Kafić Bife Doris

Pa to se podrazumijeva.
Nije potreban neki zbunjeni, petparački "duh" bez glave i repa, koji ti objašnjava svijet.
Uzemljen si u ovom svijetu, sigurno ti ne treba neki vandimenzijski vanzemaljac objašnjavati kako i što.

Što se tiče "svijeta koji nije sve što postoji", bez brige, ne postoji onaj koji ga prije ili kasnije neće upoznati, pa bilo to za milijardu milijardi godina.

I to je to, vizualiziraš granicu uma, gledajući taj videozapis.
Međutim, to nije kraj, to čak nije ni najjadniji početak.
Zamisli koliko smo kukavni, kada ne možemo zamisliti početak, a kamo li kraj.
Pišem za sebe, ti si možda daleko bolji matematičar od mene, u to ne ulazim.

Ono što želim reći je da je magija daleko bliža u svakodnevnoj misli, ukoliko si se spreman udubiti, nego u nekom ritualu sa čašom i slovima.
Ali mrdanje fizičkih predmeta van fizičkih zakona i bez kontakta? Kaman, nemoguće da te to ne ostavi u katatoniji, to bi bio najveći kopernikanski obrt ikad.

Je l' ti se desilo nekad da ti se pomera nešto van table, tipa lebdenje posuđa i padanje slika sa zida?

Moja učiteljica prirode Jona, kojoj sam sklon verovati, me je zapanjila intervjuom sa svojom Materom.

https://youtu.be/UZwA6zE66PI?si=XHpCFaF603s1S8CI

48:44

Screenshot_20250316_205637_Chrome.jpg

Volim je, ali ipak je to Duče i ne može se čovek oslonit na nju kao saveznika

1742190784546.jpeg

U sred ovih demonstracija u Beogradu, mali Jovan je otet iz Hilandara i preko Bagdada (na silu) odveden na put bez povratka. A RTS po običaju ćuti, popovi ćute, narod u mraku i jedino "Zona sumraka" rasvetljava slučaj ovog lova u mutnom.
Šta nam rade... Zašto se ćuti o ovome?

Nemojte mi reći da ste ovo znali:
Znači osim što se planete okreću oko Sunca i samo Sunce se zajedno sa svim planetama kreće i to još brže nego planete. I to zapravo izgleda kao spirala koja jurca kroz kosmos.
Sunce ide kao The Great Atractor-u.
Uopšte ne želim da znam više o kosmosu ali je jebeno zanimljiv.

Nemojte mi reći da ste ovo znali:
Znači osim što se planete okreću oko Sunca i samo Sunce se zajedno sa svim planetama kreće i to još brže nego planete. I to zapravo izgleda kao spirala koja jurca kroz kosmos.
Sunce ide kao The Great Atractor-u.
Uopšte ne želim da znam više o kosmosu ali je jebeno zanimljiv.
Jesmo, kao i galaksije koje se kriću brzinom svitlosti etc. Međutim, ne vidim kako to menja tvoj i moj život, svakako ćemo u grob uskoro.

Je li se to ispostavilo da su stvarno koristili zvučne .... nešto tačno za vreme 15 minuta ćutanja????!!!!!?!
mislim da nije zvucni, posto je on glasniji i ne funkcionira tako, pre ce biti da je neko sonicno orudje, medjutim problem kod njega je sto je veceg obima i navodno mora da se montira i sl pa bi ga neko opazio, a i izaziva drugacije simptome od onih koje su neki ljudi prijavljivali. nzm sta su koristili, ali nesto jesu, to je sigurno.

mislim da nije zvucni, posto je on glasniji i ne funkcionira tako, pre ce biti da je neko sonicno orudje, medjutim problem kod njega je sto je veceg obima i navodno mora da se montira i sl pa bi ga neko opazio, a i izaziva drugacije simptome od onih koje su neki ljudi prijavljivali. nzm sta su koristili, ali nesto jesu, to je sigurno.
jel si video sta je crta objavila

Dabogda ukinuo svim trilijarderima porez ako istodobno ukine Rusiju i Kinu
Dabogda grabovao sve pusije na svitu ako uhvati Rusiju i Kinu za jaja
Dabogda anektirao Kanadu i Grenland ako rasprča Rusland i anektira im resurse

Itakodaljeitakobliže

Back