krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 26.895
Sam je priznao da ljubi alkohol i kiselinu , turbo prženje mozga.Јел истина да конзумираш алкохол, комшо?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sam je priznao da ljubi alkohol i kiselinu , turbo prženje mozga.Јел истина да конзумираш алкохол, комшо?
komsijin jedini posao je da budzi algoritam krstarice. a to tako radi sto lupa vecini kontru pa se forumasi raspisu i algoritam zaradjuje parice Ivanu.komšija doživljava orgazam. Kakav si to to komunista koji je za NATO?
Druga specijalna brdska brigada kakanjJesu se dobro naoruzali
A dijabolična lika jbt
Да се приметити.Sam je priznao da ljubi alkohol i kiselinu , turbo prženje mozga.
Хајде комшо, не проваљују се. Вермахт официри су били оснивачи НАТО пакта:
Pogledajte prilog 1487094
Комшо, смањи мало тај алкохол није то добро за здравље.
Ти можеш да сматраш да је НАТО профашистички, то је твоја ствар, али ликови на слици углавном не воле НАТО. Побркао си лончиће. Они воле OДКБ.
Nemoj Radovana da mi zloupotrebljavaš, nađi nekog muslimana, valjda ih imate tamo u Bosni ?
Bosanski muslimani su jedini koji vole Ameriku?Pogledajte prilog 1493208
KOMŠIĆ O SASTANKU SA O'BRIENOM: "Imamo podršku SAD-a!"
Pogledajte prilog 1493210
02. Feb. 2024
O'Brien je ranije danas u zgradi Predsjedništva BiH održao sastanak sa članovima Predsjedništva BiH.
U zvaničnoj posjeti BiH je pomoćnik sekretara za evropska i euroazijska pitanja u State Departmentu James O'Brien.
O'Brien je ranije danas u zgradi Predsjedništva BiH održao sastanak sa članovima Predsjedništva BiH.
"Pomoćnik državnog sekretara SAD-a prenio je poruku partnerskog odnosa SAD-a i Bosne i Hercegovine i iskazao podršku američke vlade suverenitetu, teritorijalnom integritetu i multietničkom karakteru Bosne i Hercegovine. Imamo podršku SAD-a u nastojanjima EU da otvori pregovore o priključenju BiH, kao i podršku euroatlantskim integracijama BiH", rekao je predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić.