момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.180
A ne, nije zbog vređanja, nego zato ća je dosadan i zauzima 80% pisane reči ovdeAjde bre, pa malo li sam te puta ja vrijeđao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne, nije zbog vređanja, nego zato ća je dosadan i zauzima 80% pisane reči ovdeAjde bre, pa malo li sam te puta ja vrijeđao.
Bolje imat jednu manu nego jednu vrlinu ka' jaDa, nemam smisao za humor, to mi je jedina mana.
pa iskreno, retko uhvatiš kad je nešto sprdnja već nekako bukvalno shvatišDa, nemam smisao za humor, to mi je jedina mana.
Da, na ivici sam stalno, uvijek fajt, uvijek najgore od ljudi očekujem.pa iskreno, retko uhvatiš kad je nešto sprdnja već nekako bukvalno shvatiš
Što brate, pa jesteNe znaš kolko si ga sad usr'o
ovo je laz !samo Gana jer me je vređao
Sjebao si mu AŠoS reputaciju.Što brate, pa jeste
Briga nju za drugu stranu priče.ovo je laz !
Ašos....pokušao sam, ne znam.Sjebao si mu AŠoS reputaciju.
Autošovensku, kao kad bi tebi ario rekla da te voli, odmah bi pola Lovćena prestalo da se druži s tobomAšos....pokušao sam, ne znam.
On misli da je pederbal uvreda.
Naprotiv, to je jedna od odlika koje te čine skoro savršenom (0.99 V-e)On misli da je pederbal uvreda.
Zamisli da se ja uvredim kad mi Momoa kaže da me zamišlja kao buč lezbejku.
To je njegov šarm samoOn misli da je pederbal uvreda.
Zamisli da se ja uvredim kad mi Momoa kaže da me zamišlja kao buč lezbejku.
to je šlag na torti mog identitetaPostoji samo jedan mali kamenčić u cipeli, da ne kažem voda u čarapama, koja ti smeta da hodaš 100% uspravno, a to je animozitet prema Draganu Marinikoviču Čobanuu.
obratila mi se sa : vi NEobrazovani !Briga nju za drugu stranu priče.
Liberal.
Prvosrbijanka.
Poštujem, suprotno Ligijev tvrdnjama, mi liberali umijemo tolerirati drukčije mišljenjeto je šlag na torti mog identiteta
ti si baš jako liberalan, dok se ne pomenu deca u GaziPoštujem, suprotno Ligijev tvrdnjama, mi liberali umijemo tolerirati drukčije mišljenje
Pa i tebi se amigdala uključi pri pomenu Marinike.ti si baš jako liberalan, dok se ne pomenu deca u Gazi
cuj ti buchTo je njegov šarm samo
Što bi rekao Štymac samo da ti čujem nadrkani glas
Ma nona, momo tvrdi da je nona marija serifoviccuj ti buch
ti ko latica ruze orosena jutarnjom rosom