peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.744
Šuk!!!ti si baš jako liberalan, dok se ne pomenu deca u Gazi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šuk!!!ti si baš jako liberalan, dok se ne pomenu deca u Gazi
Čuvaj se Danajaca i kad darove nose itdŠto bi rekao Štymac samo da ti čujem nadrkani glas
imati prezir prema nekom ko pomaže ovoj vlasti i učestvuje u teatru apsurda u ulozi lažne opozicije je stvar zdravog razumaPa i tebi se amigdala uključi pri pomenu Marinike.
Ali, vidiš da sasvim uredno komuniciram sa suprotnim taborom koji smatra da se u gažanskim bolnicama ne krije Hamas
mjok dobra je ona samo je IMKUSBLJMa nona, momo tvrdi da je nona marija serifovic
Šta znači ovoIMKUSBLJ
isutirano maleno kucence u svetu bez ljubavi :OŠta znači ovo
Ti se tako uvredis i onda pocnes da prozivas nekoga za nesto potpuno nerealno, zena je bukv nevidjeno hrabra i samostalna. Pored nje sebi delujem kao mali pas iz mimova.isutirano maleno kucence u svetu bez ljubavi :O
Hoću reći svako ima crvenu liniju.imati prezir prema nekom ko pomaže ovoj vlasti i učestvuje u teatru apsurda u ulozi lažne opozicije je stvar zdravog razuma
nemati empatiju prema mrtvoj deci u Gazi je ______
pogresan dojamTi se tako uvredis i onda pocnes da prozivas nekoga za nesto potpuno nerealno, zena je bukv nevidjeno hrabra i samostalna. Pored nje sebi delujem kao mali pas iz mimova.
Mozda si joj previse dugo govorio da izgleda kao ruza umivena jutarnjom rosom ili kako besepogresan dojam
nie tako
ja sam nju uvek volo i cienio i bilo mi je vrlo iznenadjujuce i neocekivano da me neko tako isproziva nicim izazvan
a IMKUSBLJ je bas lepa titula
ja to samo tebe komplimentiram jer emitujes neku enerhiu lepu...Mozda si joj previse dugo govorio da izgleda kao ruza umivena jutarnjom rosom ili kako bese
Gan je muškarac koji bi te istukao u RL a onda glumio žrtvuMozda si joj previse dugo govorio da izgleda kao ruza umivena jutarnjom rosom ili kako bese
Ma ne bre, zapravo retko normalan lik.Gan je muškarac koji bi te istukao u RL a onda glumio žrtvu
ne bi istukao tebeMa ne bre, zapravo retko normalan lik.
Ne bi ni tebe, tj pokušao bi pa bi dobio batinane bi istukao tebe
Znate se in vivo?Ma ne bre, zapravo retko normalan lik.
Ne bi bilo prvi putmsm mogu ja da te naranim supstratom na keca ako tjelis ?
Da, zvao me na fon i razmišljali smo ići u mehanuMa ne bre, zapravo retko normalan lik.
Ma Gan je faca realno, zapravo retko gotivan lik. Znam ga zna me.ne bi istukao tebe
Ićemo u La kad prođu požariDa, zvao me na fon i razmišljali smo ići u mehanu
obisli smo pola sveta tugedr <3Ma Gan je faca realno, zapravo retko gotivan lik. Znam ga zna me.
Kad ti ja kažem![]()
Da jbt...pa znaš ti kakav smo mi šou ovde praviliZnate se in vivo?
U jbt, je l ste tukli ovakve kao što smo Nono i ja u izlascimaDa jbt...pa znaš ti kakav smo mi šou ovde pravilia, da ne govorim uživo.
Blagosloveno je lezbejstvoGan je muškarac koji bi te istukao u RL a onda glumio žrtvu