BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NatasaNatasa:
Ma možda je čovek takav i u prirodi ... ne verujem da bi zbog ''Kuće'' mogao toliko da se folira. Ja znam jednog Ivana koji je isti kao i ovaj .... uvek ćutljiv, misitičan i nema potrebe da priča mnogo.
Ne ne.....nisam rekla da se folira...ni u ludilu...takav je kakav je....samo ima svoj "odbrambeni mehanizam " koji rezultira cutanjem,kada se nadje sa ljudima sa kojima bas i nije na istim talasnim duzinama.
;)

Sami su krivi sto pisemo o njima na svakakve nacine, pristali su na to time sto su se pojavili u Velikom bratu... pa prema tome nemam ni trunke saosecanja za sve njih... dobijaju sto su i trazili.
Zasto ova Jadranka stalno govori da je matora sa cetrdeset i nesto?
Pa to u principu nije bas neka starost, ja bar mislim. A ne bi se reklo da se ona bas predala godinama... sudeci po tome sto ucestvuje u VB, sudeci po frizuri, oblacenju... Da li se ona na taj nacin brani jer joj je krivo sto je za muske ukucane totalno nezanimljiva - osim sto je dobra za kuvanje...

Inace, volela bih da izadje Ena i to sto pre, da bi se pridruzila svom jorganskom dilberu. Ko zna, mozda se i uzmu na kraju!!! Zasluzuju jedno drugo.

Jadranka...ta zena je tipicna seljancura, ofucana, kako se samo ponasa, pokusava da se "uklopi" sa ukucanima na jedan odvratan nacin-ogovaranjem,prostim oblacenjem(tange i tako to) i nekim svojim bezobraznim izjavama.Strasno. Edin mi deluje najnormalnije, ali je i to jos uvek diskutabilno. Nova Alexandra je tipicna, strokava kurvetina da izvinete na izrazu a po meni nije ni zgodna, jer je potpuno izvestacena. toliko za sada ;)

DjuraMornar:
"Ne bacaj bisere pred svinje "... glasi stara latinska....
Sa kim to da podeli od ostalih ukucana ? Veruj mi da je ono sto bi on tj. o cemu bi on sa njima razgovarao bilion posto njima em jako dosadno ,em o tome nemaju poima...cast izuzecima ....ogradjujem se ,jer mozda ipak postoji neko damo ,osim njega....ko bi negde mogao to sa njim da podeli.....ali samo "mozda"...
E zato je Ivan "nezanimljiv", jer se on ogradjuje cutanjem.....ali to je tako samo dok je u kuci ......budi sigurna da se medju svojim prijateljima ,sa kojima ima iste teme i koji imaju isti sistem vrednosti kao sto je njegov ....ne ponasa tako....

heh...bas sam nesto pomislila da ces ovo reci...:) ali tu su i gledaoci,zar ne? nisu valjda bas svi svinje ?;)
stvar je u tome sto on i ne pokusava ni s kim da razgovara...a to sto kazes za prijatelje,svako prijatelje i bira prema svom sistemu vrijednosti i naravno da ce se ponasati drugacije i prisnije,nego sa nepoznatima, to ne vazi samo za ivana,vec i za sve ostale...
ali ako si vec tu gdje jesi,treba se prilagoditi...ne znam..ivan mi ima neku totalno negativnu energiju ...mislim da je jako iscrpljujuce druziti se s njim...:roll: ali to je samo moje misljenje,na osnovu vidjenog...a sad kakav je on u "stvarnosti" ne bih da nagadjam...

Ne...nisu gledaoci "svinje" ...to nisam ni rekla...ali on ne razgovara sa gledaocima...mislila sam da se to podrazumeva....Svakako da bi bilo lepo kada bi se "prilagodio" ali to vise ne bi bio on...nego neki drugi Ivan koji bi onda komotno mogao ,umesto sto svira klavir...poceti sa nastupima u Ateljeu 212 kao glumac! ;)

DjuraMornar:
Ne...nisu gledaoci "svinje" ...to nisam ni rekla...ali on ne razgovara sa gledaocima...mislila sam da se to podrazumeva....Svakako da bi bilo lepo kada bi se "prilagodio" ali to vise ne bi bio on...nego neki drugi Ivan koji bi onda komotno mogao ,umesto sto svira klavir...poceti sa nastupima u Ateljeu 212 kao glumac! ;)

eh,sad ga i ti,djuro pretjera...:wink: zar nisi cula za onu "zivot je maskenbal,ljudi su krivi,pod
tudjom maskom lakse se zivi"? poenta i jeste u tome...sto on nije dosao u vb da svira
klavir...:)
jedna od odlika inteligentnog covjeka je ,valjda,i sposobnost da se prilagodi svakoj situaciji...
to ne znaci da mora da mijenja sustinu svoje licnosti i da glumi...
e,al se raspricasmo o ivanu...:)

insert:
Jadranka...ta zena je tipicna seljancura, ofucana, kako se samo ponasa, pokusava da se "uklopi" sa ukucanima na jedan odvratan nacin-ogovaranjem,prostim oblacenjem(tange i tako to) i nekim svojim bezobraznim izjavama.Strasno. Edin mi deluje najnormalnije, ali je i to jos uvek diskutabilno. Nova Alexandra je tipicna, strokava kurvetina da izvinete na izrazu a po meni nije ni zgodna, jer je potpuno izvestacena. toliko za sada ;)

nemoj vise, molim te...

Pa zasluzio je majku mu :)
Iskreno sad....i salu na stranu...ni ja ne volim cutljive...ali dopada mi se jer je odmeren ,pravican ,kulturan...zna kada nesto treba da kaze kada ne.....Ima meru jednom recju...
Za sve ostale ukucane se to ne bi moglo reci....Eto eventualno jos ta Daliborka koja pokazuje maksimalnu toleranciju i takt, sad pitanje je........Draganu koju gotivim jer je sasava....i to je to....

meni je ok, ali nista posebno...doduse mene u toj kuci niko preterano ne pomera ni u kom smislu...naravno da sam formirala neku rang listu, ali ne postoji neko koga jedva cekam da vidim niti, sa druge strane, neko ko me zivcira.
jedino sto mi nije jasno je sto si djuro zapela umetnik pa umetnik...ja ne znam da li jeste ili nije ali ja ne videh tu njegovu umetnost ni kada je mozda bilo uslova da je realizuje...to sto je neko zavrsio umetnicki fakultet uopste ga ne definise kao umetnika.

Ja sam vec rekla SKVO da nema apsolutno veze da li je on zavrsio Fakultet ili ne.....da me poznajes znala bi da ja "ne patim " od tog kompleksa....Umetnik kazem zato sto on to jeste...slucajno cuh negde gde svira....ali nema veze....to potenciram samo iz razloga da bi mu ljudi dali malo "kredita" za tu njegovu nazovi zatvorenost.....To je sve....On je u svom svetu i cao...;)

Da Ivana nema u kuci lakse bi se gledao Big Brother definitivno,lik je glup kao cizma:)!!ISvi likovi su mi zanimljivi(osim Ivana) zbog same cinjenice da su se prijavili da ucestvuju!Edin je mali iskompleksirani srajalija njega u stavili samo da bi bili gledani i na pink bh!Nikolu iz istih razloga naravno samo Cg je u pitanju!Daliborka je bezveze,Sava je ok on bi mogao da pobjedi ili Dragana(subjektivno):)!O ostatku ukucana drugi put! poz svima

DjuraMornar:
Hahahahhaaa.... e ta ti je dobra...to je ko za nekog slikara koji naravno slika ,reci "to sto slika ne definise ga kao umetnika" ???!!??
Mislim stvarno SKVO...
sad ja u'vatim da slikam i sta - ja sam kao umetnik? :roll:
a jos besmislenije je da ivan koji ume da svira klavir samim tim umetnik...ne, nego je naucio da svira klavir...kada bi komponovao eventualno bi se moglo reci da se bavi umetnoscu...a kad bi stvorio autorsko delo koje ima umetnicku vrednost mogao bi da bude nazvan umetnikom...
al' dobro...ima i drugih shvatanja, te tako ove nase pevaljke nazivaju sebe estradnim umetnicama...rukovodeci se valjda tvojom logikom... :lol:

S_K_V_O:
sad ja u'vatim da slikam i sta - ja sam kao umetnik? :roll:
a jos besmislenije je da ivan koji ume da svira klavir samim tim umetnik...ne, nego je naucio da svira klavir...kada bi komponovao eventualno bi se moglo reci da se bavi umetnoscu...a kad bi stvorio autorsko delo koje ima umetnicku vrednost mogao bi da bude nazvan umetnikom...
al' dobro...ima i drugih shvatanja, te tako ove pevaljke nazivaju sebe estradnim umetnicama...rukovodeci se valjda tvojom logikom... :lol:
Ti mora da se zaj..bavas?? Ali najozbiljnije....
Komparacije su ti ubilo se.... :shock:

LePiaf:
Sa nestrpljenjem i uzdrhtaloshtju ochekujemo nastavak ove pronicljive psiholoshke analize.

U to uopste ne sumljam:) samo Le piaf to nije psiholska analiza vec povrsno subjektivno misljenje i moj pokusaj da se uklopim u masu natprosjecno glupih i povrsnih poruka na forumu zato nemoj mi zamjeriti! Ps.inteligencija se ogleda i u sposobnosti prilagodjavanja:)!

e btw ja koliko znam ivan je kompozitor (i brat mog poznanika ) i chitava ekipa je sastavljena uglavnom od muzichara (umetnici )
inache pojma nemam oko chega se skvo i djura svadjaju, al ja reko da doprinesem :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back