момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.148
Prso je, ne zna više šta radi, a nema izrailjskih savetnika da poprave stvareno broji 1.5 čovek na xy m2, preklapanje skupova,
umesto da ispune zahteve, umiri vatru, on sad pravi novi skup,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prso je, ne zna više šta radi, a nema izrailjskih savetnika da poprave stvareno broji 1.5 čovek na xy m2, preklapanje skupova,
Zato ima davidove topovePrso je, ne zna više šta radi, a nema izrailjskih savetnika da poprave stvar
Jbg, saradnja sa Izraelom ima i negativne strane, ali to i dalje nije razlog da se odabere IranZato ima davidove topove
Olinpijske igre su leglo fasista pocev od obnovitwlja pjera de kubertena pa do SamaranaMomoa više nema prava na avatar, moja je sudba ona koju Rusland ima na OI
A nidje mu nema adekvatnoga podmladka recimo kad bejase vojo I onaj todorovic I tomo tu bili mladjani Aca,martinovic,stevo dragisic jaka klasa mladjanih radikala prosperitetnih bilaeno broji 1.5 čovek na xy m2, preklapanje skupova,
A druge su metode borbe centralna otadzbinska uprava je negde bila na vrhuncu kad je Vojo bio u posjetu Sadamovoj BAS partijiPrso je, ne zna više šta radi, a nema izrailjskih savetnika da poprave stvar
Jel to Djuci?Olinpijske igre su leglo fasista pocev od obnovitwlja pjera de kubertena pa do Samarana
Jel si citao knjigu olimpizam I fasizam
A tko drugi pise o olimpiskim igrama na taj nacinJel to Djuci?
Ne znam zašto je toliko opsednut time, kao da je to neki big deal danasA tko drugi pise o olimpiskim igrama na taj nacin
A dje nije to I mondijal zamajavanje naroda plus ovih masa sportskih kanala I luzera po kladionicamaNe znam zašto je toliko opsednut time, kao da je to neki big deal danas
Ma on je objasnio Koji je bio kubertenov moto kad je uspostavio moderne olinpijske igre drzati radnike podalje od politike za razliku od antickih igara gde je bilo vazno kroz olimpijadu pribliziti se bogovimaNe znam zašto je toliko opsednut time, kao da je to neki big deal danas
a moto mu isti kao naprednjackiMa on je objasnio Koji je bio kubertenov moto kad je uspostavio moderne olinpijske igre drzati radnike podalje od politike za razliku od antickih igara gde je bilo vazno kroz olimpijadu pribliziti se bogovima
Pa to ti je moto svih u kapitalisticka drustva dal putem sporta ili konzumerizma,rijalitija...trenutacno I dalje je najefikasnije sredstvo za odvracanje paznje sa bitnih stvari sporta moto mu isti kao naprednjacki
znas sta je hvora, ljudi su danas toliko ubijeni u pojam, da cak i da im sklonis sve distrakcije poput sporta, zadruge, holivuda i slicno, i dalje bi bili tromi i nikakvi, a i kad se digne neka buna ona nije vapaj za sustinskim promenama nego kozmetickimPa to ti je moto svih u kapitalisticka drustva dal putem sporta ili konzumerizma,rijalitija...trenutacno I dalje je najefikasnije sredstvo za odvracanje paznje sa bitnih stvari sport
A ja sustinskih promena je promena civilizacije Ili kompletnoga sustava u globalu sto ce reci Ili deevolucija Ili evolutivni preskokznas sta je hvora, ljudi su danas toliko ubijeni u pojam, da cak i da im sklonis sve distrakcije poput sporta, zadruge, holivuda i slicno, i dalje bi bili tromi i nikakvi, a i kad se digne neka buna ona nije vapaj za sustinskim promenama nego kozmetickim
Bilo snjegovito proslu nedjelju Ali Evo naznake proljeca su tukako je u Sverige?
danasnja limunada levica kmeci 'hocemo bolji kapitalizam', dok Duci vice 'zivio Staljin i svetska revolucija!', jasno je da bi svaki kapitalist pozeleo levicara kakav je Zeleno-Levi Front etcA ja sustinskih promena je promena civilizacije Ili kompletnoga sustava u globalu sto ce reci Ili deevolucija Ili evolutivni preskok