Kafić Bife Doris

kako volim tursku efikasnost, lik ima radnju na aerodromu i daje svoju sifru za wifi, za 80centi, mreža mu se zove: kupi kod mene u radnji

samo se nadam da neću skontati da ima neki za dž na nivou celog aerodroma kao na većini

kako volim tursku efikasnost, lik ima radnju na aerodromu i daje svoju sifru za wifi, za 80centi, mreža mu se zove: kupi kod mene u radnji

samo se nadam da neću skontati da ima neki za dž na nivou celog aerodroma kao na većini

Ако је Константинопољ онда нема за џ осим сат времена са пасошем. А и он је спор.

nisam sad u Istanbulu, i u Ankari se skenira, šta znam nije bio loš, i nije bilo ograničenje sat vremena🤔

Колико су добри у авиону, толико ми се није свидео аеродром. Не у смислу да нешто фали него деру. И не дају ни вејп осим на пар неких тераса. И има много руса. Све као господа, фенси гардероба а гура 100кг кофер као ручни пртљаг.

Колико су добри у авиону, толико ми се није свидео аеродром. Не у смислу да нешто фали него деру. И не дају ни вејп осим на пар неких тераса. И има много руса. Све као господа, фенси гардероба а гура 100кг кофер као ручни пртљаг.
meni je lep aerodrom u Istanbulu
ali u pravu si da deru, ali svuda deru,
gledam sleeping pod 10-15e sat, što kaže lik za 7 sati bukiraš pošten hotel, sa sve kupatilom

ono što me je iznenadilo u Turskoj je količina lokalnih malih aerodroma,

meni je lep aerodrom u Istanbulu
ali u pravu si da deru, ali svuda deru,
gledam sleeping pod 10-15e sat, što kaže lik za 7 sati bukiraš pošten hotel, sa sve kupatilom

ono što me je iznenadilo u Turskoj je količina lokalnih malih aerodroma,

Da, video sam to za kunt. Sreća pa sam imao avion relativno brzo , tri sata. Ali, sestro mila fakin ceđeni sok 12 evrića. Jeste lep, velik, lako se snađeš. Bila mi malo frka, nosio sam 1kg lišća koke. :mrgreen: pa se setih ponoćnog ekspresa.

Screenshot_20250315-150622-882.png

Ne brini, ženo, čuvam dete,

Back