BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu se poistovecivati sa njom jer su nasi zivoti dijametralno razliciti.
Ne poznajem Draganu uopste ali poznajem ljude, i na osnovu nekog iskustva koje imam ,mogu reci da ona ni u kom slucaju nije losa osoba....Takodje sam sigurna da je jako osetljiva ,i da je ovo sigurno pogadja sto se desava sa Ivanom...
Cak i da neko uspe da joj odvrati paznju (mislim na muskarca ) bice to rezultat samo njene ranjivosti i slabosti u datom momentu....pa joj ni to ne mogu uzeti za zlo.
Uopsteno govoreci ,ma koliko mi se pojedinci odande ne svidjali i izludjivali me u datim momentima, ko smo mi da sudimo o njima ? Mogli bi smo to ciniti samo onda kada bi i nas neko zatvorio na 3 meseca pod "prismotrom kamera" , a mozda cak ni tada....
Pozzz

crazy cat lady:
ma slazem se ja s tobom, vidi se iz aviona da je namazan svim bojama...al kakav osmeh... preko cele glave. zaljubila sam se cim sam ga videla... verovatno bi ste svi vi popadali od smeha da ste videli moju reakciju kad je usao u kucu... pala mi vilica, zavrtelo mi se u glavi, nisam znala za sebe...znam, nisam normalna.
Ja mogu da zamislim...jer i meni se dopao...jako....ali vec danas ,primecujem sta se krije iza tog osmeha i to mi se ni malo ne dopada.....Obrati paznju,bas je jako providno....;)
Pre i posle harizmatican je ,to stoji...ali mozes ga lako procitati jako jako brzo...

crazy cat lady:
ma slazem se ja s tobom, vidi se iz aviona da je namazan svim bojama...al kakav osmeh... preko cele glave. zaljubila sam se cim sam ga videla... verovatno bi ste svi vi popadali od smeha da ste videli moju reakciju kad je usao u kucu... pala mi vilica, zavrtelo mi se u glavi, nisam znala za sebe...znam, nisam normalna.

Pise negde da radi kao promoter.
Osmeh mu je bas "promoterski".

zazazu:
Pobedice onaj za koga se budemo najmanje nadali ... videcete ... kad vam kazem ... onaj na koga budu stavljene male pare u kladionici ,,, pa da kladze pokupe pare ... :)))))
jos ako dobije neki od ovih sto igraju za 50000 eura, to ce tek da bude prevara, da emotion i meridian banka ustekaju pola para, ja bi da izbacimo ove nove samo da se ne bi desilo da ovi ne isplate svih 100 komada. Nema smisla ovo ubacivanje na pola 20 ih je prodefilovalo kroz kucu...
Jos da zadnje nedelje ubace jednoga da igra za nagradu od 500 eura pa da on dobije pa da smo svi magarci

Ja navijam za Savu:lol:
sava5of9.jpg

sava4yb4.jpg

sava3mm5.jpg

Savo, majstore:lol:

Marko ode al je u Nedelju bio sav zbunjen!Uh steta sto je otiso!
Jedva cekam da izadje Ena pa da vidimo sta je bilo kod njih dvoje!
A ovaj novi Sava jeste da je lep i zgodan ali neka ide DALEKO MU LEPA KUCA nervira me strasno!
A i njega nemoze nista da iznenadi vec je ucestvovao u VB pa mu nista nije cudno!Neka ide!!!!!!!!
Sta vi mislite o novim ukucanima?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back