момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.178
usrat cu se od gandijevstine. da si ti sa svojom energijom umiruceg pacijenta vodio bilo sta i dalje bi bilo onih 2.5k ljudi ispred geozavoda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemojmo ni tu 'decu' idealizirat previse. secam se sebe iz tih godina, bio sam veci debil nego sto sam sad itdOd najgenijalnijih događaja danas izdvajamo:
1. Protest - žurku u Lazarevcu. Ova deca su predivna. Zurka za Nobela.
2. Ljudi koji na mrežama dele instrukcije kako izudvati traktorske gume, koji ključ koristiti da se skine koji deo sa traktora. Vrste akumulatora. Uvek me fascinira kreativnost i snalažljivost ovog naroda kad je naložen da nešto završi.
kao grupa su supernemojmo ni tu 'decu' idealizirat previse. secam se sebe iz tih godina, bio sam veci debil nego sto sam sad itd
Dobro, Đilas neće, ali razumem šta hoćeš rećikao grupa su super
problem će biti oni Djilasi, Jovanovići i Vučići koji stave tašnu, mašnu i uđu profi u politiku
Pacho sad ne zna čiju stranu da zauzme, mada kad zamjetim kokarde i sam budem u dilemi
ja sam mislila da smo mi na istoj strani, ali se nekako uvek ispostavi da ti radiš za Mariniku> Djilasa> Vučića.Pogledajte prilog 1697618
Evo, ovo je ono zbog čega smo i Pako i ja u dilemi čiju stranu bi tribalo zauzet
A ti za kralja i bradu, to je još veći nivo izdaje autošovenskih principaja sam mislila da smo mi na istoj strani, ali se nekako uvek ispostavi da ti radiš za Mariniku> Djilasa> Vučića.
Bogami, ubrzava. Prvo sam pošao po indeks dok nisam shvatio pravila.
a lepo imaš tamo ka kose idgraBogami, ubrzava. Prvo sam pošao po indeks dok nisam shvatio pravila.
Mrze lo me da čitam jer sam pravi ćacia lepo imaš tamo ka kose idgra
nakon 50 bodova dođe ti i rts logo, al ja tu zabodem
pravi ćaci nikada ne bi priznao da ga je mrzelo da čitaMrze lo me da čitam jer sam pravi ćaci
Glupi norodPogledajte prilog 1697659
napad krindža
Banirali Jugoslava :/

Pogledajte prilog 1697618
Evo, ovo je ono zbog čega smo i Pako i ja u dilemi čiju stranu bi tribalo zauzet

Pogledajte prilog 1697582
usrat cu se od gandijevstine. da si ti sa svojom energijom umiruceg pacijenta vodio bilo sta i dalje bi bilo onih 2.5k ljudi ispred geozavoda
ti koji si nesposoban da budes tata a vlastiti mama i tata te gledaju kao svoj najveci poraz kazes nekome da je glupGlupi norod