pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 39.005
Evo sat vremena pokušavam da nađem. Ne ide mi. Hvala!E ima i Poslednja Nova
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo sat vremena pokušavam da nađem. Ne ide mi. Hvala!E ima i Poslednja Nova
https://www.balkandownload.org/topic/58470-niccolo-ammaniti/?p=168462Evo sat vremena pokušavam da nađem. Ne ide mi. Hvala!
Ne umem ili mi se ne otvara.

Pa uloguj se samo, onda možeš i da pretražuješ. Što bi bacala pare kad možeš i jare i pare.Ne umem ili mi se ne otvara.
Ništa , sutra ću do knjižare
Jesam. Ne vredi. Možda zato što sa mobilnog pokušavam.Pa uloguj se samo, onda možeš i da pretražuješ. Što bi bacala pare kad možeš i jare i pare.
Ulogovala si se?Jesam. Ne vredi. Možda zato što sa mobilnog pokušavam.
sta radis, a i kako si ?Pozdrav
Jesam. Otišla na download i neće.Ulogovala si se?
Evo objašnjavam Pixiju kako da skine piratske knjigesta radis, a i kako si ?
Ne može, stani!Jesam. Otišla na download i neće.
Ne zamaraj se, odustala sam.
![]()
Uspela sam.Ne može, stani!
https://www.balkandownload.org/topic/58470-niccolo-ammaniti/?hl=+nikolo++amaniti
Jel možeš da uđeš u link? I da li ti ispod svakog 'posta' piše thanks?

Uspela sam.![]()
Zato što mi se nimalo ne dopada.Što s Luletom zakrvi, neće sad hteti da dođe ni ovo jednom u pet godina što dođe
Ma jok, pitam. I ovako ne dolazi, gde sad i ti da odeš, ostane samo Gan da me peguje.Zato što mi se nimalo ne dopada.
Daj , pa ne moram ja ovde pisati.
Hvala ti još jednom za knjigu!Ma jok, pitam. I ovako ne dolazi, gde sad i ti da odeš, ostane samo Gan da me peguje.
Oduvek sam želeo da budem bibliotekarka i da me neko pita 'imate li možda...' itdHvala ti još jednom za knjigu!
Idem da je pročitam !Oduvek sam želeo da budem bibliotekarka i da me neko pita 'imate li možda...' itd
Dje nestala ona tema s forum elektronske knjige,linkoviGde da nađem knjige on line , ali bez gluposti registracije itd ?
Jos toga forum radi?Balkandownload, ali moraš da se registriraš. Isplati se.