Kafić Bife Doris

Screenshot_20251212_222653_Chrome.jpg

Ne sudi o knjizi po koricama etc

sta mislis prezire li Hrobi vise tebe, dezertera i izdajicu, ili mene, nekoga ko se preverio u katolicanstvo iz oportunih razloga?
Mene naravno.
Hrobiša je BiH katolik, a za njega ne postoji veći zlikovac nego izdajnik hrvatskog plemena, kojem realno gledajući, on, barem u biološko-antropološkom smislu, nikada nije pripadao.
I drago mi je da si se pohrvatio iz oportunih razloga, u mojim očima ti je to plus velik kao Ursa major.

🥰

Mene naravno.
Hrobiša je BiH katolik, a za njega ne postoji veći zlikovac nego izdajnik hrvatskog plemena, kojem realno gledajući, on, barem u biološko-antropološkom smislu, nikada nije pripadao.
Čekaj, Hrobi je prekosavac? Au, sad mi je potonuo u očima k'o Titanik.
I drago mi je da si se pohrvatio iz oportunih razloga, u mojim očima ti je to plus velik kao Ursa major.

🥰
Kao i svaki pošteni Srbin.

Opste je Ali nekako me njegova prica uljuljkala u neku srednju klasu Argentine koju prizeljkujem...velika obitelj,sluzbovanje,namestanje kockica I neka utopisticka mantra sa statistikama I podacima koje bi Nas trebalo trgnuti
Da, katolici su pametno prihvatili postojanje klimatskih promena, za razliku od ove naše bagre mordorske, pa nas upozoravaju.

Jel si video što je novi Pape blagosiljao rejv?

Back