BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
B92 će uskoro dostići gledanost koju je imala Palma 90 i neke, pretpostavljam da na to ciljaju sa ovim novim ukućanima. A jel' ste videli kako su se takmičarkama zacaklile okice na novog ukućanina Savu, o'ma će da zaborave Marka :D

Nadam se da ce 100.000 evrica uzeti Ivan, a svakako bih volela da podeli sa Draganom. Neznam sta ce se desiti sa novajlijama ali Nikola je neko ko bi trebalo da ostane medju zadnjima jer svi su oni samo FOLIRANTI.

DjuraMornar:
Jao ljudi moji kakve su ovo teme na BB....
"Grudi 3, ali razgazena...pa sad mogu da ubacim jos jedan broj " !!!!???!!!! LLudiloooooo...

Draganice mi zao....Ivan je pretezak, potpuno je razumem....:O(

zasto je pretezak? pre bih rekao da je ona prenapadna..
eb ga, kad ne ume covek lepo da kaze: odhebi, bre

Mislim Bundevo da nisi u pravu.To je naprosato takav tip i on bi sa svakom devojkom bio takav. Ona nije prenapadna ali je isprovocirana situacijom ispala takva.Da je on drugaciji ona ne bi bila inicijator,ovako mora ,jer se on sam nikada ne bi pokrenuo.naprosto je takav.To ne znaci da mu se ona ne svidja,niposto...on je samo takav tip....Ali ko jos ima danas vremena i zivaca za takve nad kojima moras da mozgas sta misle i da li su danas ustali na levu ili desnu nogu....Zato kazem pretezak je...i ako mi je jako drag.

ma je li ona uopste pitala da li on zeli tu njenu inicijativu?.. nisam gledao puno velikog brata, ali sam video par scena gde ga ona toliko gnjavi da mi je bilo cudno kako je vise ne otera u ku..
mislim da je ovo primer s pocetka davljenja koje traje i traje.."moras sad sve da mi ispricas o svojoj proslosti".. covek joj lepo kaze da nece da joj prica o svojoj proslosti.. ne samo njoj, nego nikom da nece da prica, a narocito ne ovako javno, pred kamerama.. i ona ga zaskace vise od pola sata i lupa ga ko debila da joj isprica.. a, bre, zeno, odhebi..

Kapiram sta hoces da kazes...ali to je to..zaljubila se i zelela bi da sazna sto vise o njemu....;) Ja je razumem....Extrovertan je tip i jako tesko moze da razume Ivanovu prirodu...veruj mi ,nije to ni malo lako ....
A to sto kazes da li je on njoj rekao...pa na izvestan nacin da...zena to oseti,to pod jedan...a pod dva niko ga nije terao da joj se umiljava i lezi u narucju...Mislis da ga je vezala?Nije....nije...Prija njemu Draganina paznja i te kako...samo je on malkice drvenastiji pa ne ume to i da pokaze direktnije.
Oboje ih razumem....ali veruj mi Dragana je lafcina...inace Bosanke to jesu....dobra je ,dobra i ona ko leb....Zato ne mogu nista da joj zamerim....

a zanimljiv je tajming.... U Ivanovom ponasanju nije bilo nekih velikoih oscilacija, zasto je bas sada odabrala da mu da nogu... Mozda ima veze sa novim ukucaninom, bas onako kako je to rekao Nikola... A bas cemo da vidimo ko ce prvi da krene da flertuje s drugim ukucanima.. Ubijedjen sam da ce to biti Dragana. Gledacemo pa cemo da vidimo.. Samo nije mi jasno zasto ona insistira da je on sve prekinuo, i da on mora njoj da pruzi ruku, kad je ona rekla da ne zeli nikakav kontakt sa njim... Ja na njegovom mjestu nikad ne bih to uradio, jednostavno kad te neko sutne, pa da mu se supkas, skroz je ispod chasti, ne bih mogao pojesti toliko ***** nikako.
Cini mi se da je nesto ljuta, pa da ga sad isprobava, da vidi koliko mu je stalo, iako on sigurno nece pokazati koliko mu je stalo...
A to sto kazete za suze, to nista ne znaci. Ima zena kojima je pustit suzu ko popit casu vode.
Iako je lik potencijalni gay, vise mi se svidja nego Dragana, pogotovo sada...
No vidjecemo jos ima da se gleda.....

ma da, doci cu u vb i necu nista da radim ili da pricam, zato sto me, boze moj, snimaju. bicu biljka. ...da je ruzniji odleteo bi iz kuce odavno. to njegovo ponasanje me izludjuje. a s druge strane to je ono sto me zadivljuje kod njega. pomislim ponekad da nije covek nego robot.
a dragana...slatka je mnogo i spontana, ko malo dete, mislim da mi je i najdraza od svih tamo.al je isto tako i sebicna, ko malo dete. i to mi ne smeta ovako sa strane, al mislim da bih poludela da sam pored nje u kuci.
ma razumem i ivana i nju. smorila se vise trckarajuci za njim, i taman joj je uleteo ovaj novi...al stvarno je decko da padnes u nesvest...

Pa stvarno ne znam kako mozete da sazaljevate tu draganu!
Da li ste gledali onu reportazu sa njenom majkom i drugaricama?
Dragana ima decka izvan kuce vec god.dana i trebao je da je vozi u Bg
do kuce VB,ali VB nije dozvolio.
Sva je nevinasce.
Kako bi je tek Ivan izbegavao kad bi to znao.

mayabgsr:
Pa stvarno ne znam kako mozete da sazaljevate tu draganu!
Da li ste gledali onu reportazu sa njenom majkom i drugaricama?
Dragana ima decka izvan kuce vec god.dana i trebao je da je vozi u Bg
do kuce VB,ali VB nije dozvolio.
Sva je nevinasce.
Kako bi je tek Ivan izbegavao kad bi to znao.

Daj nemoj molim te sa laznim moralisanjem.
pa sta ako je imala "decka"? Zar joj se ne moze desiti, kao i sto jeste, Ivan?kako bi zivot bio jednostavan kada bi smo svi bili racionalni.....i kada bi se takve stvari kao sto su emocije ,mogle planirati...
Ali to na srecu nije moguce.

a zasto onda svi koji je poznaju BOLJE OD TEBE,kazu da je ona takva da nalazi zanimaciju u ljudima kakav je Ivan,ali joj brzo dosade.Da se samo igra.
Ali ne ti je izgleda bolje poznajes nego oni koji ceo zivot zive sa njom.
Ili se mozda poistovecujes sa njom?

DjuraMornar:
Ma taj novi je gadan..Lep je ali ima razradjenu osmeh taktiku nad svakom od devojaka a u cilju sarmiranja istih , i da se ja pitam prvi bi leteo napolje.Ali otom potom....
ma slazem se ja s tobom, vidi se iz aviona da je namazan svim bojama...al kakav osmeh... preko cele glave. zaljubila sam se cim sam ga videla... verovatno bi ste svi vi popadali od smeha da ste videli moju reakciju kad je usao u kucu... pala mi vilica, zavrtelo mi se u glavi, nisam znala za sebe...znam, nisam normalna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back