момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.255
Ovo nije ništa, postoji jedan daleko jeziviji videozapis.
Jao, misliš na ovo remek delo. Meni je ovaj video zapis emotivan skoro kao kad Mufasa umire.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo nije ništa, postoji jedan daleko jeziviji videozapis.
Ono što je Dinamo pod upravom Gospodina Zdravka Mamića postigao, Tuđmanova NDN2 Croatia mogla je samo sanjati.Zato što su bezbojni i leukemični kad se zovu Dinamo
Jao, misliš na ovo remek delo. Meni je ovaj video zapis emotivan skoro kao kad Mufasa umire.
Da, zaboravio sam na taj svetli izuzetak, ali Dinamov pad je počeo posle Franjine smrti i ništa ga neće zaustavit, čak ni gigant heruvimskih razmera poput ZdravkaOno što je Dinamo pod upravom Gospodina Zdravka Mamića postigao, Tuđmanova NDN2 Croatia mogla je samo sanjati.
Dobro... za dlaku, ali si se ipak iskupio.Nikad nisam ni prestao maštati o tome, kad je Srbalj u pitanju
Kad bi se naše mržnje spojile, desilo bi se isijavanje takvo kakvo ni u Fantomu nije viđenoDobro... za dlaku, ali si se ipak iskupio.
Zamisli da je kumulirati tvoju i moju mržnju prema vlastitom narodu, gdje bi nam kraj bio...
Preteško, ali razmislim.Ajde napravi listu 10 najboljih filmova, u fazonu sam da sklapam neke excel tabele
Mogu se na prvu loptu setiti 3, Chungking, Smoke i ovaj što držiš na coveruPreteško, ali razmislim.
Za tebe i mene, anđele...Mogu se na prvu loptu setiti 3, Chungking, Smoke i ovaj što držiš na coveru
Vangelis je napravio posao stoljeća sa muzikomZa tebe i mene, anđele...
![]()
Zaboravi da ćeš tek tako proći lišo, magarče...Vangelis je napravio posao stoljeća sa muzikom
Pogledaj Columbus, nije baš ta količina dobrote kao u kratkonoge žute jazavice iz Chungkinga, ali nije ni mnogo ispodZaboravi da ćeš tek tako proći lišo, magarče...
Braniteljska krvoločna ustašija opet nema pametnijeg posla.
Pa i ustajemo da ne bismo završili ka Francuska i Britanija. Inače, kad sam čuo da ovde dolazi 150k Ganaca reakcija mi je bila ista kao tvoja.Braniteljska krvoločna ustašija opet nema pametnijeg posla.
Nego, u vezi tih stranaca, kojih je u Hrvatskoj ipak daleko veći broj nego prije, to je još uvijek kap u moru.
Umjereni, zapadni rasist bi se skinuo gol i trčeći ulicom vrištao od sreće, kada bi problem tamnoputih muslimana i Afrikanaca bio kao u Hrvatskoj.
Na kraju krajeva, skoro svi ti koji su došli u Hrvatsku rade, apsolutno nemam ništa protiv da si ovdje zarade penziju, kakvi god bili, svakako su bolji od braniteljskih, neradničkih, marauderskih veprova.
Shana tova umetuka druže moj, što bi mi Jevreji rekli 'ko danas ne puše u rog, uhvati me za mog' (מי שלא תוקע בשופר היום, יחזק לי בשלי)
Kad bi se naše mržnje spojile, desilo bi se isijavanje takvo kakvo ni u Fantomu nije viđeno