Kafić Bife Doris

Mi smo dokazali u više navrata da sami od sebe nećemo postati bolji, i koliko god da EU na momente deluje kilavo, i dalje je to u poređenju sa alternativnim opcijama rajska bašča.

Opcija dva je da mi u magnovenju postanemo skloni bacanju smeća u kantu, a ne u reku, tj. da se uskladimo sa EU vrednostima na svoju ruku, a znamo da od toga nema ništa. U suštini nevažno je ko će to da sprovede, samo mislim da opcija dva nije realna.

Zapad tapše po ramenu svaku vlast sa kojom ima iole mogućnosti za saradnju, to je stvar taktike i geopolitike, ne želiš loše odnose sa nekim ko i ovako važi za ruskog igrača, pritom je i čitava zemlja premrežena ruskom agenturom, što volonterima što profi.
Pa će EU da nas nauči, samo da pristupimo i biće sve do jaja :D
Srećom nema drugih agenata, nego samo ruski.
Bukvalno ima više crnogorskih lol

Pa će EU da nas nauči, samo da pristupimo i biće sve do jaja :D
Srećom nema drugih agenata, nego samo ruski.
Bukvalno ima više crnogorskih lol
EU je firma, lepše će da te tretiraju ako si deo te firme nego ako si van (ili još gore, ako si deo konkurentske). Ako ćemo biti cinični, možemo povući paralelu sa kućnim vs vanjskim robom.

Što se rusjaka tiče, imaju ovde svoj kamp, a nedavno su uhvaćeni neki koji su obučavali moldavske kvislinge.

EU je firma, lepše će da te tretiraju ako si deo te firme nego ako si van (ili još gore, ako si deo konkurentske). Ako ćemo biti cinični, možemo povući paralelu sa kućnim vs vanjskim robom.
Znam ja zašto bi nam valjalo da smo u EU, ali me dvije stvari tu more.
Prva je da sumnjam da ćemo ulaziti (ovo čak i za CG ponekad mislim, ali se tješim da je neko već odlučio da ulazimo, fazon ima ih 600000, nema veze), a druga da je previše ljudi čekalo taj ulazak u EU, da je to postalo neko nadljudsko iskustvo u svijesti, a zapravo ćeš opet morati da rmbačiš ako želiš bilo šta da postigneš, što je i logično.
Što se rusjaka tiče, imaju ovde svoj kamp, a nedavno su uhvaćeni neki koji su obučavali moldavske kvislinge.
Samo da uhvate one koji su izabrali Trampa, to je sad najbitnije, ***** Moldaviju.

Je l si stigao do onog mesta sa devojčicom u busu? Destilat ruske patologije
Ovo? Pa ovo je sami početak, praktično predgovod :lol:
1000030834.jpg

Znam ja zašto bi nam valjalo da smo u EU, ali me dvije stvari tu more.
Prva je da sumnjam da ćemo ulaziti (ovo čak i za CG ponekad mislim, ali se tješim da je neko već odlučio da ulazimo, fazon ima ih 600000, nema veze), a druga da je previše ljudi čekalo taj ulazak u EU, da je to postalo neko nadljudsko iskustvo u svijesti, a zapravo ćeš opet morati da rmbačiš ako želiš bilo šta da postigneš, što je i logično.
Naravno, ali ćeš imati regulisaniji sustav pravila, tako da ne može svaki lokalni SNS ološ da radi šta hoće i prođe nekažnjeno. Tamo gde ološ ne može da radi šta hoće su recimo strane firme, i kako onda da ne navijam za strane firme. To je pitanje onoga sa čime se neki susrećeš svakodnevno kroz praksu, from the bottom up, nije neka apstrakcija.
Samo da uhvate one koji su izabrali Trampa, to je sad najbitnije, ***** Moldaviju.
Iskreno, nikad nisam verovao da su Rusi dovoljni sposobni da utiču na izbor američkog predsednika, to im neću dati.

Naravno, ali ćeš imati regulisaniji sustav pravila, tako da ne može svaki lokalni SNS ološ da radi šta hoće i prođe nekažnjeno. Tamo gde ološ ne može da radi šta hoće su recimo strane firme, i kako onda da ne navijam za strane firme. To je pitanje onoga sa čime se neki susrećeš svakodnevno kroz praksu, from the bottom up, nije neka apstrakcija.
Mislim da idealizuješ.
Mi smo skinuli DPS, a i dalje su nam na snazi njihovi zakoni i njihovu sudovi.
Posledica? Ni p od pravde, a glavna kočnica je priča oko evropskog puta.
Umjesto da im se fino najebemo majke, pa posle da brinemo o EU.
Uostalom, vidjećeš, to i Srbiju čeka kada SNS padne, komplet režim će se izvući.
Iskreno, nikad nisam verovao da su Rusi dovoljni sposobni da utiču na izbor američkog predsednika, to im neću dati.
E sa srećom više.

Mislim da idealizuješ.
Mi smo skinuli DPS, a i dalje su nam na snazi njihovi zakoni i njihovu sudovi.
Posledica? Ni p od pravde, a glavna kočnica je priča oko evropskog puta.
Umjesto da im se fino najebemo majke, pa posle da brinemo o EU.
Uostalom, vidjećeš, to i Srbiju čeka kada SNS padne, komplet režim će se izvući.
Nema šta da idealizujem, pogledaš statistiku tih zemalja pre i posle ulaska (čak i Bugarske i Rumunije kojima se podsmevamo) i videćeš da nikom nije gore nego ranije, naprotiv. Bugarska je za Srbiju ono što je Slovenija za Kroaciju npr.

Ni vi niste u EU, a to naše tradicionalno najebavanje majke se uvek svrši tako što sjaše Kurta da uzjaše etc. Nema od toga ništa. Sutra, ako se desi da na krilima studentskih protesta dođe neki novi Koštunica, opet se ništa neće desiti jer nije napravljen otklon od Rusije. Dok se veze sa tom zemljom ne skrešu na čisto ekonomsku računicu, uvek će nam biti ovako. Bukvalno ne postoji alternativa koja nije mordor, osim EU.

Nema šta da idealizujem, pogledaš statistiku tih zemalja pre i posle ulaska (čak i Bugarske i Rumunije kojima se podsmevamo) i videćeš da nikom nije gore nego ranije, naprotiv. Bugarska je za Srbiju ono što je Slovenija za Kroaciju npr.

Ni vi niste u EU, a to naše tradicionalno najebavanje majke se uvek svrši tako što sjaše Kurta da uzjaše etc. Nema od toga ništa. Sutra, ako se desi da na krilima studentskih protesta dođe neki novi Koštunica, opet se ništa neće desiti jer nije napravljen otklon od Rusije. Dok se veze sa tom zemljom ne skrešu na čisto ekonomsku računicu, uvek će nam biti ovako. Bukvalno ne postoji alternativa koja nije mordor, osim EU.
Opet ne znam o čemu diskutuješ.
Ne govorimo o tome da li je EU dobra, nego koliko nam može pomoći u uspostavljanju uređene države, ako mi samo sviramo ***** sa logikom samo da uđemo u EU, pa ćemo lako.

Evo mi smo ušli u NATO, išla je priča ima da pršti od bezbjednosti, kad ono, dilujemo drogu pomoću vojnog broda, a jedino što smo dobili je to da Srbija ne može da nas napadne i pregazi tenkovima kao što je nula puta do sada u istoriji.

A mi se nikada nismo najebali majke prethodnim, kao što znaš, SPS je bio u mladi manje od 10 godina od pada Miloševića, a današnji SNS u svojim redovima ima raznorazne DOS perjanice.

Dakle, jedino najebavanja majke bilo nije.

Back