момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.184
Da, ni kod mene, baš bih volio da neko pokrene, ali ne znam koliko bi zaživelo. Mislim da je Dragojević slikao, kod njega valjda ima, i to solidan broj knjiga.Nema, imamo možda dve u celom naselju![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ni kod mene, baš bih volio da neko pokrene, ali ne znam koliko bi zaživelo. Mislim da je Dragojević slikao, kod njega valjda ima, i to solidan broj knjiga.Nema, imamo možda dve u celom naselju![]()
Mi imamo samo macge, natovljene kao prasiceDa, ni kod mene, baš bih volio da neko pokrene, ali ne znam koliko bi zaživelo. Mislim da je Dragojević slikao, kod njega valjda ima, i to solidan broj knjiga.
Još boljeMi imamo samo macge, natovljene kao prasice
otice joj zeludac zbog nadrazivanja sluzokozeMa kakav gornji stomak??? Žene imaju samo donji i to je segsi
Iskopiraću ja pa ću da je tagujemotice joj zeludac zbog nadrazivanja sluzokoze
al necu nista da joj pomazem jer me je uvredila i koje beje
sto te kikovao sa diskorda ?Lol, мајмун киковао .![]()
bolje mi se iskopiraj u inbox da ti nesto kazem jako vazno i lepo i nezno i takico <3Iskopiraću ja pa ću da je tagujem
Opet pocinjesbolje mi se iskopiraj u inbox da ti nesto kazem jako vazno i lepo i nezno i takico <3
Стриницаsto te kikovao sa diskorda ?
plasis me se zbog renomea ili politickog opredeljenja ?Opet pocinjes
Ne mogu da se odlucimplasis me se zbog renomea ili politickog opredeljenja ?![]()
zovimo je na mobitel jazavceNe znam, zadnji nik joj je bio Letnjekiše, od tad joj se gubi svaki trag
Kaži joj dae tražim ako e vidišNe znam, zadnji nik joj je bio Letnjekiše, od tad joj se gubi svaki trag
Pa nisam ni ja dugo konverzirao š njom, tako da se malo stidim sa iniciram razgovorKaži joj dae tražim ako e vidiš
tebra jel se secas kad nam se pokvario auto u down underKaži joj dae tražim ako e vidiš
Ne zaebavaj momo bre druže moiPa nisam ni ja dugo konverzirao š njom, tako da se malo stidim sa iniciram razgovor
Kako ne brt, pa nam oni smetjari gurali auto uzbrdotebra jel se secas kad nam se pokvario auto u down under![]()
e ti smetjari su brate ugrozena vrsta i pleme pod protektoratomKako ne brt, pa nam oni smetjari gurali auto uzbrdo![]()
Pripadnici takorećie ti smetjari su brate ugrozena vrsta i pleme pod protektoratom
u zemlji u kojoj čupaju ivičnjake ti to očekuješDa, ni kod mene, baš bih volio da neko pokrene, ali ne znam koliko bi zaživelo. Mislim da je Dragojević slikao, kod njega valjda ima, i to solidan broj knjiga.