момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.297
Nikad neću pravilno naučiti redosled.Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad neću pravilno naučiti redosled.Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић
Imam ja template:Nikad neću pravilno naučiti redosled.
Za ovo treba poseban faks da se završi, a čovek misli da je jednostavnoImam ja template:
Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић
Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa
Председникy Републике Србије, Господинy Председникy Александpy Вучићy
Председниче Републике Србије, Господине Председниче Александре Вучићу
Председником Републике Србије, Господином Председником Александром Вучићем
Predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Gospodin Premijer Andrej Plenković
Predsjednika Vlade Republike Hrvatske, Gospodina Premijera Andreja Plenkovića
Његова Светост Архиепископ пећки, Митрополит београдско-карловачки и Патријарх српски Г.Г. Порфирије
Његову Светост Архиепископа пећког, Митрополита београдско-карловачког и Патријарха српског Г.Г. Порфирија
Мандатар за састављање будуће Владе Републике Србије и следећи Премијер, Господин Проф. Др. Ђуро Мацут
Мандатара за састављање будуће Владе Републике Србије и следећег Премијера, Господина Проф. Др. Ђуру Мацута
Мандатару за састављање будуће Владе Републике Србије и следећем Премијеру, Господину Проф. Др. Ђури Мацуту
Ali stvarno sam ponosan na Predsjednika Vlade Republike Hrvatske, Gospodina Premijera Andreja Plenkovića.Za ovo treba poseban faks da se završi, a čovek misli da je jednostavno
Taj radoholizam mi obični smrtnici ne možemo zamisliti, zato su Gospodin Predsednik 1 i Gospodin Predsednik 2 tu gde jesuAli stvarno sam ponosan na Predsjednika Vlade Republike Hrvatske, Gospodina Premijera Andreja Plenkovića.
"Sve sami Ivani", vrlo rilejtabl kad si u Ruslandiji![]()
![]()
Bolje poslušaj malo prave muzike:
Treba mi takva majica, ali s natpisom 75% VLAJ.
Nisam okačio tek onako, samo radi provokacijeNajgore od svega što je ovo nekako zarazno.
![]()
Vojko i Lazanja?"Sve sami Ivani", vrlo rilejtabl kad si u Ruslandiji
Baš sam slušao neki dan Cecu U Parizu
Nego, jel si čuo za njegov bif sa Bejbi Lazanjom?