BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ivan je opet potonuo u sebe, verovatno jer je osetio nepravdu sto su ubaceni novi svezi likovi, a sto inace zaista nije fer prema starima...

vec cujem one ribetine u ispovedaonici kako govore nesto tipa - nominujem ivana jer sa njim nisam ostvarila dobru komunikaciju...
tipujem da ce na crtu u subotu karlo i ivan, steta, stvarno steta... obojica su mi dragi... ili mozda nikola i ivan... will see...

Znate sta,meni stvarno nijedan od tih likova nije posebno intrigantan,markantan,originalan...Onako,da kazem,svaka mu(njoj) cast! Znate ono kada idete ulicom i nijedan lik ne ostavi utisak na vas svojom harizmom,pa prosto cim ih prodjete a njih kao da nikad nije vase oko ni spazilo...? Svi su mi nekako prazni,nezanimljivi,nemaju sta da ponude u smislu kvaliteta,inteligencije,sarma....Bas,bas mediokriteti....svi do jednog...

Mediokriteti?
Sad ga pretera....Ni ne moras da znas da je npr Ivan pijanista i da to automatski para usi .....reci za jednog umetnika da je "Mediokritet"....a posebno njega ,koji je toliko kulturan i pre svega fin....obrazovan...ne mogu zaista da shvatim kako mozes da upotrebis taj epitet "mediokritet"....

Tu ima jos likova ,koji svakako to nisu,bili nama simpaticni ili ne.

p.s. Lapsus lingue....
p.s.1 " Lapsus lingue " greska pri pisanju...ili ti bukvalno "jezicka greska".... :lol:

sa'ce ti tajo prevede - pijetet ti je detinjska ljubav; uspomena puna postovanja i ljubavi; zahvalna ljubav; odanost i nezna osecanja prema raznima a narocito prema milim pokojnicima...el' si naucio sad

p. s. mislim da je mornar mislio na epitet.. al dobro :-?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back