момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.550
“Books and chill” is a phrase that combines the activity of reading with a relaxed, laid-back social activity.Kažu, ne znam, nemam netfliks
Da, forica je da se olabaviš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
“Books and chill” is a phrase that combines the activity of reading with a relaxed, laid-back social activity.Kažu, ne znam, nemam netfliks
Taj covjek je ocigledno meni na ignore posto vidim samo tvoje postove I mominePa evo ti čovjek sa ove teme sve objasnio oko Maribora i ti ništa.
Od vas dvojice bi se vrhunski momak mogao sastaviti ali ne da sudba!
Pa ukrutiš.“Books and chill” is a phrase that combines the activity of reading with a relaxed, laid-back social activity.
Da, forica je da se olabaviš
Da, oko tih tajlandskih masaža mi nije baš jasno, kao fora je da se opustiš, ali da ti samo taj jedan deo ostane u pripravnostiPa ukrutiš.
Ja sam mr MariborI momine
1000 puta si mogao pročitati SEOM i NWOM, a M ti je Maribor.Taj covjek je ocigledno meni na ignore posto vidim samo tvoje postove I momine
***** ga usta vjelikosorabska, ode i Macedonija.Rispekt za granice Srbije.
Da, da, ono nije granica nego neka rijeka.***** ga usta vjelikosorabska, ode i Macedonija.
Ako je Vardar granica, popićemo gaDa, da, ono nije granica nego neka rijeka.
@pikaxPogledajte prilog 1815626
Evo GPT je pokušao ilustrovati, s obzirom na stepen autističnosti nije toliko loše
Danas je neradan danPikax radi treću, konzistentno i samopregorno, kao Drgorad nekad

Ali si naletjela da obiđeš bolesnike opaaaDanas je neradan dan![]()
Na Krizi nema neradnih za tebeDanas je neradan dan![]()
Ih to su bile noćiSećam se kad si rekla 'pada mi glava, ali ne želim usniti', kao neki lik iz Nightmare on Elm Streeta
Je l si čitala Bile Noći?Ih to su bile noći
BožesačuvajJe l si čitala Bile Noći?
Voliš da učiš jbg.Razbila sam se od učenja krenula sam kasno da radim.
Sve u svemu ja bih OPET !