момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.089
Mislim ovo "tamnije boje kože" mi je nešto poznato
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim ovo "tamnije boje kože" mi je nešto poznato
Pazi Odu molim te...Mislim ovo "tamnije boje kože" mi je nešto poznato
Pazi Odu molim te...
https://forum.krstarica.com/threads/bitnija-je-zena-od-loze.1047033/page-3#post-52107875
Eto ti novog Nemesisa.
Nije problem kad neko skroz prsne, takvi nisu osobita opasnost, mogu biti i simpatičniZašto se krstiš, baš je gospodin.
![]()
Vidio sam ovo neki dan, i zamalo da se ulogujem i okačim, ali nešto iskrsnu i zaboravih.
Tako ti i mene kao Odu isprdavaš, samo kad ne gledam.Nije problem kad neko skroz prsne, takvi nisu osobita opasnost, mogu biti i simpatični
Ne, ti si opasniji od Ode, možda čak i od Ide (Prester). Ti postaviš neku tezu koja naivnom čoveku, koji nije prošao kroz kurs domoljublja, deluje pristojno, a zapravo je u pitanju izdaja naše Hrvatske.Tako ti i mene kao Odu isprdavaš, samo kad ne gledam.
Sad mi se čačka Hrobišu...Ne, ti si opasniji od Ode, možda čak i od Ide (Prester). Ti postaviš neku tezu koja naivnom čoveku, koji nije prošao kroz kurs domoljublja, deluje pristojno, a zapravo je u pitanju izdaja naše Hrvatske.
Vidiš kako ti znaš...Slatkorečivo gradi most između nas i vas, a to je grijeh koji se ne prašta.
Ustaše i Četnici zajedno smo bježaliSlatkorečivo gradi most između nas i vas, a to je grijeh koji se ne prašta.
Ne znaš koliko nama, Rozginim fanovima, ovo značiVidio sam ovo neki dan, i zamalo da se ulogujem i okačim, ali nešto iskrsnu i zaboravih.
Poruka u temi "Република Српска Крајина" https://forum.krstarica.com/threads/republika-srpska-krajina.905648/post-52110171
Misliš sa onim silnim pasusima koji počinju sa "*"? Ne znam, i ja to želim. Njegovo ustašovanje na kraju će se svesti na prosečnog hercegovca, to je neprijatno gledati.Hmmm... kako Hrobija natjerati da proradi kako treba i napiše plahtu teksta kao prije?
Pomalo mi je žao vidjeti ga tako neraspoloženog.
Mili, gledaj hit film sa Srbinom u main ulozi.Misliš sa onim silnim pasusima koji počinju sa "*"? Ne znam, i ja to želim. Njegovo ustašovanje na kraju će se svesti na prosečnog hercegovca, to je neprijatno gledati.
Video od 15 minuta da gledam?Mili, gledaj hit film sa Srbinom u main ulozi.
]
Trailer, minut i po.Video od 15 minuta da gledam?
![]()
Pa sta konkretno? Posto video traje 15Trailer, minut i po.
The Menu. Ralf Fajns . Nisam dobro ubacio.Pa sta konkretno? Posto video traje 15