момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.465
Tema 'UMova bozicna lista filmova' https://forum.krstarica.com/threads/umova-bozicna-lista-filmova.1020036/
Pazi što Umri gleda dekadentne filmove, uopa
Pazi što Umri gleda dekadentne filmove, uopa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
,
Zato što sam hrišćanka
Da ne kažem crko

Hristos se rodiSretan blagdan svim prijateljima pravoslavne vjeroispovjedi
Nikad nisam bila besna.To je bila faza u onom beznađu 90ih. Onda postadoh dobar roditelj koji čita deci Hobita pred spavanje ali i ne krije od njih mladalačke ludosti.
Bio sam 24/7 izmeđ 16 i 18 godina. You name it Ill break it.Nikad nisam bila besna.
Jedino sam slušala besnu muziku, i uredno išla u školu, ali sam zapalila cigar sa 15. Yeah , kakvo buntovništvoBio sam 24/7 izmeđ 16 i 18 godina. You name it Ill break it.

Ja ne bih da iznosim svoj bunt.Jedino sam slušala besnu muziku, i uredno išla u školu, ali sam zapalila cigar sa 15. Yeah , kakvo buntovništvo![]()
Evo u slici, delić.
Srećan rodžendan!!! Badriii!Badriji danas divan dan @Baudrillard![]()
Ne bih se slozila. Uglavnom su praznici bili rezervisani za femicid.Tipičan božićni dan na Balkanu
Jel te pogađaju društvene nepravde? Imaš li vremena za to ?Ja ne bih da iznosim svoj bunt.Evo u slici, delić.
![]()
Naravno, samo sam svestan da promene neće biti. Šta lično uradimo (pomognemo nekom) to je. Ideal sam davno batalio, odrastao sam .Jel te pogađaju društvene nepravde? Imaš li vremena za to ?
Potpuno se slažem.Naravno, samo sam svestan da promene neće biti. Šta lično uradimo (pomognemo nekom) to je. Ideal sam davno batalio, odrastao sam .
zato muževe treba poslati u kafanu i zaključati vrataNe bih se slozila. Uglavnom su praznici bili rezervisani za femicid.
Izgleda da su se sami vec dosetilizato muževe treba poslati u kafanu i zaključati vrata![]()
uzassKuburu uzmi, u čelenku pogodi, Mir Božji Hristos se rodi
Vrvt se zove Đorđe