- Poruka
- 86.603
ne lupaiZašto me zezaš![]()
ja da te zezam ... mrtjav ozb
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne lupaiZašto me zezaš![]()
Može, ne valja to uopšte.Imam jednu teoriju, ne znam da li je tačna.
Pošto de nalivam sa Koka Kola ziro, mislim da mi se stvara gornji stomak, kao kod muškaraca kad piju pivo..
Da li to može da se desi? Kao da mi se promenila građa, kao da se pretvaram u bure.
aj na diskordMože, ne valja to uopšte.
Ajdeaj na diskord
Znaš kako kaže Mlađa (Daškov) "kad god mi žena popije koka kolu ziro uvek joj zapišti aparat za šećer"Imam jednu teoriju, ne znam da li je tačna.
Pošto de nalivam sa Koka Kola ziro, mislim da mi se stvara gornji stomak, kao kod muškaraca kad piju pivo..
Da li to može da se desi? Kao da mi se promenila građa, kao da se pretvaram u bure.
Pa gde si brt ahahhahaaj na diskord
Tačno ću prestati.Znaš kako kaže Mlađa (Daškov) "kad god mi žena popije koka kolu ziro uvek joj zapišti aparat za šećer"
https://discord.gg/mYv2BPCb
A zašto ti i Pobeda niste više u ljubavi? Jel zbog rata na Bliskom Istoku?https://discord.gg/mYv2BPCb
Evo znači al zabranjeno za Bedonosceve i pse.
Šalim se, @Победоносцев i jeste pas.
Ma kakav gornji stomak??? Žene imaju samo donji i to je segsiImam jednu teoriju, ne znam da li je tačna.
igzekli, tako sam i ja mislilaMa kakav gornji stomak??? Žene imaju samo donji i to je segsi
Ma preteruješ kao i uvek. Čula sam za treću sisu, ali za muški stomak još uvek neigzekli, tako sam i ja mislila
ali...
starenje je gadna stvar
Pa ovako, najpre je nastao moj beef sa 3 lica a to su Stugor, Nosguratu i Adolph Sisoje.A zašto ti i Pobeda niste više u ljubavi?
Onaj što kreće od sisa, a ne od okoline pupkaŠta je tačno gornji, možete li mi nacrtat
Znači Palestina je problemPa ovako, najpre je nastao moj beef sa 3 lica a to su Stugor, Nosguratu i Adolph Sisoje.
Kod nas je po parkovima bilo pozajmi, pročitaj, vrati, ali mislim da su sve polomili.Jery imate one zgradske biblioteke
Nema, imamo možda dve u celom naseljuJery imate one zgradske biblioteke

Divnota <3Kod nas je po parkovima bilo pozajmi, pročitaj, vrati, ali mislim da su sve polomili.
Pogledajte prilog 1670169