Kafić Bife Doris

Misliš da bi mogao invocirati nešto više nego prošli put, kad ti se javio spirit nekog nepismenog golje koji nije znao reći kako se zove
Postoje grupe "anonimnih prizivača duhova", ili kako se to već naziva, ljudi koji su stvarno doživjeli gadne stvari.
Ne želim biti jedan od tih, iako je to na skali "magije" od 1 do 10 možda neka mršava trica, ako i toliko.
Što je najbolje, uopće se ne šalim.
Pročitao sam svašta, a neke stvari i čuo.
Ponajviše me strah zbog toga što sam se dok sam to radio toliko uvježbao da mi nije ni svijeća ni ništa simbolično trebalo.
U roku od par minuta, novčić (može se koristiti i to), letio je tamo-amo kao nenormalan.
Što ne probaš ako te zanima?
Uputim te ako želiš, ne treba ti ništa fancy kao u filmovima.

Postoje grupe "anonimnih prizivača duhova", ili kako se to već naziva, ljudi koji su stvarno doživjeli gadne stvari.
Ne želim biti jedan od tih, iako je to na skali "magije" od 1 do 10 možda neka mršava trica, ako i toliko.
Što je najbolje, uopće se ne šalim.
Pročitao sam svašta, a neke stvari i čuo.
Ponajviše me strah zbog toga što sam se dok sam to radio toliko uvježbao da mi nije ni svijeća ni ništa simbolično trebalo.
U roku od par minuta, novčić (može se koristiti i to), letio je tamo-amo kao nenormalan.
Što ne probaš ako te zanima?
Uputim te ako želiš, ne treba ti ništa fancy kao u filmovima.
jest da ne verujem u to, ali nije da imam želju da proveravam. A šta ako iz prve upecam nekog kapitalca, npr Pazuzua? Beži bre, da poginem.

Ipak, volim slušati priče drugih, ali da se sam upuštam.... mada, ne bi me ništa više od toga da mi se ukaže nešto što nadilazi ovu usranu ovozemaljsku dimenziju govnjivog postojanja.

jest da ne verujem u to, ali nije da imam želju da proveravam. A šta ako iz prve upecam nekog kapitalca, npr Pazuzua? Beži bre, da poginem.
Sada si kao moja tetka, koja zamišlja da vrag igra kolo oko njene kuće, pogotovo u ovo korozmeno doba.
Mislim da Pazuzu ima pametnijeg posla od igranja kola oko kuće -U-staških apologeta i nekog Drugosrbijanca s Vračara ili iz kruga Dvojke.
E da, da li si ti s Vračara ili iz kruga Dvojke?
Ili ništa od toga?

Sada si kao moja tetka, koja zamišlja da vrag igra kolo oko njene kuće, pogotovo u ovo korozmeno doba.
Mislim da Pazuzu ima pametnijeg posla od igranja kola oko kuće -U-staških apologeta i nekog Drugosrbijanca s Vračara ili iz kruga Dvojke.
E da, da li si ti s Vračara ili iz kruga Dvojke?
Ili ništa od toga?
Ne smijem se doxxovat, da ne čuje Pazuzu pa me posjeti.

Nego, što se tiče ovoga, nije da mislim da nemaju pametnija posla, ali ako ne lažeš kao u slučaju one djevojke sa psom, i ako tu stvarno ima nečeg, ko zna šta mi se sve može prilepit, zašto bih riskirao.

Screenshot_20250311-002205-746.png

šta im rade😆

Ne smijem se doxxovat, da ne čuje Pazuzu pa me posjeti.

Nego, što se tiče ovoga, nije da mislim da nemaju pametnija posla, ali ako ne lažeš kao u slučaju one djevojke sa psom, i ako tu stvarno ima nečeg, ko zna šta mi se sve može prilepit, zašto bih riskirao.
Ne mislim da će ti se išta nakačiti od jednog ekspementiranja, ali možda je pametnije uzeti ogromnu dozu prihodelika koja će te rastaviti, nego se glupirati s čašom i slovima.

Ako te zdravlje imalo služi, pokušaj.
Jednom kada odeš tamo, sve će postati:

Ne mislim da će ti se išta nakačiti od jednog ekspementiranja, ali možda je pametnije uzeti ogromnu dozu prihodelika koja će te rastaviti, nego se glupirati s čašom i slovima.

Ako te zdravlje imalo služi, pokušaj.
Jednom kada odeš tamo, sve će postati:

Ne bih te veštački inicirane tripove, koji opet na kraju potiču iz mog mozga i u njemu se završavaju, te se autentičnost iskustva ne može potvrditi van moje lobanje. Ovo sa Ouidzijem (ukoliko je točno) ne može negirati niko od prisutnih očevidaca.

Nisu mi jasni nasi ljudi koji iznajmljiju šupe po Grčkoj.
Za te pare mogu kao lordovi da letuju na drugim lokacijama.

Pogledala sam malo te prostore. Uzasi postmoderne. Grčka je toliko overpriced.

Back